Viktigt! Det kan finnas reserestriktioner för den här destinationen med anledning av covid-19. Dessutom kan det finnas särskilda boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Chipie JM på trover

Lyxhotell i Badalona

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Lyxhotell i Badalona

Sök efter hotell i Badalona på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Badalona genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Badalona.
  •  Använd kartan för att hitta hotell i det område i som du föredrar.
  •  Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Badalona eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor).
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Badalona – medan de fortfarande finns kvar!

Fler resealternativ

Vanliga frågor och svar

Försöker du hitta det perfekta hotellet för lyxresan till Badalona?
Välj ett lyxboende för en semester där du riktigt kan ta hand om dig själv. Badalona har många spännande saker att se och göra, som till exempel Badalonas strand och Palau Municipal d’Esports de Badalona, så se till att spara lite tid till de lokala sevärdheterna.
Hur är vädret under olika årstider i Badalona?
De varmaste månaderna är vanligtvis juli och augusti, med en medeltemperatur på 27 °C. De kallaste månaderna är januari och februari, då medeltemperaturen är 7 °C. Den årliga nederbörden i Badalona är 587.20 mm i genomsnitt.
Vad finns det att se och göra i Badalona?
Upplev allt som finns att se och göra i Badalona och besök Badalonas strand, Palau Municipal d’Esports de Badalona och Creu de Montigalà. Om du får lite tid över när du är i området, kanske du vill gå till Museo de Badalona och Turó d’en Boscà.
Hur tar man sig lättast runt i Badalona?
Det finns bra kollektivtrafik här som gör att du lätt kan upptäcka Badalona. Promenera till stationerna Badalona Pompeu Fabra Station, Pep Ventura Station och Gorg Station. Om du vill se mer av området i närheten kan du ta tåget från Badalona Station.