Billiga flyg från Stockholm (ARN) till Barcelona (BCN) från 449 kr

Billiga flyg från Arlanda till Barcelona Intl.

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 449 kr för enkelflyg och 748 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Norwegian Air International Ltd
SAS
Eurowings
Air Serbia
Norwegian Air International Ltd
Air Serbia
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Iberia
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Vueling Airlines
SAS
Air France
Air Serbia
TAP Portugal
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Flyginformation Stockholm till Barcelona
AvreseflygplatsArlanda
Destinationens flygplatsBarcelona Intl.
FlygbolagAir Baltic, Air France, Air Serbia, Austrian Airlines, British Airways, Eurowings, Finnair, Iberia, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines, TAP Portugal, Turkish Airlines, Vueling Airlines
Flygpris748 kr
Distans2301 km

Upplev Katalonien med flyg Arlanda-Barcelona

Barcelona är en av Europas populäraste semesterdestinationer. Det är föga förvånande, med tanke på allt vad staden har att erbjuda i form av bad, fotboll, kultur, mat, shopping och underhållning. Med flyg till Barcelona från Arlanda kan du vara där på nolltid och avnjuta mängder av tapas och saffransdoftande paella på en liten restaurang med havsutsikt. Efter ett glas rioja promenerar du längs de smala stenbelagda gatorna och förundras över Sagrada Família, Barcelonas enorma basilika vars bygge påbörjades 1882 och ännu inte har avslutats. Du avslutar sedan kvällen på klubbarna runt Plaça Reial. Morgonen därpå tar du en runda på ett museum – du väljer själv mellan mästare som Miró eller Messi på museer som Fundació Joan Miró och FC Barcelona Museum – och därefter njuter du av eftermiddagssolen på några av Europas bästa badstränder.

Boka billiga flyg Arlanda-Barcelona

Avståndet från Stockholm till Barcelona är omkring 270 mil – lite för långt för att köra själv, även för många bilsemesterfantaster. När du bokar direktflyg Arlanda–Barcelona med flygbolag som SAS, Norwegian Air, Vueling, British Airways eller Iberia kan du däremot vara framme på tre och en halv timme.

Bäst pris på sträckan från Stockholm till Barcelona brukar du få om du bokar din flygbiljett två månader innan avfärd. Flygbiljetter till Barcelona tenderar att vara billigast i januari och november, när det skandinaviska vintermörkret är som tråkigast och Barcelonas väder ännu är behagligt med dagstemperaturer runt 14–18 °C.

Ditt flyg från Arlanda till Barcelona lyfter

Om du reser från centrala Stockholm kan det knappast bli enklare och smidigare att ta dig till Stockholm Arlanda Airport (ARN). Från Stockholms centralstation kan du vara på flygplatsen på endast 20 minuter med snabbtåget Arlanda Express. Du kan köpa biljett på stationen, men priset kan vara lägre om du beställer online, och priset kan förbättras ytterligare ju tidigare du köper din biljett. Du kan även ta ordinarie pendeltåg, en resa på ungefär 40 minuter. Flygbussarna till Stockholm Arlanda Airport går var tionde minut under större delen av dygnet och erbjuder wi-fi hela vägen till flygplatsen.

Framme och incheckad på Sveriges största flygplats kan du slappna av i någon av Stockholm Arlanda Airports trettiotal restauranger eller shoppa i någon av flygplatsens fyrtiotal butiker. På Stockholm Arlanda Airport finns det ingen anledning att ha tråkigt i väntan på din boardingtid.

Ditt flyg till Barcelona från Arlanda anländer

Ditt flyg från Stockholm Arlanda Airport landar på Barcelona–El Prat Airport (BCN). Detta är Spaniens näst största flygplats, vilket tydligt märks på det stora serviceutbudet. Här kan du naturligtvis både äta och shoppa, men du kan även stanna till och njuta av en spabehandling som är speciellt utformad för att passa in i flygresenärens hektiska dag.

Från Barcelona–El Prat Airport tar du dig snabbt och enkelt vidare till ditt hotell i Barcelona med hyrbil, taxi eller buss. Oavsett vilket färdmedel du väljer tar resan in till centrum ungefär 35 minuter. Hyrbil och taxi finner du både vid terminal 1 och 2. Bussen till Plaça Catalunya i centrala Barcelona avgår däremot endast från terminal 1. Linje A1 och A2 går till centrum var femte minut dagtid. Tunnelbanan går dessvärre inte till Barcelonas centrum, men är ett alternativ om du har bokat ett boende i universitetskvarteren.

Vanliga frågor och svar

Reus

8 660,00 kr

Stockholm