Resor till Benalmádena 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Benalmádena och spara

Erbjudanden på paketresor till Benalmádena

Alanda Marbella Hotel
Apt Gibralfaro by Málaga Picasso Rentals
Beautiful Design Studio Trinidad Grund S
Fan Suites Duquesa
Halcyon Days Apartamentos

Topphotell i Benalmádena

Benalmadena Palace
Benalmadena Palace
4 out of 5
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 573 kr per natt mellan 7 nov. och 7 nov.
4.1/5 Very Good! (823 recensioner)
varm vindsvåningen
"Vi bodde på takvåningen och temperaturen va 28c i rummet dygnet runt. Svårt och sova vid dessa temperaturer inomhus."

Recension från 10 aug. 2020

Benalmadena Palace
Sahara Sunset Club by Diamond Resorts
Sahara Sunset Club by Diamond Resorts
3.5 out of 5
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 700 kr per natt mellan 18 nov. och 18 nov.
4.5/5 Wonderful! (1,365 recensioner)
"Det var riktigt mysigt. Skönt att det var nära stranden och affärer. Trevlig personal, väl utrustad lägenhet med fin utsikt. Vi åker tillbaka dit igen."

Recension från 21 nov. 2020

Sahara Sunset Club by Diamond Resorts
Palladium Hotel Costa del Sol
Palladium Hotel Costa del Sol
4 out of 5
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 800 kr per natt mellan 6 nov. och 6 nov.
4.3/5 Excellent! (68 recensioner)
"Estuvo muy bien el hotel y la estancia , el único problema que tuve fue con la reserva realizada por Expedia, ya que aunque decía que la reserva era reembolsable, quise cancelar y no la página ni el call Center, no lo permitían"

Recension från 15 okt. 2021

Palladium Hotel Costa del Sol
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Toppaktiviteter i Benalmádena

Strandsemester i Benalmádena

En semester i Benalmádena är det perfekta tillfället att verkligen slappna av. Oavsett om du längtar efter att spendera dagen i liggande ställning intill vattnet eller strosa längs havsstranden på jakt efter snäckor kommer du att återvända uppvilad efter en semester i Benalmádena. Om du föredrar att ha nära till centrum är det en god idé att boka ett hotell nära Playa de Benalnatura. Denna kustremsa ligger endast 2 kilometer bort. Vi har också semesterpaket till Benalmádena på kort avstånd från La Viborilla-stranden eller Playa Malapesquera, två andra populära alternativ.

Bra att veta om Benalmádena

  • Om den uppfriskande havsluften och vidsträckt utsikt över vattnet är din uppfattning av en perfekt semester kan du vända blicken mot våra strandhotell i Benalmádena. Att bo intill vattnet är ett perfekt botemedel mot vardagens stress.
  • Du kan även undersöka vårt urval av lägenheter. Dessa brukar uppskattas av resenärer som planerar en semester i Benalmádena. Börja med att titta på Nueva TorreQuebrada och Sitito Benalmádena Centro.
  • I Benalmádena bor det 58 900 människor, och här finns gott om saker att upptäcka. Är du redo att börja smida planer för några roliga aktiviteter? Då kan du besöka vår sida med saker att göra i Benalmádena.
  • Benalmadena Marina, Selwo Marina och Tivoli World nöjespark är bara ett par av sevärdheterna som borde ligga i toppen av din sightseeinglista. Våra semestererbjudanden i Benalmádena hjälper dig att få lite mer pengar över till att uppleva området.

Vanliga frågor och svar