Hyrbil i Málaga

Sök och jämför från bilföretag i Málaga

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Málaga

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Málaga
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Málaga per dag?
Rör dig fritt i Málaga. Hyrbilspriserna började på bara denna vecka, och när det inte kostar mer än så kan du utan tvekan hitta något alternativ som passar.
Kan man hyra bil på Malaga (AGP)?
Du kan välja bland ett stort utbud av hyrbilsbolag i området runt flygplatsen. Budget, Hertz och Alamo är populära bland besökare, men även Ace och Avis är pålitliga alternativ.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Málaga?
Ta det lugnt. När du avbokar din förskottsbetalade bokning sex timmar eller mer före den avtalade upphämtningstiden har du förmodligen rätt till en fullständig återbetalning. Det är dock en god idé att kontrollera hyrbilsavtalet, eftersom vissa undantag gäller. Du kan besöka vår kundtjänstportal om du har några frågor.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Málaga?
Du kan välja i stort sett allt möjligt. Vi erbjuder ett otroligt sortiment med allt från ekonomi- och standardbilar till lyxiga premiumalternativ och stadsjeepar. Den populäraste kategorin i Málaga är minibilar, som passar helt perfekt för kortare utflykter. Du kan utan problem ta dig fram i stadstrafiken, och du behöver inte vara orolig över att hitta en tillräckligt stor parkeringsplats.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Málaga?
När du har upplevt alla otroliga platser i Málaga finns det massor av andra saker att se i trakten. Då är det bara att plocka fram nycklarna till hyrbilen, lägga in lite packning i bagageluckan och ge dig iväg. Här kommer några utflyktsmål som vi har tagit fram:

  • Du kan upptäcka Alhambra och många andra lockande sevärdheter i Granada, cirka 90 kilometer från Málaga.
  • Vad sägs om att även besöka Córdoba? Här kan du till exempel ta dig till turistmål som Mezquita-Catedral de Córdoba. Orten ligger runt 130 kilometer från Málaga.
  • Kom ut i naturen och andas in den uppfriskande luften vid Parque Natural Sierras de Cazorla, som du hittar cirka 210 kilometer utanför Málaga.

Varför ska man hyra bil i Málaga med Expedia?
Det bästa erbjudandet för hyrbilen får du med Expedia. Vare sig du ser fram emot en lyxig eller kompakt bil kan du hitta vad du letar efter hos en av våra hyrbilsleverantörer i Málaga. Våra medlemspriser och bonusprogram gör det lättare att få så mycket som möjligt för pengarna, och om du vill spara ännu mer kan du slå ihop alla dina bokningar till en paketresa. Lägg till en bokning av flyg eller boende ovanpå din hyrbil så kan du få riktigt bra rabatt.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Málaga?
Förare på minst 21 år som har ett giltigt körkort får lov att hyra bil i Málaga. Många hyrbilsföretag tar dock ut en extra avgift om föraren är under en viss ålder, så du bör kolla upp vilken ålder detta gäller för samt hur hög avgiften är innan du bokar. Dessutom kan det finnas begränsningar rörande vilka sorters fordon som unga förare har rätt att hyra. En annan åldersgräns gäller normalt för till exempel stadsjeepar och lyxbilar.
Vad behöver man för att hyra bil i Málaga?
De allra flesta hyrbilsfirmor kommer att kräva åtminstone två saker: ett körkort och ett kreditkort i samma namn. Om du ska välja bort standardförsäkringen kan du också behöva bevisa att du har en egen försäkring. Läs villkoren ordentligt så att du vet vad som behövs när det är tid att hämta ut fordonet.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Málaga?
De billigaste hyrbilarna i Málaga under veckan som gick kostade bara om dagen. Det näst lägsta priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Málaga?
Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina uppgifter och boka sedan ett fordon som faller dig i smaken. Oavsett om du ska stanna i Málaga eller vill utforska området runtomkring kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett enastående pris.
Var kan jag hyra en bil i Málaga om jag är under 25?
Några företag i Málaga hyr ut till förare under 25 och andra gör det inte. Ålderspolicyer kan skilja sig mellan leverantörer, så var noga med att läsa på. Vissa uthyrare tar en extraavgift för förare mellan 21 och 24. Var noga med att läsa villkoren, så att du vet vad som väntar dig.