Billiga flygbiljetter till Málaga

Förslag på billiga flygresor till Málaga

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 680 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
easyJet
SAS
easyJet
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle

Om Málaga

Flyg till Málaga

Det går direktflyg mellan Sverige och Málaga, men tillgången och tätheten mellan avgångarna är mycket säsongsberoende. Om du har möjlighet att resa från Nyköping hittar du flest avgångar därifrån, men det går även bra att resa med de olika charterbolagen som organiserar resor till Spaniens solkust. Om det inte finns några flygresor med direktflyg som passar ligger både Sevilla och Madrid en tågresa bort, men du kan även hitta förmånliga flygkombinationer som mellanlandar i London eller Barcelona.

Direktflygen till Málaga anländer ofta sent och avgår tidigt på vägen tillbaka. Om din slutdestination är Marbella, Torremolinos eller Fuengirola, är det oftast bäst att hitta ett hotell i Málaga nära flygplatsen första och sista natten då många av de kollektiva förbindelserna inte finns tillgängliga vid den tiden.

Till och från Málagas flygplats

När du landar på Málaga Airport befinner du dig mindre än en timme från alla de populäraste resmålen i området. Det går direktbussar från flygplatsen till vanliga resmål som Fuengirola, Torremolinos, Benalmadena och Marbella. Om du ska vidare till någon annan ort, gör du enklast i att ta skyttelbussen till stationen i Málaga och fortsätta därifrån till din slutdestination. Begär ett fast pris i förväg om du tar taxi och ta endast taxi från taxihållplatsen så får du mer pengar över till annat.

Makalösa Málaga

Costa del Sol, den spanska solkusten, är en av Europas populäraste resmål. Med en myriad av charmiga städer i Málagas omnejd som bjuder på romantiska strandpromenader, bad och massor med vattenaktiviteter kan du njuta av din solsemester i lugn och ro. Trots sin popularitet är det lätt att hitta oupptäckta skrymslen och oförglömliga smultronställen.

Málaga är en spännande stad där något alltid tycks hända. Det går inte en vecka utan att en festival, karneval eller någon annan sorts festlighet pågår i staden. Den gamla stadskärnans arabiska byggnader utgör en trolsk ridå för försäljare, uppträdanden och alla besökare och invånare som njuter av solen och glada vänner lag från någon av de oräkneliga uteserveringarna. Medelhavet har många äventyr att bjuda på, inte minst för de yngsta besökarna. Reser du med familjen är det få saker som slår att följa med ut på delfinskådning. Inte nog med att ni kommer nära inpå delfiner av olika slag, men ni får dessutom njuta av utsikten över den arabiska fästningen Alhambra som reser sig över det spegelblanka havet.

Tapas och flamencomusik

Få platser kan locka med ett sådant kulinariskt äventyr som Málaga. Charmiga små tapasrestauranger i klassisk andalusisk miljö trängs med gourmetrestauranger med mat och stjärnkockar från hela världen. Gör som Málagaborna och gå en tapasrunda – ägna en kväll åt att gå från krog till krog och prova ett par specialiteter från varje krog medan du njuter av det myllrande nattlivet bland Málagas små gränder. Några av världens mest berömda DJ:s kommer från den spanska solkusten, där det varierade utbudet av spännande nattliv är den perfekta grogrunden. Tajma ditt besök med din favorit-DJ eller upptäck någon av framtidens stora stjärnor.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Málaga

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 680 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Norwegian Air Shuttle