Resor till Brno 2023

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Topphotell i Brno

Hotel International Brno
Hotel International Brno
4.5 out of 5
Husova, Brno, 602 00
Full återbetalning
Priset är 1 225 kr per natt mellan 16 apr. och 17 apr.
1 225 kr
per natt
16 apr. - 17 apr.
Hotel International Brno
Cosmopolitan Bobycentrum – Czech Leading Hotels
Cosmopolitan Bobycentrum – Czech Leading Hotels
4 out of 5
Sportovni 2a, Brno, 602 00
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 635 kr per natt mellan 27 mars och 28 mars
635 kr
per natt
27 mars - 28 mars
8,4/10 Very Good! (345 recensioner)
Not recommended to stay in that hotel
"It was a really old hotel with bad conditions. Air conditioner doesn’t work properly, it feels really old, not so fresh and overpriced"

Recension från 10 aug. 2020

Cosmopolitan Bobycentrum – Czech Leading Hotels
Hotel Continental
Hotel Continental
4 out of 5
Kounicova 6, Brno, 60300
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 250 kr per natt mellan 3 apr. och 4 apr.
1 250 kr
per natt
3 apr. - 4 apr.
8,4/10 Very Good! (169 recensioner)
Fantastic Service
"Fantastisk service, speciellt portiern men även i frukost personalen. Allt mkt rent, centralt och praktiskt."

Recension från 7 sep. 2022

Hotel Continental
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett semesterpaket till Brno?
Vi gör det lättare för dig att uppleva en större del av världen med våra paketresor till Brno, som börjar på så lite som . Du kan på egen hand välja ut flyget, hotellet och hyrbilen som du själv föredrar. Varför inte även lägga till några rundturer och aktiviteter i ditt paket så att resan blir extra minnesvärd?
Går det att avboka semesterpaketet till Brno om man inte kan resa?
Ja, det går bra. Vi vet att saker och ting inte alltid går som man har tänkt, och vi kan stå till tjänst om du är tvungen att ändra något i ditt semesterpaket till Brno. Du kan eventuellt ändra ditt paket helt utan kostnad, om du slutförde bokningen under de senaste 24 timmarna. Hotellet, flygbolaget eller hyrbilsföretaget skulle dock kunna ta ut en avgift om du bokade för mer än 24 timmar sedan. Du kan besöka vår kundtjänst eller läsa detaljerna i resplanen för att få mer information.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Brno?
Leta fram ett flyg som passar ditt schema, och lägg därefter till ett hotell i paketet så märker du snabbt hur dina besparingar växer. Det är inte svårare än så. Med ett semesterpaket till Brno kan du spara förvånansvärt mycket på nästa reseäventyr, och Expedia kan erbjuda allt från boende och flyg till rundturer och hyrbilar. Med mer än 500 flygbolag och 1 000 000 boenden i alla delar av världen att välja bland är det lätt att hitta rätt.
Var ska man bo i Brno?
Med så många intressanta saker att uppleva i Brno passar det bra att leta upp ett boende nära sevärdheterna. Slott Špilberk, Brno Circuit och Masaryk-universitetet är ett par sightseeingmål att ta med i din resplan.
Vilka är de bästa hotellen i Brno?
En stor del av de som åker till Brno bor i Brno-střed, där Barceló Brno Palace och Hotel Royal Ricc är två omtyckta boenden. Men du kan naturligtvis hitta fler lockande områden här i staden. Du kan till exempel boka eFi Palace Hotel eller 1BR (4guests) Lägenhet mitt i Brno centrum i Brno-Líšeň.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Brno?
Inte alla flygbolag publicerar sina priser tidigt, men du kan vanligtvis jämföra biljettpriser på Expedia redan 12 månader innan avfärd. Det är då chansen är som störst att finna biljetter till låga priser. Men även om du är ute i sista minuten kan du ha tur – ibland dyker det upp billiga biljetter endast ett par veckor innan avfärd.
Vad ingår i en paketresa till Brno från Expedia?
Expedia har allt du behöver för att organisera din drömsemester i Brno. Hur paketet struktureras är upp till dig, och du kan välja mellan en kombination av hotell, hyrbil och flyg. Längtar du även efter spännande aktiviteter och rundturer? Då behöver du bara lägga till ett par efter att du har bokat. Oavsett vad du har för preferenser finns det ett resepaket som passar just dig.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Brno?
Våra priser är redan låga, men du kan få extra rabatt om du bokar flyg, boende och hyrbil ihop. Med en paketresa från Expedia får du transparenta priser och många valmöjligheter.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Brno på Expedia?
Ja – det är enkelt. Expedia har tillgång till fler än 500 flygbolag över hela världen. Våra paket ger dig chansen att välja tillgängliga flyg, hotell och aktiviteter som passar dina önskemål.

Populära sevärdheter att besöka