All Inclusive in Budapest

All inclusive-hotell i Budapest

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

Populära All inclusive-hotell i Budapest

Corinthia Budapest
5 out of 5
Erzsebet krt 43-49, Budapest
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
1 662 kr
per natt
20 nov. - 21 nov.
4.7/5Enastående! (3,879 recensioner)

"Vi blev uppgraderade till ett bättre rum. Personalen var mycket trevlig."…"

Recension från 15 aug. 2019

Corinthia Budapest
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Budapest
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Reseguide: All inclusive-hotell i Budapest

All inclusive-hotell Budapest: Ungerns huvudstad Budapest består av stadshalvorna Buda och Pest, som ligger på varsin sida om floden Donau. Stadens kommersiella och kulturella centrum finner du i Pest, där det finns en stor mängd av caféer, teatrar och museer som du kan besöka. Buda är den historiska delen, här finns bland annat Mattiaskyrkan, vars äldsta delar härstammar från 1200-talet. Oavsett var du vill bo så har vi hotell i Budapest för dig!

Alternativ till all inclusive-hotell i Budapest

Det finns inga all inclusive-hotell i Budapest, men det finns ett flertal andra hotell att välja för dig som gillar ett stort utbud av faciliteter. Hotellen finns utplacerade i stadens olika delar så att du kan välja var du vill bo. På de flesta hotell finns wi-fi, så att du kan hålla kontakt med omvärlden, samt restaurang eller bar, där du kan ta en drink.

De flesta hotell i Budapest ligger på bekvämt avstånd från något av stadens berömda termalbad. Två av de vackraste av termalbaden är Szechenyi termalbad och Gellert termalbad – det förstnämnda är också en av Europas största spaanläggningar. Oavsett vilket termalbad du hamnar på kommer du få några timmars god avkoppling, och vara en upplevelse rikare.

Det finns hotell i Budapest i de flesta prisklasser, så att du kan hitta ett som passar din plånbok. Budapest är en av de centraleuropeiska städer som är mest välbevarad efter andra världskriget, och därför värd ett besök för den historieintresserade, men också av dig som älskar att låta timmarna gå på ett café.

Fler resealternativ

Senast bokade hotellen i Budapest