Början av huvudsektionen

Foto från Trover av Terry Jenkin

Garhoud

Dubai

Garhoud

Shopping, Restauranger och Skyskrapor

Utforska det familjevänliga resmålet Garhoud: kända idrottslag, shopping och populära sevärdheter som Dubai Tennis Stadium.

Hur tar jag mig till Garhoud?

Utforska det familjevänliga resmålet Garhoud: kända idrottslag, shopping och populära sevärdheter som Dubai Tennis Stadium.

Saker att göra nära Garhoud

Upptäck friluftsområdet Dubai Creek i Dubai, och prova aktiviteter som båtutflykter. Flodstranden lockar till härliga promenader i detta område som är känt för sina restauranger.

I Dubais kust finns ett populärt shoppingområde som heter Guldmarknaden, där du kan hitta något att köpa med dig hem. Njut av museerna och låt dig förtrollas av ökenlandskapet i detta kulturella område.

I Dubai finns ett populärt shoppingområde som heter Dubai Mall, där du kan hitta något att köpa med dig hem. Flodstranden lockar till härliga promenader, och du får inte heller missa att besöka akvariet i detta sprudlande område.

Dubai-fontänen är en av de sevärdheter du inte får missa på din resa till Dubai. Besök butikerna och akvariet i detta livliga område.

Burj Khalifa är en av de sevärdheter du inte får missa på din resa till Dubai. Njut av ökenlandskapet och besök butikerna i detta livliga område.

Njut av spänning och nöje på Wild Wadi Water Park och ta reda på varför denna nöjespark i Dubais kust är så älskad. Stränderna och småbåtshamnen lockar till härliga promenader i området.

Burj Al Arab är en av de populäraste platserna att besöka runt Dubais kust. Småbåtshamnen lockar till härliga promenader i detta område som också är känt för sina restauranger.

Ge dig ut i backarna på Ski Dubai, en populär skidanläggning i Sheikh Zayed-vägenSheikh Zayed Road. Stränderna lockar till härliga promenader i detta område där du också kan njuta av ökenlandskapet.

Andra områden i Dubai