Reseinformation

Uppmärksamma existerande reseråd om coronaviruset (covid-19) och kontrollera uppdateringar från Världshälsoorganisationen (WHO). På grund av det stora antalet störningar i resetrafiken kan det ta upp till 30 dagar att hantera återbetalningar.

Shannon Rocco på trover

Vinhotell i Esquerra de l'Eixample

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Populära Vinhotell i Esquerra de l'Eixample

Fantastiska Boutique-lägenheter Steg Till Stora Sightseeing
Hämta priser
Inga recensioner
Close to subway

"Close to subway, clean property, hosts very communicative. We had detailed plans already so we didn't take advantage but they offered a number of tours etc. Only negative was that they only provided one key which was inconvenient as we were four people who often separated for different ..."…"

Recension från 13 feb. 2020

Fantastiska Boutique-lägenheter Steg Till Stora Sightseeing
Hittar du inte det du letar efter?
Vi har fler Vinhotell. Hitta rätt för för dig.
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Hur är det att besöka Esquerra de l'Eixample?
Esquerra de l’Eixample är ett välkomnande område som är känt för sina kaféer och sina barer. I Esquerra de l’Eixample finns många platser att besöka, som till exempel Parc de Joan Miró och Sant Antoni-marknaden. Esquerra de l’Eixample har 539 hotell och andra boenden för alla smaker, så du hittar säkert något som passar dina behov för din resa till Barcelona.
Vilka boenden är populärast i Esquerra de l'Eixample?
Enligt recensioner från Expedias kunder är Hotel Villa Emilia det högst rankade boendet i Esquerra de l’Eixample. Detta hotell med 4 stjärnor erbjuder en restaurang och gratis wi-fi, och ligger en kort promenad på 11 min från Plaza de España. Hostal Live Barcelona och Hostal Centric är två andra populära alternativ i området.
Om jag måste avboka min hotellbokning i Esquerra de l'Eixample, kommer jag få en återbetalning?
Ja, majoriteten av hotellrumsbokningar är fullt återbetalningsbara, förutsatt att du avbokar innan boendets avbokningsdeadline, vilken i de flesta fall är inom 24 eller 48 timmar före planerad ankomst. Om du har en bokning som inte är återbetalningsbar är det möjligt att du fortfarande har alternativet att avboka och få en återbetalning inom 24 timmar från bokningstillfället. Lägg till dina datum, klicka på “Sök” och använd sedan filteralternativet “gratis avbokning” för att få de bästa tillgängliga alternativen i Esquerra de l’Eixample.
Vilka är de bästa sakerna att se och göra i Esquerra de l'Eixample?
Gör en shoppingutflykt på din resa till Esquerra de l’Eixample. Kolla in Sant Antoni-marknaden, Arenas de Barcelona eller Mercat del Ninot och köp något att ta med dig hem. Kolla även in Parc de Joan Miró och Casa Golferichs i den här stadsdelen. Några av de populäraste besöksmålen i det omkringliggande området är Plaza de España, Casa Batllo och Casa Mila. I Barcelona kan du även uppleva sevärdheter som Plaça de Catalunya och Boqueria-marknaden.
Hur tar man sig runt i Esquerra de l'Eixample och det större området kring Barcelona?
Om du vill ta dig runt i staden är den närmsta tunnelbanestationen Urgell Station. Hospital Clinic Station och Rocafort Station ligger också i närheten.

Fler resealternativ