Resor till Falklandsöarna

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Falklandsöarna och spara

Populära destinationer i Falklandsöarna

Topphotell i Falklandsöarna

Falklands Islands first glamping pod set in the tranquility of Hill Cove
Falklands Islands first glamping pod set in the tranquility of Hill Cove
West Falkland
Priset är 1 747 kr per natt mellan 6 okt. och 7 okt.
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Kan jag resa till Falklandsöarna just nu?
Du hittar all information du behöver om karantänpolicyer och reserestriktioner för Falklandsöarna och mycket mer genom att besöka vår sida med reseråd under covid-19.
Hur mycket kostar ett semesterpaket till Falklandsöarna?
Utforska världen med hjälp av våra semesterpaket till Falklandsöarna, som börjar på endast . Plocka ut flyg och hotell som passar just dig, och lägg därefter till ett par intressanta aktiviteter som gör din vistelse extra speciell.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Falklandsöarna?
När du kombinerar alla dina bokningar på Expedia kan du spara en hel del. Med fler än 500 flygbolag och 1 000 000 boenden i alla delar av världen att välja mellan kan du lätt utforma ett semesterpaket till Falklandsöarna som uppfyller dina önskemål och budgetkrav. Vad sägs om att även lägga till några rundturer och andra roliga aktiviteter med pengarna du sparar? Din drömsemester har aldrig varit närmre.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka Falklandsöarna?
Det beror på om du föredrar högsäsongen i eller lågsäsongen i . Hur mycket du vill spendera på din resa till Falklandsöarna påverkar också. I är priserna i regel högre, medan vanligtvis har de bästa priserna.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Falklandsöarna?
Det är inte lätt att veta vilken tid som är rätt för att boka din semester i Falklandsöarna, men vanligtvis kan man säga att ju tidigare du bokar din biljett, desto bättre pris får du. Ibland är det möjligt att boka ditt flyg och ditt hotell upp emot 12 månader i förväg. Men oroa dig inte om du drömmer om en sista minuten-resa, för du hittar hela tiden nya fantastiska erbjudanden på Expedia.
Vad ingår i en paketresa till Falklandsöarna från Expedia?
Resepaketen kan innehålla hotell, hyrbil och flyg, men du kan mixa och matcha dem hur som helst för att utforma din drömresa till Falklandsöarna. Du kan också lägga till roliga saker som aktiviteter och upplevelser efter att du har bokat. Det är du som bestämmer. När du kombinerar dina bokningar med Expedia kan du hitta prisvärda erbjudanden som du inte hittar någon annanstans.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Falklandsöarna?
Att boka alla komponenter av din resa tillsammans är ett utmärkt sätt att spara pengar, så kombinera flyg, hyrbil och hotell i ett paket. Expedia erbjuder inte bara hotell, utan även semesterboenden, hus vid stranden och korttidsboenden. Dina alternativ är nästan oändliga.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Falklandsöarna på Expedia?
Jadå. Det som är så bra med ett paket från Expedia är att det är du som bestämmer. Du får tillgång till över 500 flygbolag över hela världen, så du har gott om alternativ när du organiserar din semester i Falklandsöarna.

Populära sevärdheter att besöka