Viktigt! Det kan finnas reserestriktioner för den här destinationen med anledning av covid-19. Dessutom kan det finnas särskilda boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Earthseeing på trover

Hotell i Falköping

Filtrera din sökning efter

När du väljer ett alternativ kommer sidan med sökresultat att öppnas med det förvalda filtret
Populära filterNär du väljer ett alternativ kommer sidan med sökresultat att öppnas med det förvalda filtret
HotellklassNär du väljer ett alternativ kommer sidan med sökresultat att öppnas med det förvalda filtret
Din budgetNär du väljer ett alternativ kommer sidan med sökresultat att öppnas med det förvalda filtret
GästbetygNär du väljer ett alternativ kommer sidan med sökresultat att öppnas med det förvalda filtret
BetalningssättNär du väljer ett alternativ kommer sidan med sökresultat att öppnas med det förvalda filtret
BoendetypNär du väljer ett alternativ kommer sidan med sökresultat att öppnas med det förvalda filtret
OmrådeNär du väljer ett alternativ kommer sidan med sökresultat att öppnas med det förvalda filtret
Populära sevärdheterNär du väljer ett alternativ kommer sidan med sökresultat att öppnas med det förvalda filtret
BekvämligheterNär du väljer ett alternativ kommer sidan med sökresultat att öppnas med det förvalda filtret
TillgänglighetNär du väljer ett alternativ kommer sidan med sökresultat att öppnas med det förvalda filtret
Typ av resaNär du väljer ett alternativ kommer sidan med sökresultat att öppnas med det förvalda filtret

Reseguide: Hotell Falköping

Hotell Falköping: Det finns otaliga anledningar att besöka Falköping och nästan lika många sätt att bo under ditt besök. Stadens spahotell har en lång tradition bakom sig men det finns även budgethotell, vandrarhem och lantliga små bed & breakfasts.

En plats att koppla av på

Falköping är en plats dit människor har åkt för avkoppling och föryngring i tusentals år. Omgiven av klassiska kurorter, som i dag har omvandlats till moderna spaanläggningar, erbjuder Falköping en stillsam upplevelse där naturen aldrig är långt bort. För den som vill ha mer aktiv avkoppling finns ett flertal golfhotell utanför staden där avkopplande behandlingar och god mat kombineras med utmanande doglegs och bunkrar.

Boka hotell för hela familjen i Falköping

Moderna påfund i all ära, men barn älskar djur och natur. I Falköping har du alltid nära till naturen och det finns en mängd sätt att låta barn, stora som små, bekanta sig närmre med djur och växter. Det finns flera gårdshotell omkring Falköping där ni inte bara bor mitt i naturen, utan där det dessutom finns tamdjur som barnen får klappa och umgås med. Åk därefter till Naturrum vid Hornborgasjön, en av Sveriges artrikaste fågelsjöar, där en lika spännande som lärorik upplevelse väntar. De spralligaste barnen kan sedan leka och springa av sig i Mösseberg, som bjuder på en vildmarkslekplats, en minidjurpark och mängder med spännande vandringsleder.

En plats med anor

Trots att Falköping är en dynamisk stad i ständig utveckling bjuder staden på många unika upplevelser som minner om forna dagar. Asle Tå är en samling backstugor från 1800-talet som är bevarade i perfekt skick. Här kan du strosa runt och fascineras av hur människor levde i Sverige för länge sedan och lära dig mer om spännande personer som har utformat vår historia. I närheten hittar du dessutom en mängd vandringsleder med informationstavlor som pekar ut intressanta sevärdheter och berättar om historiska händelser.

Äta i Falköping

Den spännande blandningen mellan nytt och gammalt präglar även Falköpings kulinariska utbud. Falköpings många restauranger ligger ofta i vackra 1800-talsbyggnader och blandar internationella intryck och moderna matlagningsmetoder med lokala råvaror och traditionella rätter. Missa inte de många kaféerna i utkanten av staden, där du om sommaren kan njuta av en kopp kaffe och lokala specialiteter i skuggan av ett träd i en blomsterdoftande trädgård.

Budgetresa till Falköping

Det sägs att det bästa i livet är gratis och Falköping lever upp till det mottot. Boka ett rum på stadens vandrarhem så kommer du inte bara nära inpå naturen för en billig peng utan du får dessutom tillfälle att träffa nya, spännande vänner. Ägna några timmar på stadens många antikvitetsbutiker, där du inte bara kan hitta riktiga fynd utan dessutom få tillfälle att beundra unika hantverksföremål och lokala konstverk. Falköpingsborna är dessutom fenomenala på att ordna med stora och små öppna evenemang; fråga på ditt hotell eller pensionat om vad som pågår vid tiden för ditt besök. Tillsammans med obegränsad tillgång till fågelskådning, djur, natur och några av Sveriges vackraste byggnader bjuder Falköping på upplevelser för alla smaker och plånböcker.

Vanliga frågor och svar

Vilket boende är bäst i Falköping?
Hotell S:t Olof rankas högt av Expedias kunder. Detta hotell med 3 stjärnor erbjuder gratis frukost och gratis wi-fi. I recensionerna på vår sida nämns även Kurorten Mösseberg och Rasta Falköping bland toppalternativen för en vistelse.
Om jag måste avboka min hotellbokning i Falköping, kommer jag få en återbetalning?
Ja! Majoriteten av hotellrumsbokningar är fullt återbetalningsbara om du avbokar före boendets avbokningsdeadline, vilken i de flesta fall är inom 24 eller 48 timmar före ditt incheckningsdatum. Om din bokning inte är återbetalningsbar är det möjligt att du ändå kan avboka och få en återbetalning inom 24 timmar från bokningstillfället. Skriv in dina datum, klicka på “Sök” och filtrera sedan på “gratis avbokning” för att få topperbjudanden i Falköping.
Vilket är det bästa hotellet för en resa med barnen till Falköping?
Nästegården Bed & Breakfast är ett populärt bed and breakfast på Expedia med 3 stjärnor. Här erbjuds avgiftsfri parkering och gratis frukost, vilket familjer brukar uppskatta. Rasta Falköping och Kurorten Mösseberg passar också bra för en barnvänlig semester. Besöksmål i området, som Skara Sommarland och Jula äventyrsgolf, är dessutom roliga för barn i alla åldrar.
Vilket är det bästa husdjursvänliga hotellet i Falköping?
Nästegården Bed & Breakfast är ett populärt bed and breakfast som välkomnar husdjur och erbjuder gratis wi-fi till sina mänskliga gäster.
Vilket är det bästa golfhotellet i Falköping?
Kurorten Mösseberg är ett hotell med 3,5 stjärnor, som erbjuder 3 inomhuspooler och gratis wi-fi. Det här är ett populärt val bland resenärer som vill ha nära till golfbanan. Du kan spela på Falköping Golfklubb under ditt besök.
Vilket är det bästa boendet när man åker på skidresa till Falköping?
Våra uppgifter visar att Kurorten Mösseberg är ett populärt hotell med 3,5 stjärnor nära skidbackarna. Här erbjuds 3 inomhuspooler och 2 utomhuspooler. Hotel Falkoping, Sure Hotel Collection by Best Western är också ett bra val för skidsemestern. Skid- och snowboardåkare kan tillbringa semestern i backarna vid Falköping Alpin.

De senaste recensionerna av våra hotell i Falköping

Fler resealternativ