Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Topperbjudanden på hyrbilar i Falköping

Se alla hyrbilar i Falköping

Boka hyrbil med Expedia i Falköping

Biluthyrning i Falköping

Falköping är en stad i Västergötland, runt en och en halv timmes bilfärd från Göteborg. Med hyrbil i Falköping kan du enkelt utforma din semester efter egen smak. Du kan variera resan och besöka olika orter i närheten, eller bila en längre sträcka och variera besök i trevliga småstäder med spännande nattliv i större städer som Göteborg. Biluthyrningen i Falköping kan enkelt ordnas hemifrån innan resan.

I Falköping kan du besöka S:t Olofs kyrka, som uppfördes redan på 1100-talet. På Mösseberg, strax utanför Falköping, ligger Skogssjön, en anlagd sjö som på sommaren är en populär badplats. Där finns bekvämligheter som omklädningsrum och toalett, så när vädret är fint kan du spendera hela dagen i den vackra miljön.

Ekehagens Forntidsby i Åsarp är ett friluftsmuseum beläget i en ekskog, där det finns långhus med djur och en gård med smedja. Här kan du gå på en guidad visning och få en inblick i områdets vardagsliv på järnåldern. I butiken kan du shoppa souvenirer som smycken och vykort. Åsarp ligger runt 20 minuters bilfärd från centrum, så det är lätt att ta sig dit med bil från Falköping.

Hyra bil Falköping: aktiviteter för hela familjen

Om du reser med barn är Mössebergs djurpark en perfekt plats att besöka. Parken ligger centralt i Falköping, så du behöver inte resa långt. Här finns inhemska djur, som hjortar, getter och höns, samt några andra ovanligare arter. Här finns också en lekplats som passar för små barn och ett utsiktstorn med vacker utsikt över området.

Det tar cirka 20 minuter att köra till Hornborgasjön, och både Vänern och Vättern ligger mindre än en timmes bilfärd från Falköping. När vädret tillåter finns det alltså flera olika badplatser att välja mellan. I närheten finns också orter som Skara, där du kan besöka Skara Sommarland.

Boka hyrbilen i Falköping tillsammans med flyget

När du bokar hyrbil från oss gäller en policy för hyrbilar som innebär att du hämtar upp och lämnar av bilen med en full tank. Det tillkommer inga dolda kostnader, vilket gör det lättare för dig att planera din budget. Fundera på vilken sorts bil du behöver för resan. Reser du med hela familjen är en stor, bekväm bil kanske det bästa valet, men om du helst vill spara pengar räcker det kanske med en liten bil som drar mindre bränsle.

Du kan hyra bil i Falköping innan din avresa, så att du bara behöver hämta upp bilen och sedan kan köra rakt från flyget till ditt hotell i Falköping. Du kan boka bilen som en del av en paketresa. En paketresa till Falköping kan innefatta flyg, hotell och eventuellt hyrbil. Det är ett smidigt sätt att resa, eftersom du slipper söka efter flyg och hotell separat, och du kan dessutom spara pengar. Ditt flyg till Falköping anländer till Jönköping Airport, och därifrån tar det runt en timme att köra till Falköping.

Vanliga frågor om biluthyrning i Falköping

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Falköping?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Falköping 956 kr.

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Falköping?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Falköping 995 kr.

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Falköping?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Falköping?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Falköping

Utforska Falköping med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!