Hyrbil i Skövde

Sök och jämför från bilföretag i Skövde

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Skövde

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Skövde
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Skövde per dag?
Denna vecka var det billigaste priset per dag för en budgetvänlig hyrbil i Skövde .
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Skövde?
Beroende på hyrbilspolicyn kan du ha rätt till en full återbetalning. Många bokningar som har betalats i förskott ger rätt till återbetalning för dig som avbokar minst sex timmar före den planerade upphämtningen. Har du några frågor hittar du säkert svaren i din bokningsbekräftelse, men det går också bra att gå till vår kundtjänstportal när som helst.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Skövde?
Folktäta gator och trånga parkeringsplatser är ingen match för en bil i ekonomiklass, som är den populäraste biltypen i Skövde. Med ett av dessa billiga och pålitliga fordon kan du enkelt ta dig runt i trafiken, och de drar dessutom väldigt lite bränsle. Men du kan naturligtvis utforska Skövde även i andra typer av bilar, som standardbilar eller större modeller.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Skövde?
Det råder ingen tvekan om att Skövde är en av de bästa semesterdestinationerna i området, men du kan hitta en hel del andra otroliga platser att uppleva om du hyr en bil och ger dig iväg. Här följer ett par idéer för nästa bilutflykt:

  • Cirka 70 kilometer från Skövde ligger Jönköping, som är ett uppskattat resmål bland en stor mängd resenärer. Sevärdheter som Elmiamässan kan garantera att du inte har tråkigt när du är här.
  • Linköping, runt 100 kilometer bort, kan också bjuda in till massor av minnesvärda stunder. Undrar du var du ska börja? Linköpings universitet är ett populärt alternativ.
  • Din resa är inte fullständig förrän du har upplevt DBW:s botaniska trädgård. Denna berömda naturplats ligger ungefär 280 kilometer utanför Skövde, och här har du verkligen en chans att andas ut och njuta av omgivningen.

Varför ska man hyra bil i Skövde med Expedia?
De bästa erbjudandena för hyrbilen får du med Expedia. Vare sig du hoppas på en rymlig eller budgetvänlig bil kan du hitta vad du söker hos en av våra hyrbilsleverantörer i Skövde. Våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden hjälper dig att få så mycket som möjligt för pengarna, och om du inte har något emot att spara ännu mer kan du slå ihop dina bokningar till ett semesterpaket. Lägg till en flyg- eller hotellbokning ovanpå hyrbilen så kan du få förvånansvärt mycket rabatt.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Skövde med Expedia?
Med Expedia blir det hur lätt som helst att jämföra priser, erbjudanden och leverantörer samt hitta recensioner. Slå samman din bokning av hyrbil i Skövde med din flyg- eller hotellbokning för att få ett ännu bättre pris.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Skövde?
Normalt behöver du vara 18 år eller äldre för att kunna hyra bil i Skövde. Notera dock att vissa hyrbilsfirmor tar ut en extra avgift om du är under en viss ålder. Reglerna och villkoren skiljer sig beroende på leverantör, så kontrollera detta innan du slutför bokningen. Ska du hyra särskilda biltyper, som en stadsjeep eller en premiumbil, kan det dessutom finnas en högre åldersgräns.
Vad behöver man för att hyra bil i Skövde?
Du behöver visa upp ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Vill du slippa hyrbilsföretagets standardförsäkring? Då måste du förmodligen även bevisa att du täcks av en annan försäkring. Kraven kan skilja sig mellan olika leverantörer, så kom ihåg att läsa på ordentligt innan du åker.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Skövde?
Det lägsta respektive näst lägsta priset för en hyrbil i Skövde under den senaste veckan var och . Med så fördelaktiga priser är det enkelt att göra en bra affär.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Skövde?
Ja. Expedia samarbetar med välkända leverantörer som erbjuder långtidsuthyrning av bilar i alla klasser. Titta på våra erbjudanden för långtidsuthyrning och utforska varje hörn av Skövde.
Var kan jag hyra en bil i Skövde om jag är under 25?
Om du som är under 25 kan hyra ett fordon i Skövde eller inte beror ofta på vilken hyrfirma du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna kategori. Det är en bra idé att läsa igenom uthyrarens villkor för att undvika oförutsedda kostnader vid disken.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Skövde?
Efter att du har valt fordon bör du komma ihåg att granska hyrbilsföretagets villkor och regler ordentligt för att hitta all viktig information.