Hyrbil i Skövde

Sök och jämför från bilföretag i Skövde

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Topperbjudanden på hyrbilar i Skövde

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Skövde
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Skövde?
Du kan läsa mer om om återbetalningar i vår kundtjänstportal. I de flesta fall erbjuds en full återbetalning om du gör avbokningen minst sex timmar innan du skulle ha hämtat ut bilen. Det är dock alltid en god idé att kontrollera hyrbilsavtalet för att se om det finns några undantag.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Skövde?
Liten storlek med stora fördelar – ekonomibilar är toppvalet bland resenärer i Skövde. De är lätta att hantera och parkera, vilket passar utmärkt om du tänker köra i städer, och bränsleeffektiviteten gör att du billigare kan ta dig runt i regionen. Skulle du föredra en större bil? Då kan du kika på vårt sortiment med stora modeller och premiumhyrbilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Skövde?
Välj ut en hyrbil, ta emot nycklarna och förbered dig på att ta del av allt vad Skövde har att erbjuda. Men glöm inte att även utforska resten av regionen, där du hittar intressanta besöksmål som dessa:

  • Runt 100 kilometer bort ligger Linköping, som är ett populärt resmål bland många resenärer. Attraktioner som Saab Arena kan garantera att du inte har tråkigt under din tid här.
  • Örebro, cirka 120 kilometer bort, kan också utlova många roliga nöjen. Har du svårt att bestämma dig för vad du ska se först? Gustavsvik är ett populärt alternativ.
  • Efter allt det där körandet kan det passa bra med en paus i den vackra naturen vid DBW:s botaniska trädgård. Området ligger runt 270 kilometer utanför Skövde.

Varför ska man hyra bil i Skövde med Expedia?
Det går att boka allt som behövs för semestern med Expedia, inklusive hyrbil. Vi kan se till att du får bästa möjliga pris från någon av våra hyrbilsleverantörer i Skövde. Vare sig du är på jakt efter flyg och boende eller hyrbil och aktiviteter kan Expedia presentera fina medlemspriser och exklusiva erbjudanden. Så samman alla dina olika bokningar till en paketresa till Skövde, så kan du spara ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Skövde med Expedia?
Ta en titt på vårt stora utbud av hyrbilar, läs recensioner och betyg och jämför priser från pålitliga leverantörer. Med bara ett par klick kan Expedia hjälpa dig att hitta bästa möjliga erbjudande för din semesterbil. Har du redan bokat flyg och hotell? Lägg till en hyrbil i Skövde för att spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Skövde?
Du måste vara 18 år eller äldre, men det finns vissa åldersrelaterade regler som du bör vara medveten om innan du bokar hyrbil i Skövde. Om du är under en viss ålder kommer somliga hyrbilsföretag ta ut en extra avgift och begränsa vilka sorters fordon du kan hyra. Avgiftens storlek och vem den gäller för varierar från leverantör till leverantör, så glöm inte att läsa på noga och jämföra de olika reglerna.
Vad behöver man för att hyra bil i Skövde?
Du måste visa upp ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Vill du undvika hyrbilsfirmans vanliga försäkring? Då behöver du sannolikt också bevisa att du har en annan försäkring. Villkoren kan skilja sig från leverantör till leverantör, så kom ihåg att läsa avtalet noga i förväg.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Skövde?
De två bästa priserna för en hyrbil i Skövde under veckan som gick var respektive . Det kan man verkligen kalla en bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Skövde?
Ja, så du behöver inte boka en ny hyrbil mitt i semestern. Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina resdatum och boka en bil som är din så länge du vill.
Var kan jag hyra en bil i Skövde om jag är under 25?
Vissa företag i Skövde hyr ut till förare under 25 och andra gör inte det. Reglerna kan skilja sig mellan leverantörer, så var noga med att göra din efterforskning. Vissa uthyrare tar en extraavgift för förare mellan 21 och 24. Läs noga igenom villkoren, så att du vet vad du kan förvänta dig.