Billiga flygbiljetter till Åhus

Förslag på billiga flygresor till Åhus

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 007 kr för enkelflyg och 1 967 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight

Flyg till Åhus

Flyg till Åhus och upplev den skånska östkustens främsta semesteridyll. Här kan du vandra omkring på pittoreska medeltida gator, upptäcka någon av ortens många sevärdheter såsom historiska Aosehus, och koppla av på någon av de många kritvita stränder som ligger längs Hanöbukten. Under sommarmånaderna arrangeras även många roliga aktiviteter, och trots att staden är liten finns det ett rikt utbud av affärer, restauranger och hotell i Åhus.

Med Expedia kan du enkelt boka dina flygbiljetter till Åhus. Med flyg anländer du till Kristianstad Airport som ligger cirka tjugo kilometer från Åhus stadskärna. Det går flera flygresor till Åhus från Arlanda Airport året runt. Sträckan trafikeras nästan varje dag, ett par gånger om dagen. Planerar du att hyra bil i Åhus kan du göra det redan på flygplatsen. Det är enkelt och smidigt, och du kan lämna tillbaka bilen på flygplatsen när du reser hem igen. Du kan även välja att åka taxi eller buss.

Flyg till Åhus och landa på Kristianstad Airport

Med Expedia kan du hitta billiga flyg till Åhus året runt. Du landar på Kristianstad Airport, en bit utanför staden. Från flygplatsen tar du dig enklast med hyrbil. Det finns ett stort utbud av biluthyrningsfirmor direkt på flygplatsen och du kan välja att boka din bil innan du reser eller vid ankomst.

Andra alternativ är att beställa en taxi eller ta bussen. Tar du bussen måste du byta i Kristianstad och därifrån ta pendeln vidare till Åhus. Både flygbuss och Skånetrafiken trafikerar sträckan mellan flygplatsen och Kristianstad. Det finns även en parkeringsplats intill flygplatsen som är helt gratis, vilket kan vara bra att veta för dig som reser med egen bil.

Att göra i Åhus

Planerar du att resa till Åhus inom den närmaste tiden gör du helt rätt. Åhus är nämligen en av Sveriges vackraste platser. Här hittar du inte bara vackra vidsträckta badstränder och en hemtrevlig stadskärna full av liv och rörelse, utan även en oslagbar skånsk natur.

Åhusbryggan är ett måste för dig som besöker Åhus. Den sträcker sig hela 120 meter ut i havet och är en mycket trivsam plats att avnjuta havet ifrån. Besök även Anders Håkansongården med anor från 1600-talet samt stadens hjärta – Åhus torg.

Upptäck den vackra kusten i Åhus

Åhus är kanske mest känt för sin vackra kust. Är du ute efter sol och bad har du mycket att välja mellan. Den vidsträckta Hanöbukten har nämligen en uppsjö av badstränder, både sådana med liv och rörelse och sådana med lugn och ro. Täppetstranden och badstranden intill Äspet naturreservat är trevliga barnvänliga stränder. För naturistbad eller en strand med hundbad ska du istället besöka stranden intill naturreservatet Gropahålet, med sina enorma sanddyner.

Vill du göra någonting mer friluftsaktigt kan du hyra en båt, bil eller cykel och upptäcka Ålakusten som sträcker sig från Åhus ner till Stenshuvud nationalpark. Här finns milslånga sandstränder, autentiska ålafiskemiljöer och vacker tallskog. Här kan du även möta konstnärer och formgivare likväl som traditionella ålfiskare.