Billiga flygbiljetter till Alkmaar

Förslag på billiga flygresor till Alkmaar

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 367 kr för enkelflyg och 1 033 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
easyJet
Scandinavian Airlines
KLM
Scandinavian Airlines
Brussels Airlines
Scandinavian Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines

Om Alkmaar

Flyg med Expedia till Alkmaar

När du söker efter flyg till Alkmaar så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Alkmaar och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Alkmaar erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Alkmaar, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Alkmaar. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Alkmaar på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Alkmaar?
Amsterdam (AMS-Schiphol) är den enda flygplatsen i närheten av Alkmaar.
Hur långt från centrala Alkmaar ligger Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Längre resor är inga problem, så länge du planerar dem ordentligt. Den centrala delen av Alkmaar ligger cirka 35 kilometer bort från AMS, så ta reda på hur du kan åka dit innan du ger dig av.
Kan jag flyga till Alkmaar?
Besök våra reseråd under covid-19 för att få uppdaterad information om flyg till Alkmaar. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om karantän är ett krav vid din ankomst.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Alkmaar?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Alkmaar kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Alkmaar med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Alkmaar kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Alkmaar?
Om du flyger till Alkmaar anländer du till AMS. Efter att du har stigit av planet och fått tag i dina väskor är du inte mer än 35 kilometer från stadens centrum.
Hur många flygbolag flyger till Alkmaar?
Det finns sammanlagt 71 olika flygbolag som kopplar samman Alkmaar med 237 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Alkmaar?
Merparten av flygen till Alkmaar drivs av KLM, British Airways eller Flybe, och det är KLM som ligger i topp av dessa tre. Den populäraste avreseorten är London.
Hur många direktflyg går det till Alkmaar?
Det är mycket lättare att resa med flyg till en ny destination om man slipper mellanlandningar. Om du ska resa till Alkmaar är den goda nyheten att det går omkring 4 379 direktflyg per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Alkmaar från?
Många som reser till Alkmaar hoppar på planet från en flygplats i Ashford, Gamla stadskärnan eller London.
Hur lång tid tar flyget till Alkmaar?
Vilken stad du reser från avgör hur länge du måste stanna på planet. Från Ashford till Alkmaar tar resan cirka 3 timmar och 33 minuter. Ett flyg från Gamla stadskärnan brukar komma fram på uppemot 2 timmar och 59 minuter. Om du har London som avreseort får du istället räkna med att vara i luften i 1 timme och 14 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Alkmaar?
Alla vana resenärer kan intyga om att man inte ska dröja till sista stund med att boka biljetterna. Priserna är vanligtvis högre strax innan avresedatumet. Ett annat bra tips för att hitta fina erbjudanden är att titta på flera olika alternativ. Om resmålet i fråga har flera flygplatser skulle du kunna ta reda på om du kan hitta lägre priser genom att resa till en mindre trafikerad terminal. Sist men inte minst bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du har bra koll på vilken nivå priserna brukar ligga på kan du slå till snabbt när du väl hittar ett ovanligt bra pris. De bästa erbjudandena tar slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Alkmaar?
Om du inte är förberedd kan en resa med flyg verka utmanande, men du behöver inte oroa dig. Du behöver bara följa de här användbara tipsen, så kan du börja din semester i Alkmaar utan bekymmer.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en smidig flygresa är att planera i förväg. Börja med det som är viktigast: passet, alla resedokument, dina bankkort och eventuella mediciner. Utöver detta bör du komma ihåg att ta med dig saker som kan hålla dig sysselsatt, till exempel en surfplatta eller en bra bok. Det kan även vara en god idé att packa ner din laddare, hörlurar och en uppblåsbar flygkudde. Slutligen ska du inte glömma att spara plats i väskan för toalettartiklar och en extra uppsättning kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lämna alla stora flaskor med schampo och balsam i ditt incheckade bagage. Alla vätskor och geler i behållare större än 100 milliliter kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen. Vassa eller spetsiga föremål, som fällknivar, och övriga farliga objekt, till exempel fyrverkerier och tändstickor, är inte heller tillåtna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm resa med flyg är ofta så enkel som rätt val av kläder. Genom att klä dig i flera lager är du förberedd på temperaturväxlingarna ombord och du håller dig varm om det skulle bli kallt i kabinen. Skor med höga klackar och sandaler bör du lämna i det incheckade bagaget, även om det normalt är favoritparet. Ha istället på dig heltäckande skor med platt sula, så klarar dina fötter bättre av resan.
  • Längre perioder utan rörelse kan bidra till att orsaka djup ventrombos (DVT), vilket är någonting som då och då drabbar en del passagerare på långa flygresor. Den goda nyheten är att du kan minska risken för detta genom att bibehålla en bra vätskenivå, regelbundet gå fram och tillbaka i mittgången och genom att bära antitrombosstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Alkmaar?
Det är egentligen inte särskilt svårt – var förberedd helt enkelt. Vi har sammanställt en lista med bra tips så att du enklare kan passera igenom säkerhetskontrollen utan onödiga dröjsmål. Sedan bär det av mot Alkmaar.

  • Ha alltid dina resedokument och ditt pass inom räckhåll. De är det första du kommer att frågas om under kontrollen.
  • Efter detta ska du och ditt handbagage röntgas. För att allt ska gå smidigt lägger du ifrån dig allt som skulle kunna aktivera larmet. Saker som dina hörlurar, ditt bälte och din jacka måste gå igenom maskinen.
  • Under en kort stund måste du klara dig utan digital teknik. Mobilen, surfplattan och all annan elektronik ska också passera genom skannern.
  • Ska du resa med din nya parfym eller handkräm? Det går fint. Om förpackningen rymmer max 100 milliliter och du har placerat den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse kan du ha med den i handbagaget.
  • Lätta gymnastikskor är ett praktiskt val, eftersom det är mindre sannolikt att du måste ta av dem när du tar dig igenom kontrollen. Vandringskängor och andra kraftiga skor skannas ofta separat.
  • Knivar och andra vassa föremål är förbjudna i handbagaget. De kommer att konfiskeras av personalen i säkerhetskontrollen, så packa ner dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Alkmaar
Destinationens flygplatsSchiphol
IATA-kod för ankomstflygplatsAMS
DestinationAmsterdam
Flygpris1 033 kr

Populära flyg till Alkmaar

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 367 kr för enkelflyg och 1 033 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines