Flygdestinationer Norra Holland

Populära städer att besöka i Norra Holland

Förslag på billiga flygresor till Norra Holland

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 321 kr för enkelflyg och 998 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
easyJet
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Austrian Airlines
KLM
KLM
Air Baltic
easyJet
Norwegian Air International Ltd
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle

Boka din resa till Norra Holland

Expedia erbjuder flyg till Norra Holland för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Norra Holland och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Norra Holland på grund av covid-19?
En mängd flygbolag erbjuder nu mer flexibilitet på grund av covid-19. I vår praktiska kundtjänstportal hittar du svaren på de vanligaste frågorna om att byta eller avboka flyg. Det är även en bra idé att läsa igenom villkoren från flygbolaget – helst innan du har genomfört bokningen.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Norra Holland med flexibel avbokningspolicy?
Det är bara att använda vårt fiffiga filter för ändringsavgifter. Ange resedatum och klicka på “Sök”. Därefter markerar du rutan “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer” till vänster. Med Expedia är det lätt att få tag i en billig flygbiljett till Norra Holland.
Finns det några allmänna tips för resande till Norra Holland under coronaviruspandemin?
Till följd av coronaviruset medför resandet vissa nya utmaningar. Lägg följande information på minnet innan du stiger ombord på flyget till Norra Holland.

 • Kom ihåg att ta reda på om några reserestriktioner gäller på din avreseort eller på destinationen innan du genomför bokningen av dina flygbiljetter. Undersök också om det finns några särskilda regler som påverkar dig vid ankomst, till exempel obligatorisk karantän.
 • Bär ett munskydd under säkerhetskontrollen på flygplatsen. Personalen skulle dock kunna be dig att ta av skyddet för att kunna verifiera din identitet.
 • Lämna inte över ditt boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen. Istället ska du placera det på läsaren och sedan hålla upp det så att det kan inspekteras.
 • Personalen på flygplatsen godkänner att du har med dig en behållare med handdesinficeringsmedel på högst 100 ml i handbagaget. Du ska ta ut behållaren ur din väska vid säkerhetskontrollen.
 • Placera dina personliga föremål, såsom mobilen, nycklar och lösa mynt, i handbagaget istället för i en korg för att minimera hanteringstiden i säkerhetskontrollen.
 • Ta fram alla matvaror som du eventuellt har med dig för att skannas vid säkerhetskontrollen. Om du förvarar matvarorna i en genomskinlig plastpåse som du själv lägger upp på brickan är det mindre risk för att personalen tar i din väska för att öppna och undersöka den.

Vilka flygbolag flyger till Norra Holland?
Det breda utbudet av flygbolag som kan ta dig till Norra Holland eller dess omnejd gör att du har gott om fina alternativ att välja och vraka bland:

 • KLM – 381 flyg till Norra Holland eller dess närhet varje månad, inklusive 381 flyg till Amsterdam (AMS-Schiphol) per månad.
 • SAS – 60 flyg till Norra Holland eller dess närhet varje månad, inklusive 60 flyg till Amsterdam (AMS-Schiphol) per månad.
 • Norwegian Air International – 26 flyg till Norra Holland eller dess närhet varje månad, inklusive 26 flyg till Amsterdam (AMS-Schiphol) per månad.

Hur hittar man billiga biljetter till Norra Holland?
En bra strategi för att hitta bästa möjliga erbjudande är att vara flexibel med dina resedatum. Börja med att söka efter flygresor till Norra Holland och klicka sedan på “Flexibla datum” för att jämföra de olika priserna som gäller på närliggande dagar. Ett annat praktiskt tips är att boka i god tid. För att ge dig en uppfattning om prisläget kan vi meddela att de billigaste flygen till Norra Holland under de senaste sju dagarna kostade 998 kr.
Vad kostar ett flyg till Norra Holland?
Du hade kunnat boka flygbiljetter tur och retur till Norra Holland för mellan 998 kr och 1 689 kr under den senaste veckan. Vad gäller enkelresor från Köpenhamn (CPH) var det bästa priset under samma period endast 321 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Norra Holland?
Amsterdam (AMS-Schiphol) är den främsta inkörsporten till Norra Holland, och hit anländer 14961 flyg i månaden. Leta upp ett bra erbjudande, boka ett flyg och förbered dig på att upptäcka denna spännande region.
Vad kostar det att flyga till Norra Holland?
Priserna på flyg till Norra Holland låg på mellan 998 kr och 1 689 kr under veckan som gick. Normalt sett kan du få tag i allt bättre erbjudanden ju tidigare du bokar.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Norra Holland?
Köp din flygbiljett i Januari för att ro hem bra biljettpriser på flyg till Norra Holland. Under sommar- och julloven är priserna vanligtvis som högst.
Hur lång tid tar flyget till Norra Holland?
Här är en lista över några vanliga resvägar till Norra Holland från Sverige och deras medelflygtider:

 • Linköping Saab Airport (LPI) till Amsterdam (AMS-Schiphol) – 1 timme och 45 minuter
 • Stockholm (ARN-Arlanda) till Amsterdam (AMS-Schiphol) – 2 timmar
 • Göteborg (GOT-Landvetter) till Amsterdam (AMS-Schiphol) – 1 timme och 30 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Norra Holland?

 • Med så mycket att både se och göra i Amsterdam är det naturligt att många besökare startar vistelsen i Norra Holland i denna färgsprakande stad. Lägg några dagar på att se välkända sevärdheter, som Anne Franks hus, innan du utforskar några av stadens mindre kända höjdpunkter.
 • När det är dags att planera din resa är det bra att komma ihåg att det råder ett kustklimat i Amsterdam. För att få veta vad du kan förvänta dig kan du titta på hur temperaturerna ska vara innan du flyger.
 • Runt 17 kilometer väster om Amsterdam ligger Haarlem, som också är värt ett besök. De populära sevärdheterna inkluderar S:t Bavo-katedralen, som du definitivt inte bör missa.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka Norra Holland?
Amsterdam, en av de kändaste städerna i Norra Holland, är en fantastisk plats att utforska. Är du mindre glad i kallt väder? Då ska du resa hit under sommarmånaderna, efter 21 juni, när medeltemperaturen är från 57Fº (14Cº) till 69Fº (21Cº). Det är i som Amsterdam är som populärast.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Norra Holland på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Norra Holland.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Norra Holland med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Norra Holland. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Norra Holland.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Norra Holland under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Norra Holland erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.