Förslag på billiga flygresor till Anaheim

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 159 kr för enkelflyg och 3 591 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Recensioner från verifierade kunder

Dec 17, 2018

Ovanligt trevlig kabinpersonal

Om Anaheim

Flyg till Anaheim

Anaheim i Kalifornien är en av USA:s mest omtyckta turistdestinationer. Staden ligger mitt i berömda Orange County och är en verklig sinnebild för den amerikanska västkusten. Här samlas gärna de största stjärnorna från Hollywood tillsammans med turister från världens alla hörn. Bokar du dina flygbiljetter till Anaheim i dag är du ett steg närmare en semester i paradiset.

Drömmen om Kalifornien

Nästan alla drömmer om att besöka vackra Kalifornien åtminstone en gång i livet. Den drömmen kan nu bli verklighet om du utnyttjar något av de många special- och rabatterbjudandena som finns på Expedia.se. Välkommen att söka efter billiga flyg till Anaheim så hjälper vi dig med bokningen. Sluta bara drömma om den perfekta semestern och börja leta efter billiga flyg till Anaheim redan i dag!

Kalifornisk livsstil som du vill ha den

Det finns ingen risk att du får tråkigt i Anaheim, oavsett som du reser själv eller med familj eller vänner. Här är vädret behagligt året runt, vilket gör det till det perfekta stället för golf, exklusiv shopping och för att prova världsberömda restauranger. Det är dessutom nära till fantastiska stränder och Hollywoods sevärdheter. Anaheim är mest känt för Disneyland. Nöjesparken är en amerikansk pärla och ett under av påhittighet och kreativitet. Några av de populäraste sevärdheterna i parken är Musse Piggs universum Mickey's Toontown, Fantasyland med Törnrosas slott, djungelvärlden i Adventureland och New Orleans Square.

Anaheim har även många kulturberikande upplevelser att erbjuda besökarna. Stadens avslappnade och sköna stämning har lockat många konstnärer och musiker. Sportintresserade uppskattar säkert ett besök på Angel Stadium of Anaheim. Den här idrottsarenan har varit värd för många historiska matcher och varit med i många storfilmer från Hollywood.

Tänk dig att gå ombord på ett flyg och sedan vakna upp i soliga Kalifornien. Den drömmen är bara en flygresa bort. Expedia är din egen biljett till de bästa priserna på flyg till Anaheim. Med oss kan du hålla dig uppdaterad om flyg till Anaheim och specialerbjudanden. Vi kan visa dig hur du kan kapa resekostnaderna genom att köpa biljetter med rabatt. Kalifornien väntar på dig. Har du fixat biljetterna till Anaheim?

Information om flyg till Anaheim

Destinationens flygplats John Wayne
IATA-kod för ankomstflygplats SNA
Destination Orange County

Populära flyg till Anaheim

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 159 kr för enkelflyg och 3 591 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.