Billiga flygbiljetter till Anaheim

Förslag på billiga flygresor till Anaheim

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 321 kr för enkelflyg och 4 083 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

American Airlines
Lufthansa
American Airlines
Delta
Swiss International Air Lines
TAP Portugal
LOT-Polish Airlines
Iberia
Etihad Airways
Turkish Airlines

Om Anaheim

Flyg till Anaheim

Anaheim i Kalifornien är en av USA:s mest omtyckta turistdestinationer. Staden ligger mitt i berömda Orange County och är en verklig sinnebild för den amerikanska västkusten. Här samlas gärna de största stjärnorna från Hollywood tillsammans med turister från världens alla hörn. Bokar du dina flygbiljetter till Anaheim i dag är du ett steg närmare en semester i paradiset.

Drömmen om Kalifornien

Nästan alla drömmer om att besöka vackra Kalifornien åtminstone en gång i livet. Den drömmen kan nu bli verklighet om du utnyttjar något av de många special- och rabatterbjudandena som finns på Expedia.se. Välkommen att söka efter billiga flyg till Anaheim så hjälper vi dig med bokningen. Sluta bara drömma om den perfekta semestern och börja leta efter billiga flyg till Anaheim redan i dag!

Kalifornisk livsstil som du vill ha den

Det finns ingen risk att du får tråkigt i Anaheim, oavsett som du reser själv eller med familj eller vänner. Här är vädret behagligt året runt, vilket gör det till det perfekta stället för golf, exklusiv shopping och för att prova världsberömda restauranger. Det är dessutom nära till fantastiska stränder och Hollywoods sevärdheter. Anaheim är mest känt för Disneyland. Nöjesparken är en amerikansk pärla och ett under av påhittighet och kreativitet. Några av de populäraste sevärdheterna i parken är Musse Piggs universum Mickey's Toontown, Fantasyland med Törnrosas slott, djungelvärlden i Adventureland och New Orleans Square.

Anaheim har även många kulturberikande upplevelser att erbjuda besökarna. Stadens avslappnade och sköna stämning har lockat många konstnärer och musiker. Sportintresserade uppskattar säkert ett besök på Angel Stadium of Anaheim. Den här idrottsarenan har varit värd för många historiska matcher och varit med i många storfilmer från Hollywood.

Tänk dig att gå ombord på ett flyg och sedan vakna upp i soliga Kalifornien. Den drömmen är bara en flygresa bort. Expedia är din egen biljett till de bästa priserna på flyg till Anaheim. Med oss kan du hålla dig uppdaterad om flyg till Anaheim och specialerbjudanden. Vi kan visa dig hur du kan kapa resekostnaderna genom att köpa biljetter med rabatt. Kalifornien väntar på dig. Har du fixat biljetterna till Anaheim?

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Anaheim?
Los Angeles, Kalifornien (LAX-Los Angeles Intl.) är den mest välbesökta flygplatsen i Anaheim. Det finns dock flera flygplatser som tar emot stadens besökare, så välj det alternativ som passar dig bäst när du bokar din resa.
Hur långt från centrala Anaheim ligger Los Angeles, Kalifornien (LAX-Los Angeles Intl.)?
Längre resor behöver inte vara krångliga, så länge du planerar ordentligt i förväg. Centrala Anaheim ligger 45 kilometer bort från Los Angeles, Kalifornien (LAX-Los Angeles Intl.), så utforska hur du ska göra för att åka dit innan planet landar.
Kan jag flyga till Anaheim?
Gör din flygresa till Anaheim enkel och lätt genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är ett utmärkt sätt att hålla dig informerad om gällande restriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste officiella hälsoråden.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Anaheim?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Anaheim kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Anaheim med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Anaheim kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Anaheim?
Anaheim är en favoritdestination bland många resenärer, och det märks på de många flygplatserna. Om du ska flyga till denna färgsprakande stad kommer du sannolikt landa på Los Angeles, Kalifornien (LAX-Los Angeles Intl.), som ligger 45 kilometer från centrum. I annat fall anländer du nog till SNA, 18 kilometer från stadskärnan, eller ONT, 40 kilometer utanför centrala Anaheim.
Hur många flygbolag flyger till Anaheim?
Totalt finns det 62 olika flygbolag som kopplar samman Anaheim med 174 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Anaheim?
Southwest Airlines, Delta Air Lines och Alaska Airlines är de vanligaste flygbolagen som erbjuder flyg till Anaheim. Merparten av flygen kommer från Bard, och det är Southwest Airlines som har flest valmöjligheter på sträckan.
Hur många direktflyg går det till Anaheim?
Att organisera en fantastisk resa till Anaheim är inga problem när det finns 6 607 direktflyg att välja bland varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Anaheim från?
Flyg till Anaheim som avgår från Aurora, Fairfield och Clinton är de som är populärast.
Hur lång tid tar flyget till Anaheim?
Om du reser med flyg till Anaheim från Aurora tar resan 3 timmar och 14 minuter. Om du stiger på planet i Fairfield bör du planera att vara i luften i 6 timmar och 5 minuter. Med Clinton som startpunkt är Anaheim 3 timmar och 23 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Anaheim?
Alla känner vi sådana personer som på något sätt hittar fantastiskt billiga flygbiljetter vart de än åker. Skulle du vilja veta hur de gör? De väntar inte till sista minuten innan de bokar. Men stanna inte där. Bredda sökningen och se om din destination har mer än en flygplats. Priserna skiljer sig ofta beroende på vilken flygplats du reser till. Kom ihåg att även jämföra alternativ från olika flygbolag. Sist men inte minst ska du vara beredd på att boka med en gång om du hittar ett fint erbjudande, för priserna kan ändras utan förvarning. Med lite förberedelse och kanske lite tur går det att få tag i bästa möjliga flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Anaheim?
Oavsett var du reser från kan din resa med flyg genomföras utan problem, så länge du är ordentligt förberedd. Vi har sammanställt en lista med användbara tips som kan hjälpa dig försäkra att semestern i Anaheim börjar på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en problemfri flygresa är att planera i förväg. Vi börjar med det som är viktigast: ditt pass, alla dina resedokument, din plånbok och eventuella mediciner. Därefter bör du ta med dig sådant som håller dig sysselsatt, till exempel en dator eller ett par tidningar. Det kan även vara en god idé att packa med dig laddare, hörlurar och ett nackstöd. Sist men inte minst ska du inte glömma att spara plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar och lite rena kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan med ej tillåtna föremål skiljer sig mellan de olika flygbolagen, men en allmän regel är att ingenting vasst, brandfarligt eller explosivt är tillåtet. Här ingår till exempel bestick, rakblad, tändare och fyrverkerier. Sportutrustning som hockeyklubbor eller andra saker som skulle kunna skada övriga passagerare, till exempel ammunition och pepparsprej, är inte heller tillåtna ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Flygets gångar är inte det bästa stället för att briljera med dina moderiktigaste kläder. Välj någonting bekvämt och glöm inte att packa med dig en varm tröja, eftersom det kan bli lite kyligt på längre flygturer. Rymliga skor med plan sula kan också rekommenderas.
  • Tillståndet djup ventrombos, eller DVT, kan vara en risk under längre flygturer. Då bildas det blodproppar, vanligtvis i benen, vilket bland annat kan bero på att man har suttit still för länge. Du kan begränsa risken för detta genom att resa dig upp och gå lite längs med mittgången. Ett par ordentliga kompressionsstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Anaheim?
Nyckeln är att vara förberedd innan du är framme på flygplatsen. På så sätt är det större chans att du kan slå dig ned på flyget till Anaheim snabbt och lätt. Följ de här tipsen för att börja semestern på rätt sätt.

  • Personalen i kontrollen måste först försäkra sig om att du har ett giltigt pass och rätt boardingpass innan du får gå vidare. Se till att du har allt nära tillhands.
  • Efter detta ska både du och ditt handbagage röntgas. För att försäkra dig om att allt går smidigt tar du av dig allt som kan aktivera larmet. Saker som dina hörlurar, ditt bälte och din jacka måste skannas av maskinen.
  • Elektronik, till exempel surfplattor och mobiler, ska också skannas.
  • Reser du med din nya parfym? Det går fint. Om förpackningen inte rymmer mer än 100 milliliter och du förvarar den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse får du ta med den ombord.
  • Det kan hända att du också måste ta av dig dina skor och lägga dem på bandet, så det kan vara en bra idé att gå i skor som du kan ta av och på utan problem.
  • Flygbolag tillåter inte att du tar med dig knivar och andra vassa föremål ombord på flyget. Om du tvunget måste ha med dem under din semester måste de ligga i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Anaheim
Destinationens flygplatsLos Angeles - Ontario Intl.
IATA-kod för ankomstflygplatsONT
DestinationOntario
Flygpris1 411 kr

Populära flyg till Anaheim

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 321 kr för enkelflyg och 4 083 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

American Airlines
TAP Portugal