Billiga flygbiljetter till Los Angeles

Förslag på billiga flygresor till Los Angeles

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 198 kr för enkelflyg och 4 129 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
Vueling Airlines
Iberia
Virgin Atlantic
British Airways
LOT-Polish Airlines
Iberia
United
Lufthansa
Delta

Om Los Angeles

Flyg till Los Angeles

Från Sverige går det endast att flyga direkt till Los Angeles från Stockholm, men för de som bor längre söder finns också möjligheten att boka flygbiljetter direkt från Köpenhamn. Man sparar mycket tid på att flyga utan byte, fast det finns så klart också bra lösningar för de som letar billiga flyg och är beredda att resa i flera steg.

Flygresor från Stockholm och Köpenhamn tar något över 11 timmar och tar du med tidsomställningen i beräkningen så kan du räkna med att varken huvudet eller resten av kroppen kommer vara på topp när du landar. Det kommer ta ett tag innan du hämtat dig helt, så se till att du har gott om tid för ditt besök och att boka ett hotell i Los Angeles i förväg. Efter 11 timmar på ett flyg kan det vara skönt att åka direkt till hotellet för en välbehövlig vila!

Flyg till Los Angeles International Airport

Los Angeles International Airport, eller LAX som den kallas i folkmun, är USA:s tredje största flygplats, och den sjätte största i världen. Flygplatsen hanterar över 65 miljoner passagerare och två miljoner ton flygfrakt om året. Redan 1928 började platsen användas som flygfält och den första kommersiella flygningen tog plats 1946. Sedan dess har flygplatsen växt stadigt – det nuvarande terminalkompexet byggdes 1961 och ytterligare terminaler lades till på 80-talet.

USA är bilens förlovade land och många besökare väljer att hyra bil på flygplatsen för att få möjlighet att utforska Kalifornien fullt ut. Los Angeles International Airport ligger cirka 16 kilometer från centrala Los Angeles och bilresan in till staden bör ta omkring 40 minuter så länge du undviker att köra under rusningstid.

Föredrar du att inte köra själv finns det också ett antal andra transportalternativ. För att åka tunnelbana tar du skyttelbussen från flygplatsen till Aviation/LAX-stationen varifrån du med ett byte kan ta dig in till staden. Hela resan tar cirka 50 minuter och detta är det absolut billigaste alternativet. Det går även dirketbussar från flygplatsen till centrala Los Angeles som tar 30–50 minuter samt lokalbussar som tar betydligt längre tid.

Drömmarnas stad

Soliga Los Angeles lockar lyckosökare från alla världens hörn. Oavsett vad din dröm är finns det en chans att den kan uppfyllas här. Hollywood-skylten är en symbol för en stad som fullkomligt kokar över av optimism.

Passa på att ta en tur i Beverly Hills för att se filmstjärnornas hus och fönsterhoppa på Rodeo Drive, en av de mest berömda shoppingatorna i världen. Ta dig sedan till Hollywood Boulevard och vandra längs gågatan med dess över 2 000 marmorstjärnor som firar berömda underhållare.

Givetvis måste du också förr eller senare sälla dig till alla vackra Los Angeles-bor som laddar batterierna, eller tränar hårt, på stadens stränder.

Både Venice Beach och Santa Monica bjuder på glassig stämning och vackra solnedångar. Längs med Venices strandpromenad kan du sedan handla billiga kläder och andra prylar från gatuförsäljarna medan Santa Monica lockar med fina restauranger som utgör den perfekta startpunkten för en lång natt i Los Angeles fantastiska nattliv.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Los Angeles

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 198 kr för enkelflyg och 4 129 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
LOT-Polish Airlines