Billiga flygbiljetter till Antibes

Om Antibes

Flyg till Antibes

Antibes är betydligt mer än bara en lyxig badort på Franska Rivieran. Här finns det en mängd aktiviteter som passar både gammal och ung. Du vill självklart njuta av solen på någon mysig strand, men glöm inte att du också kan njuta av ett fantastiskt uteliv och riktigt bra restauranger. I Antibes finns också några intressanta sevärdheter som du inte får missa. Flyg hit och upplev det bästa den Franska Rivieran har att erbjuda!

När du är i Antibes vill du säkert promenera på den härliga strandpromenaden Promenade des Arts. Om du följer strandpromenaden framåt kommer du dessutom snart till en av ortens stora sevärdheter, Bastion St-Jaume. Fästningen vid havet har en rik historia som sträcker sig tillbaka ända till romarnas tid, och här kan du få veta mer om hur Antibes utvecklats under historiens gång.

Den kanske absolut största sevärdheten i Antibes är Picasso-museet som ligger här. På museet visas nära 250 av Picassos verk, och är en riklig genomgång av den berömda målarens karriär. Picasso-museet ses lite som ett måste för alla som besöker Franska Rivieran.

När du semestrar i Antibes vill du säkert se mer av den Franska Rivieran och kanske besöka några av områdets golfbanor eller sevärdheter. Då kan det vara bra att ha tillgång till egen bil. Om du vill hyra bil i Antibes kan du göra det direkt på flygplatsen, och bara hämta ut den när du landar efter din flygresa till Antibes, eller i centrala Antibes.

Ta dig till Antibes

Antibes når du lätt med flyg från ett flertal svenska flygplatser. Det tar ungefär 6 timmar att ta sig hit via Nice flygplats från till exempel Arlanda. Om du vill kan du kombinera flyg och boende i en paketresa till Antibes. Då ingår både flygbiljetter till Antibes och ett bra hotell i Antibes. Du kan även boka till en hyrbil i ditt paket om du vill det.

Flyg till Antibes via Nice

Den närmstaste större flygplatsen är Nice flygplats, som ligger ungefär 25 minuters bilresa från centrala Antibes. Du kan också resa till Cannes flygplats, som ligger ungefär 35 minuters bilresa från Antibes.

Om du flyger till Nice kan du ta dig till Antibes på ett flertal sätt. Du tar dig smidigt från flygplatsen till Antibes med buss, taxi eller egen bil. Om du vill åka buss kan du välja det lokala bussnätet eller det lite smidigare alternativet flygbuss.

Du kan även hyra bil direkt på flygplatsen. Om du vill hyra bil på din semester i Antibes är det ett smart drag att göra det på Nice flygplats. Uthyrningscentralen här är en av de största i området och du har flera större uthyrningsfirmor på plats att välja mellan.

Bra att tänka på när du bokar flygresor till Antibes

Som du säkert vet är det bra att vara ute i god tid med att boka flygbiljetter för att verkligen kunna hitta riktigt billiga flyg till Antibes. Det gäller särskilt under högsäsong då det kan vara lite av en rusning till Franska Rivieran och en flygresa till Antibes kan gå upp i pris.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Antibes

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 798 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings