Billiga flygbiljetter till Antibes

Förslag på billiga flygresor till Antibes

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 300 kr för enkelflyg och 1 035 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Wizz Air UK
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
easyJet
Lufthansa

Om Antibes

Flyg till Antibes

Antibes är betydligt mer än bara en lyxig badort på Franska Rivieran. Här finns det en mängd aktiviteter som passar både gammal och ung. Du vill självklart njuta av solen på någon mysig strand, men glöm inte att du också kan njuta av ett fantastiskt uteliv och riktigt bra restauranger. I Antibes finns också några intressanta sevärdheter som du inte får missa. Flyg hit och upplev det bästa den Franska Rivieran har att erbjuda!

När du är i Antibes vill du säkert promenera på den härliga strandpromenaden Promenade des Arts. Om du följer strandpromenaden framåt kommer du dessutom snart till en av ortens stora sevärdheter, Bastion St-Jaume. Fästningen vid havet har en rik historia som sträcker sig tillbaka ända till romarnas tid, och här kan du få veta mer om hur Antibes utvecklats under historiens gång.

Den kanske absolut största sevärdheten i Antibes är Picasso-museet som ligger här. På museet visas nära 250 av Picassos verk, och är en riklig genomgång av den berömda målarens karriär. Picasso-museet ses lite som ett måste för alla som besöker Franska Rivieran.

När du semestrar i Antibes vill du säkert se mer av den Franska Rivieran och kanske besöka några av områdets golfbanor eller sevärdheter. Då kan det vara bra att ha tillgång till egen bil. Om du vill hyra bil i Antibes kan du göra det direkt på flygplatsen, och bara hämta ut den när du landar efter din flygresa till Antibes, eller i centrala Antibes.

Ta dig till Antibes

Antibes når du lätt med flyg från ett flertal svenska flygplatser. Det tar ungefär 6 timmar att ta sig hit via Nice flygplats från till exempel Arlanda. Om du vill kan du kombinera flyg och boende i en paketresa till Antibes. Då ingår både flygbiljetter till Antibes och ett bra hotell i Antibes. Du kan även boka till en hyrbil i ditt paket om du vill det.

Flyg till Antibes via Nice

Den närmstaste större flygplatsen är Nice flygplats, som ligger ungefär 25 minuters bilresa från centrala Antibes. Du kan också resa till Cannes flygplats, som ligger ungefär 35 minuters bilresa från Antibes.

Om du flyger till Nice kan du ta dig till Antibes på ett flertal sätt. Du tar dig smidigt från flygplatsen till Antibes med buss, taxi eller egen bil. Om du vill åka buss kan du välja det lokala bussnätet eller det lite smidigare alternativet flygbuss.

Du kan även hyra bil direkt på flygplatsen. Om du vill hyra bil på din semester i Antibes är det ett smart drag att göra det på Nice flygplats. Uthyrningscentralen här är en av de största i området och du har flera större uthyrningsfirmor på plats att välja mellan.

Bra att tänka på när du bokar flygresor till Antibes

Som du säkert vet är det bra att vara ute i god tid med att boka flygbiljetter för att verkligen kunna hitta riktigt billiga flyg till Antibes. Det gäller särskilt under högsäsong då det kan vara lite av en rusning till Franska Rivieran och en flygresa till Antibes kan gå upp i pris.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Antibes?
Om du anländer med flyg behöver du inte fundera på vilken flygplats som passar bäst. Antibes har bara en, och den heter Nice (NCE-Cote d’Azur).
Hur långt från centrala Antibes ligger NCE?
Det är cirka 12 kilometer från Nice (NCE-Cote d’Azur) till centrala Antibes. Ta reda på hur du ska ta dig från terminalen till ditt boende innan du landar, så blir det lättare.
Kan jag flyga till Antibes?
Gör din flygresa till Antibes så smidig som möjligt genom att besöka våra reseråd under covid-19. Det är ett bra sätt att hålla dig uppdaterad på reserestriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste officiella hälsoråden.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Antibes?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Antibes kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Antibes med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Antibes kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Antibes?
Om du flyger till Antibes kommer du att anlända till NCE. Efter att du har stigit av planet och hämtat ut ditt bagage är du bara 12 kilometer från stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Antibes?
Antibes tar emot flyg från 48 olika flygbolag, som erbjuder flyg från 86 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Antibes?
Air France och easyJet är de som erbjuder flest flygalternativ till Antibes. Ett av de populäraste sätten att ta sig hit är ombord på ett Air France-flyg från Hauts-de-Seine.
Hur många direktflyg går det till Antibes?
Det brukar bli enklare att flyga till ett nytt resmål om man kan undvika mellanlandningar. Om du ska resa till Antibes kan du glädjas över att det vanligtvis går 1 162 direktflyg per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Antibes från?
De populäraste flygen till Antibes avgår från flygplatserna i Loiret, Hauts-de-Seine och Meuse.
Hur lång tid tar flyget till Antibes?
Om du ska resa från Loiret kommer du att vara i luften 1 timme och 28 minuter innan du landar i Antibes. Från flygplatsen i Hauts-de-Seine tar resan 1 timme och 28 minuter, medan den genomsnittliga flygtiden från Meuse är ungefär 1 timme och 28 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Antibes?
Vi har alla stött på sådana lyckostar som på något sätt får tag i fantastiskt billiga flygbiljetter vart de än reser. Vill du veta hur det går till? De väntar inte till sista stund med att boka. Men stanna inte där. Bredda sökningen och se om din destination har mer än en flygplats. Flygpriserna varierar ofta beroende på vilken flygplats du reser till. Kom ihåg att även jämföra priser från olika flygbolag. Sist men inte minst bör du vara beredd på att boka med en gång om du väl har hittat ett bra erbjudande, för priserna kan ändras utan förvarning. Med lite förkunskap och en gnutta tur går det att få tag i det perfekta flygpriset!
Hur tar man sig igenom flygresan till Antibes?
Oavsett avreseort kan ditt flyg gå smidigt, så länge du har planerat ordentligt i förväg. Vi har plockat fram en lista med användbara tips som försäkrar att din semester i Antibes inleds på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan genomföras helt utan stress, om du planerar din packning på rätt sätt. Först och främst kommer du behöva ett klädombyte, en tidning eller två och enkla toalettartiklar, som deodorant och läppbalsam. Därefter bör du spara plats i väskan för en bärbar dator med laddare, viktiga mediciner och kanske en flygkudde. Sist men inte minst måste du komma ihåg att ta med dig ditt pass, dina resedokument och lite extra pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte råkar ha en sax någonstans i väskan. Explosiva eller brandfarliga produkter, som tändstickor och fyrverkerier, är också förbjudna, och du får inte packa med dig geler eller vätskor i behållare som är större än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Ditt mål är att vara så bekväm som möjligt, så välj ut plagg som andas och lägg på minnet att packa med dig en mysig tröja, för om det skulle bli kallt i kabinen. Ha alltid på dig välsittande skor med flat sula, eftersom dina fötter kan svullna lite under flygturen. Lämna stilettklackarna och vandringskängorna i de incheckade väskorna.
  • Många resenärer har hört talas om DVT, eller djup ventrombos. Tillståndet innebär att blodproppar uppstår, delvis på grund av utdragna perioder av stillasittande. Det finns ett par saker som du kan göra för att minska risken att råka ut för detta. Du kan till exempel ha på dig kompressionsstrumpor, se till att du dricker mycket och komma ihåg att röra på dig. Res på dig och gå ett par steg i mittgången eller försök göra lite övningar från ditt säte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Antibes?
Tricket är att vara förberedd redan innan du är framme på flygplatsen. På så sätt blir det lättare att stiga ombord på flyget till Antibes snabbt och lätt. Följ våra tips för att börja din semester på rätt sätt.

  • Se till att du har ditt pass och boardingpass inom räckhåll. De är vad du kommer att frågas om först i säkerhetskontrollen.
  • Efter detta är det dags för din jacka, ditt skärp, dina nycklar och andra småsaker från dina fickor, till exempel mynt och hörlurar, att passera igenom röntgenmaskinen. Proceduren går fortare om du gör dig i ordning medan du väntar på din tur i kön.
  • Elektronik, som bärbara datorer och mobiler, måste också inspekteras. Men oroa dig inte. Du är snart online igen.
  • Ta ut alla vätskor och geler ur handbagaget, för dessa måste ofta skickas genom maskinen separat. Varje enskild produkt måste förvaras i en förpackning som rymmer max 100 milliliter, och allt måste placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Det är möjligt att du också måste ta av dina skor och låta dem gå genom skannern, så det kan vara praktiskt att gå i skor som du lätt kan ta av och på.
  • Vassa föremål är förbjudna i handbagaget. De kommer att omhändertas av personalen i kontrollen, så packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Antibes
Ankomstflygplats
Cote d'Azur
IATA-kod för ankomstflygplats
NCE
Destination
Nice
Pris tur-och-retur
832 kr

Populära flyg till Antibes

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 300 kr för enkelflyg och 1 035 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd