Billiga flygbiljetter till Atlanta

Förslag på billiga flygresor till Atlanta

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 038 kr för enkelflyg och 1 693 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Delta
Delta
United
American Airlines
Finnair

Om Atlanta

Om

Flyg till

är en stad som är full av sevärdheter. När du bokar ett flyg till upplever du huvudstaden i den amerikanska delstaten Georgia fullt ut genom att shoppa tills dina påsar svämmar över runt Atlantic Station och på The Outlet Shoppes. Du kan även skrika dig hes i de hisnande berg-och-dalbanorna i nöjesparken Six Flags Over Georgia och lära dig mer om en av den amerikanska medborgarrättsrörelsens stora ledare vid Martin Luther King Jr. National Historic Park. Utforska sedan universums mysterier vid Fernbank Science Center och skratta tills du får håll på Punchline Comedy Club. Du kan också passa på att besöka Georgia State Capitol Building eller en gå på en konsert med Atlanta Symphony Orchestra.

Många har den felaktiga uppfattningen att det är otroligt varmt i Georgia året runt. När du bokar en flygstol till kan du dock vanligtvis vänta dig en behaglig temperatur året runt, även om det naturligtvis sker vissa värmetoppar under sommaren. Om du inte står ut med tanken på att köa utanför World of Coca-Cola i gassande solsken kan det vara en god idé att boka flyg till under vintern, men det finns naturligtvis också gott platser där du kan svalka dig i sommarhettan. Tillbringa exempelvis dagen i vattenparken Six Flags White Water. Se bara till att packa din känsla för äventyr, oavsett vilken tid på året du bokar din resa till .

Ditt flyg till landar

Var beredd på att häpnas över Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL). Flygplatsen ligger knappt två mil söder om centrala och har i många år varit världens mest trafikerade. 2 500 flyg till och från mer än 150 destinationer i USA och mer än 60 destinationer i andra länder trafikerar Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport varje dag, men du behöver inte vara rädd för att försvinna i myllret. Söderns berömda gästfrihet sträcker sig ända till flygplatsen, som har många restauranger, butiker och loungeområden som får dig att känna dig välkommen.

Resan fortsätter efter ditt flyg till

När du är redo att lämna världens mest trafikerade flygplats och ta dig an staden, som i folkmun kallas för The Big Peach – den stora persikan – har du många alternativ att välja bland. För en första dos av söderns gästfrihet kan du ringa ditt boende och se om det är ett av de många hotell i som erbjuder gratis transport till och från flygplatsen. Dessa flygplatsbussar är en praktisk gratistjänst som erbjuds av många, men inte alla, lokala hotell. På flygplatsen hälsas du även välkommen av MARTA, Metropolitan Atlanta Rapid Transit Authority. MARTA erbjuder både lokaltåg och bussar, och längs den röda och gula linjen finner du tåg från flygplatsen till många platser i med omnejd. Vid MARTA:s praktiska Five Points-stationer kan du enkelt byta till anslutande tåg eller bussar.

Om du bestämmer dig för att undvika krånglet med tidtabeller och busslinjer kan du naturligtvis hyra bil i . Då är det bara att köra ut i Georgia och fortsätta din resa i egen takt.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Atlanta?
Många besökare landar på Atlanta, GA (ATL-Hartsfield-Jackson Atlanta Intl.) på sin resa till Atlanta. Det finns dock flera andra flygplatser i regionen, så tänk på detta när du bokar ditt flyg.
Hur långt från centrala Atlanta ligger ATL?
Det är cirka 13 kilometer mellan ATL och centrala Atlanta. Gör planer för hur du ska resa från flygplatsen till stadskärnan innan du ger dig av, så går färden enklare.
Kan jag flyga till Atlanta?
Gör flygresan till Atlanta enkel och lätt genom att besöka våra reseråd under covid-19. Det är det bästa sättet att hålla dig uppdaterad på reserestriktioner, inklusive krav på karantän och den senaste hälsoinformationen.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Atlanta?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Atlanta kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Atlanta med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Atlanta kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Atlanta?
Om du flyger till ATL befinner du dig bara 13 kilometer utanför stadskärnan. PDK flygplats tar också emot flyg till Atlanta och ligger 17 kilometer utanför centrum.
Hur många flygbolag flyger till Atlanta?
Det finns sammanlagt 20 olika flygbolag som ansluter Atlanta till 205 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Atlanta?
Besökare väljer vanligtvis Delta Air Lines, American Airlines eller Southwest Airlines när de ska flyga till Atlanta. Majoriteten av flygen avgår från New York, och Delta Air Lines är det ledande flygbolaget på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Atlanta?
Att arrangera en uppiggande vistelse i Atlanta är lätt när du har 6 959 direktflyg att välja bland per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Atlanta från?
Flyg till Atlanta som avgår från Clinton, Edgewater eller Aurora brukar vara de som har störst efterfrågan.
Hur lång tid tar flyget till Atlanta?
Om du reser med flyg till Atlanta från Clinton tar resan cirka 2 timmar och 8 minuter. Om du stiger ombord på planet i Edgewater kan du förvänta dig att vara i luften i uppemot 2 timmar och 15 minuter. Med Aurora som startpunkt ligger Atlanta 2 timmar och 31 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Atlanta?
Alla känner vi några personer som på något sätt kan få tag i superbilliga biljetter vart de än ska resa. Kan du gissa hur de gör för att lyckas? De väntar inte till sista minuten innan de bokar. Du kan även utvidga sökningen och jämföra alternativen. Om destinationen i fråga har mer än en flygplats kan du kanske hitta bättre priser genom att flyga till en flygplats som ligger lite längre bort. Till sist ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du känner till vilken nivå priserna brukar ligga på kan du slå till med en gång när du väl har hittat ett ovanligt lågt pris. De bästa erbjudandena varar inte länge.
Hur tar man sig igenom flygresan till Atlanta?
Om du inte är redo kan en flygresa verka utmanande, men du kan ta det lugnt. Kom bara ihåg att följa de här tipsen, så kan du börja din resa till Atlanta utan bekymmer.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en stressfri resa med flyg är att planera ordentligt i förväg. Börja med det som är viktigast: pass, resedokument, lite pengar och viktiga mediciner. Därefter bör du ta med dig saker som kan hålla dig sysselsatt, som en mobil eller någonting att läsa. Det kan även vara smart att packa med dig en laddare, öronproppar och ett nackstöd. Slutligen får du inte glömma att lämna plats i väskan för dina toalettartiklar och en extra uppsättning kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte har en sax eller något annat vasst föremål som gömmer sig någonstans i väskan. Explosiva eller brandfarliga artiklar, såsom tändstickor och fyrverkerier, är också förbjudna, och du får inte packa med dig geler eller vätskor i behållare som är större än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Hemligheten bakom en bekväm resa med flyg kan vara så enkel som rätt val av kläder. Om du klär dig i lager är du redo för den växlande temperaturen ombord och du håller dig varm om det skulle bli svalt i kabinen. Skor med höga klackar och sandaler bör du packa ner i det incheckade bagaget, även om det normalt är favoritparet. Ha istället på dig omslutande skor med platt sula, så mår dina fötter som bäst.
  • Du har kanske hört talas om djup ventrombos, även kallat DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar bildas, delvis på grund av längre perioder utan rörelse. Det finns ett par saker som du kan göra för att minska risken att drabbas av detta. Du kan till exempel bära antitrombosstrumpor, se till att du dricker mycket och röra på benen och fötterna. Gå fram och tillbaka i mittgången eller försök göra lite övningar i ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Atlanta?
Om du har planerat ordentligt innan du kommer till flygplatsen går din resa till Atlanta betydligt enklare. Här följer några behändiga tips på hur du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan problem.

  • För det första kommer du behöva presentera ditt pass och boardingpass för säkerhetspersonalen. Se till att du har allt nära tillhands, så att du slipper leta.
  • Röntgenmaskinen kommer härnäst. Töm fickorna och lägg av allt som skulle kunna trigga larmet, exempelvis jackor och hörlurar. Lägg upp allt på bandet så att det kan skannas.
  • Elektroniska enheter, till exempel mobiler och surfplattor, måste också inspekteras. Men du behöver inte oroa dig. Du får snart tillbaka dem igen.
  • Packa upp alla vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa måste vanligtvis skickas separat genom röntgenmaskinen. Varje produkt måste ligga i en behållare som rymmer max 100 milliliter, och allt måste placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta gympaskor är ett behändigt val, eftersom det är mindre sannolikt att du måste ta av dem när du passerar säkerhetskontrollen. Kängor och andra tunga skor granskas ofta separat.
  • Flygbolag tillåter inte att du har med dig vassa föremål i handbagaget. Om du inte kan vara utan dem på din semester måste du packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Atlanta
Ankomstflygplats
Hartsfield-Jackson Atlanta Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
ATL
Destination
Atlanta
Pris tur-och-retur
1 525 kr

Populära flyg till Atlanta

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 038 kr för enkelflyg och 1 693 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Finnair