Billiga flygbiljetter till Atlanta

Förslag på billiga flygresor till Atlanta

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 202 kr för enkelflyg och 2 471 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

JetBlue Airways
Delta
United
United
Delta
Delta
JetBlue Airways
Delta
Turkish Airlines
Icelandair

Om Atlanta

Om

Flyg till

är en stad som är full av sevärdheter. När du bokar ett flyg till upplever du huvudstaden i den amerikanska delstaten Georgia fullt ut genom att shoppa tills dina påsar svämmar över runt Atlantic Station och på The Outlet Shoppes. Du kan även skrika dig hes i de hisnande berg-och-dalbanorna i nöjesparken Six Flags Over Georgia och lära dig mer om en av den amerikanska medborgarrättsrörelsens stora ledare vid Martin Luther King Jr. National Historic Park. Utforska sedan universums mysterier vid Fernbank Science Center och skratta tills du får håll på Punchline Comedy Club. Du kan också passa på att besöka Georgia State Capitol Building eller en gå på en konsert med Atlanta Symphony Orchestra.

Många har den felaktiga uppfattningen att det är otroligt varmt i Georgia året runt. När du bokar en flygstol till kan du dock vanligtvis vänta dig en behaglig temperatur året runt, även om det naturligtvis sker vissa värmetoppar under sommaren. Om du inte står ut med tanken på att köa utanför World of Coca-Cola i gassande solsken kan det vara en god idé att boka flyg till under vintern, men det finns naturligtvis också gott platser där du kan svalka dig i sommarhettan. Tillbringa exempelvis dagen i vattenparken Six Flags White Water. Se bara till att packa din känsla för äventyr, oavsett vilken tid på året du bokar din resa till .

Ditt flyg till landar

Var beredd på att häpnas över Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL). Flygplatsen ligger knappt två mil söder om centrala och har i många år varit världens mest trafikerade. 2 500 flyg till och från mer än 150 destinationer i USA och mer än 60 destinationer i andra länder trafikerar Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport varje dag, men du behöver inte vara rädd för att försvinna i myllret. Söderns berömda gästfrihet sträcker sig ända till flygplatsen, som har många restauranger, butiker och loungeområden som får dig att känna dig välkommen.

Resan fortsätter efter ditt flyg till

När du är redo att lämna världens mest trafikerade flygplats och ta dig an staden, som i folkmun kallas för The Big Peach – den stora persikan – har du många alternativ att välja bland. För en första dos av söderns gästfrihet kan du ringa ditt boende och se om det är ett av de många hotell i som erbjuder gratis transport till och från flygplatsen. Dessa flygplatsbussar är en praktisk gratistjänst som erbjuds av många, men inte alla, lokala hotell. På flygplatsen hälsas du även välkommen av MARTA, Metropolitan Atlanta Rapid Transit Authority. MARTA erbjuder både lokaltåg och bussar, och längs den röda och gula linjen finner du tåg från flygplatsen till många platser i med omnejd. Vid MARTA:s praktiska Five Points-stationer kan du enkelt byta till anslutande tåg eller bussar.

Om du bestämmer dig för att undvika krånglet med tidtabeller och busslinjer kan du naturligtvis hyra bil i . Då är det bara att köra ut i Georgia och fortsätta din resa i egen takt.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Atlanta

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 202 kr för enkelflyg och 2 471 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Delta
Turkish Airlines