Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Boka hyrbil med Expedia i Atlanta

Boka en hyrbil i Atlanta redan på flygplatsen

Atlanta ligger i USA och är huvudstad i delstaten Georgia. Detta är verkligen en bilvänlig stad, så att hyra bil i Atlanta är en god idé. Atlantas flygplats heter Hartsfield-Jackson och är världens största sett till antal besökare, och hit reser mängder av passagerare från både USA och resten av världen.

Om du bokar en hyrbil i Atlanta före avresan kan du spara en massa tid på flygplatsen. När du anländer kan du då gå direkt till uthyrningsdisken och åka iväg i din alldeles egna hyrbil smidigt och enkelt. Det är lätt att hitta in till Atlantas centrum, och du slipper köa till taxi, bussar eller tåg.

Boka en paketresa till Atlanta och hyr bil på samma gång

Om du till exempel bokar en paketresa med hotell plus flyg till Atlanta är det en god idé att även boka en hyrbil på samma gång. På så sätt har du allt ordnat när du anländer till flygplatsen, och det enda du behöver göra innan du kan bege dig mot centrum är att hämta nycklarna till bilen. När du anländer till flygplatsen behöver ta du ett snabbtåg till hyrbilscentret på flygplatsen. Tåget tar bara fem minuter och har täta avgångar, och du kan åka direkt från din terminal till biluthyrningscentret. Det finns många företag som har biluthyrning på Atlantas flygplats, men på biluthyrningscentret är det lätt att hitta och det är bra skyltat så att du snabbt hittar rätt.

Genom att hyra bil i Atlanta kan du dels tjäna mycket pengar på att slippa ta taxi, buss och tåg när du reser, och du får även en härligare och bekvämare start på resan. Oavsett vilken tid på dygnet du anländer till flygplatsen kan du hämta ut din bil. Biluthyrningscentret är nämligen öppet dygnet runt, så att du ska kunna ta dig till ditt hotell i Atlanta även på nätter och tidiga morgnar.

Att ha bil i Atlanta ger dig mer frihet

Efter en lång resa med flyg är det skönt att kunna sätta sig i en egen bil och ge sig ut på vägarna. Atlanta är en typisk bilstad och har alltid minst fem filer på motorvägarna, så det går snabbt och smidigt att ta sig från och till flygplatsen. Du kan dessutom åka iväg när du vill, och du behöver inte anpassa dig efter några tidtabeller. Du behöver bara se till att vara på plats med bilen på flygplatsen igen innan du ska flyga hem, och du kan självklart även då ta snabbtåget till din avgångsterminal. Om du av någon anledning behöver parkera på flygplatsen vid ankomst eller före avgång hittar du många parkeringar och parkeringshus som är öppna dygnet runt.

För att komma in till Atlantas centrum tar du motorvägen norrut. Det är bara cirka 11 kilometer till Atlanta och du når citykärnan genom att fortsätta köra på samma väg du kom på från flygplatsen.

Upptäck Atlanta

Utforska Atlanta med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!