Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Avgiftsfri ändring av vissa flygbokningar.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.


Förslag på billiga flygresor till Beirut

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Beirut

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Beirut

Flyg till Beirut

Letar du efter billiga resor till Beirut? Låt Expedia hjälpa dig att hitta flygbiljetter! Du kan flyga via till exempel Istanbul eller Paris till denna vänliga och välkomnande stad. Oavsett om du letar billiga flyg till dig och en vän eller hela familjen kan Expedia hjälpa dig att hitta flygresor och jämföra priser. Låt dig charmas av stadens över femtusenåriga historia och känn historiens vingslag.

Beiruts internationella flygplats heter officiellt Beirut Rafic Hariri International Airport och ligger strax söder om staden. Flygplatsen är utrustad med alla vanliga bekvämligheter och erbjuder gratis internet i 30 minuter. Därefter går det naturligtvis att köpa ytterligare åtkomst. Det finns auktoriserade taxibilar utanför terminalen som är försedda med flygplatsens logotyp. Dessa regleras av flygplatsmyndigheten och har ett fast pris in till stan. Det finns även lokala taxibilar men där får du komma överens om priset med föraren före avfärd. Det går även att hyra bil i Beirut.

Äta i Beirut

Det libanesiska köket har ett välförtjänt gott rykte. Ät dig igenom olika delikatesser och låt dig väl smaka oavsett om du håller dig till stånd eller restauranger. Börja dagen med libanesisk frukost, eller varför inte en frukostpizza? Självklart bör du även prova äkta libanesisk meze när du är i landet, men Beirut erbjuder även god mat från världens alla hörn om du vill låta smaklökarna resa vidare under din vistelse i staden.

Beirut med omnejd

Om du är en van förare kan du välja att boka ett flyg till Beirut och därifrån utforska resten av landet i olika bilutflykter. Ta del av landets rika historia och besök de största sevärdheterna landet har att erbjuda. Häpna över hur omväxlande landet är och lär känna den välkomnande befolkningen lite bättre. Expedia hjälper dig att boka hotell i Beirut och andra städer.

Shopping och nattliv

Oavsett om du letar efter unika butiker eller ett stort shoppingcenter finner du det du söker i Beirut. När du har shoppat dig trött svidar du om till något av dina nyköpta fynd och tar med dig vännerna ut i nattvimlet. Ta del av Beiruts omtalade partyliv, känn pulsen och utforska de krogar, barer och nattklubbar som denna stad i ständig förändring har att erbjuda.

Resa med barn

Beiruts invånare är mycket glada i barn, och boenden och aktiviteter som är familjeanpassade är oftast lätta att finna. Besök till exempel Sanayeh Public Garden om du letar efter ett grönområde där barnen kan springa av sig och fortsätt sedan vidare till vetenskapsmuseet Planet Discovery. Familjesemestern är bara en flygresa bort!

Visum och säkerhet

Trafiksituationen i Libanon är intensiv, särskilt runt Beirut och framför allt under sommarhalvåret när turismen blomstrar. Trafiksäkerheten beskrivs som bristfällig av UD, så det är värt att vara extra försiktig om du har tänkt köra själv, och även när du är till fots och ska korsa en gata. Läs även UD:s aktuella reseinformation om Libanon om vilka områden som du ska undvika när du är på besök i landet. Som svensk medborgare krävs visum, vilket kan fås vid gränsen, men kontrollera aktuella bestämmelser hos Libanons ambassad i Stockholm före avresa för att undvika besvikelser.

Information om flyg till Beirut

Destinationens flygplats Rafic Hariri Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats BEY
Destination Beirut