Flygdestinationer Libanon

Populära städer att besöka i Libanon

Förslag på billiga flygresor till Libanon

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 986 kr för enkelflyg och 1 503 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Middle East Airlines
Pegasus Airlines
Scandinavian Airlines
Aegean
Transavia
Scandinavian Airlines
SunExpress
Kuwait Airways
Lufthansa
Lufthansa
Eurowings
Swiss International Air Lines
Middle East Airlines
Aegean
Pegasus Airlines
Lufthansa
LOT-Polish Airlines
Royal Jordanian

Boka din resa till Libanon

Expedia erbjuder flyg till Libanon för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Libanon och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Libanon på grund av covid-19?
Besök vår kundtjänstportal för att få användbar information om att avboka eller byta flyg till följd av covid-19. Kom ihåg att också läsa igenom alla villkor som gäller för ditt flygbolag innan du slutför bokningen av flyg till Libanon.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Libanon med flexibel avbokningspolicy?
Du kan helt enkelt använda vårt smarta filter för ändringsavgifter. Ange dina reseuppgifter och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du i rutan “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer” till vänster. Med Expedia blir det hur lätt som helst att få tag i billiga flygbiljetter till Libanon.
Finns det några allmänna tips för resande till Libanon under coronaviruspandemin?
Om det här är din första resa sedan utbrottet av coronaviruset kommer du snart att lägga märke till en del nya regler och säkerhetsåtgärder. Ha följande tips i bakhuvudet, så kan din resa till Libanon gå lite smidigare.

  • Innan du genomför bokningen av ditt flyg bör du ta reda på om det finns några resebegränsningar, både på din avreseort och på din destination. Granska de senaste nyheterna från relevanta myndigheter och flygbolag.
  • Du måste ha munskydd på dig när du är på flygplatsen, vilket inkluderar när du passerar säkerhetskontrollerna. Förbered dig på att ta av dig munskyddet för att kunna bekräfta din identitet.
  • För att reducera risken för smittospridning ska du själv lägga det fysiska eller elektroniska boardingpasset på läsaren och sedan hålla upp det för visuell inspektion. Räck inte över boardingpasset till säkerhetspersonalen.
  • Säkerhetspersonalen tillåter att du har med dig en behållare med handdesinfektionsmedel på upp till 100 ml i handbagaget. Du ska ta ut behållaren ur väskan när du går igenom säkerhetskontrollen.
  • För att få säkerhetskontrollen att gå snabbare kan du lägga föremål som plånboken och mobilen i ditt handbagage istället för på en bricka.
  • Om du bär med dig matvaror ombord på flyget ska du förvara dem i en genomskinlig påse och lägga upp påsen på brickan i säkerhetskontrollen. Då är det mindre risk för att personalen på flygplatsen tar i din väska för att undersöka den.

Vilka flygbolag flyger till Libanon?
Emirates är ett välkänt flygbolag som trafikerar sträckan till Libanon. Om du ska boka flyg till Beirut (BEY-Rafic Hariri Intl.) erbjuder Emirates 91 flyg per månad att välja bland.
Hur hittar man billiga biljetter till Libanon?
Det finns ett par olika sätt som kan fungera. Du skulle exempelvis kunna boka i god tid, titta på flyg till alternativa flygplatser och undvika semestertider. En annan bra metod är att prova Expedias funktion för flexibla datum. Sök efter ditt flyg till Libanon och jämför sedan priser för närliggande datum. De senaste sju dagarna var det lägsta priset för en flygresa till Libanon 1 503 kr.
Vad kostar ett flyg till Libanon?
Du hade kunnat boka flyg tur och retur till Libanon för mellan 1 503 kr och 2 996 kr under veckan som gick. Vad gäller enkelresor från Stockholm (ARN) var det lägsta priset under samma tid endast 986 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Libanon?
Beirut (BEY-Rafic Hariri Intl.) är den främsta inkörsporten för resenärer som är på väg till Libanon. Ungefär 1766 flyg i månaden anländer till denna flygplats.
Vad kostar det att flyga till Libanon?
Flygpriserna till Libanon låg på mellan 1 503 kr och 2 996 kr den senaste veckan. Normalt sett hittar du bättre erbjudanden ju tidigare du bokar din resa.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Libanon?
En bra månad att boka en prisvärd flygbiljett till Libanon är December. Håll i åtanke att i Sverige är den dyraste tiden att köpa en flygbiljett under sommar- och vinterloven.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Libanon?

  • Börja din vistelse i Libanon i den spännande staden Beirut. Här finns mängder av saker att se och göra, från kända sevärdheter som Raoucheklippan till mat, shopping, uteliv och mycket mer.
  • När det är dags att planera aktiviteter för ditt äventyr får du komma ihåg att det råder ett medelhavsklimat i Beirut. Ta en titt på hur vädret ska vara innan du åker.
  • Åk till Mzaar Kfardebian härnäst. Staden ligger cirka 30 kilometer nordöst om Beirut, och här upptäcker du bland annat Faqra Roman Ruins, som är en av traktens populäraste sevärdheter.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Libanon på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Libanon.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Libanon med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Libanon. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Libanon.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Libanon under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Libanon erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.