Billiga flyg från Köpenhamn (CPH) till Beirut (BEY) från 1 055 kr

Billiga flyg från Kastrup till Rafic Hariri Intl.

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 055 kr för enkelflyg och 2 616 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Aegean
SunExpress
Scandinavian Airlines
Middle East Airlines
Eurowings
Aegean
Aegean
Pegasus Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Aegean
Aegean
Lufthansa
LOT-Polish Airlines
Swiss International Air Lines
Flyginformation Köpenhamn till Beirut
AvreseflygplatsKastrup
Destinationens flygplatsRafic Hariri Intl.
FlygbolagAegean, Air France, Egyptair, Emirates, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Middle East Airlines, Pegasus Airlines, Qatar Airways, Royal Jordanian, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines
Flygpris2 615 kr
Distans2975 km

Köpenhamn - Beirut med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Köpenhamn (CPH) till Beirut (BEY) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Köpenhamn till Beirut. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Köpenhamn till Beirut, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan CPH och BEY

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Beirut (BEY)från Köpenhamn (CPH).

Kombinera din flygresa från Köpenhamn till Beirut med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar