Billiga flygbiljetter till Belo Horizonte

Om Belo Horizonte

Flyg till Belo Horizonte

Brasiliens tredje största stad Belo Horizonte har fått sitt namn från den underbara utsikten över de närliggande bergen. Trots att staden idag är en riktig metropol finns den vackra naturen kvar i bakgrunden – du kan alltid njuta av grönskan och de vackra vyerna bara ett stenkast från storstadsmyllret! Det här är ett perfekt resmål för dig som vill blanda stadsnöjen med fina dagar i den brasilianska grönskan. Förverkliga semesterdrömmen med flygresor till Belo Horizonte!

Staden är känd för att vara en riktigt lättsam plats där du kan njuta av såväl mysiga promenader i sakta lunk som häftiga utekvällar på någon klubb eller bar. Torget Praca da Liberdade är för många turister den naturliga knytpunkten där kvällarna gärna både börjar och slutar. Många kallar Praca da Liberdade för stadens hjärta och här tar även lokalborna sig ett glas eller två!

När du reser hit får du inte missa att slita dig från centrum och uppleva de vackra omgivningarna på nära håll. Serra da Moeda är en sevärdhet som du inte bör hoppa över under semestern. Bara ungefär tre mil utanför stadens centrum ligger denna fantastiskt vackra utsiktsplats där du verkligen har möjlighet att insupa den speciella atmosfären och all den frodiga växtligheten.

Flyg till Belo Horizonte

Hit flyger du med några stopp på vägen från exempelvis Arlanda. Vill du göra det enkelt för dig kan du kombinera flyg och boende i en paketresa till Belo Horizonte. Då ingår både flygbiljetter till Belo Horizonte och ett fint hotell i Belo Horizonte.

Om du vill ta dig runt på ett smidigt sätt är det absoluta bästa att hyra bil i Belo Horizonte. Du kan hyra bil direkt på flygplatsen när du landar eller inne i centrum. Det går naturligtvis också bra att boka hyrbil som en del av din paketlösning – då kan du börja semestern så snart du stigit av planet.

Ta dig till flygplatsen

Belo Horizontes närmaste flygplats Tancredo Neves International Airport ligger ungefär fyra mil utanför stadens centrala delar och du tar dig smidigt in till centrum med antingen buss, taxi eller shuttle. Kör du hellre egen bil till ditt hotell kan du naturligtvis också boka hyrbil på flygplatsen och ta dig in till staden för egen maskin. Det finns flera olika biluthyrningsfirmor på flygplatsen och du kan säkert hitta en bil som passar dig här. Flygplatsen är mycket välbesökt och därför har du alltid tillgång till ett stort serviceutbud.

Bra att tänka på

Som du säkert vet är det bra att vara ute i god tid för att hitta riktigt billiga flyg till Belo Horizonte. Tänk dock på att den billigaste flygresan ofta också kan vara den allra längsta med ett flertal stopp på vägen innan du är framme. Det kan vara bra att ha i åtanke, speciellt om du reser med barn eller bokar flygresa till Belo Horizonte för en kortare semester och helst vill undvika att spendera längre perioder på flygplatsen eller högt ovan molnen!

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Belo Horizonte?
De flesta turister flyger till Belo Horizonte (CNF-Tancredo Neves Intl.) när de reser till Belo Horizonte. Det finns dock andra flygplatser i området, vilket kan vara bra att hålla i åtanke när du planerar din resa.
Hur långt från centrala Belo Horizonte ligger Belo Horizonte (CNF-Tancredo Neves Intl.)?
Långa resor är inga problem, så länge du planerar ordentligt i förväg. Centrala Belo Horizonte ligger omkring 35 kilometer bort från CNF, så titta närmre på hur du enklast kommer fram innan planet landar.
Kan jag flyga till Belo Horizonte?
Gör din flygresa till Belo Horizonte smidig genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är ett bra sätt att hålla dig uppdaterad på gällande restriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Belo Horizonte?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Belo Horizonte kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Belo Horizonte med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Belo Horizonte kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Belo Horizonte?
Om du flyger till Belo Horizonte kommer du sannolikt landa på CNF, 35 kilometer utanför centrum. PLU, som ligger omkring 9 kilometer från stadskärnan, är den andra stora flygplatsen i området.
Hur många flygbolag flyger till Belo Horizonte?
Det finns sammanlagt 5 olika flygbolag som ansluter Belo Horizonte till 36 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Belo Horizonte?
De flesta av flygen till Belo Horizonte flygs av LATAM Airlines, Gol eller Azul, och LATAM Airlines ligger i topp av dessa. Den populäraste avreseorten bland resenärer är São Paulo.
Hur många direktflyg går det till Belo Horizonte?
Att arrangera en fantastisk vistelse i Belo Horizonte är hur lätt som helst när du har 872 direktflyg att välja bland varenda vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Belo Horizonte från?
Många av de populäraste flygresorna till Belo Horizonte avgår från flygplatserna i São Paulo, Centro och Santo Amaro.
Hur lång tid tar flyget till Belo Horizonte?
Vilken stad du reser från avgör hur lång flygtiden blir. Från São Paulo till Belo Horizonte brukar resan ta cirka 1 timme och 11 minuter. Ett flyg från Centro brukar komma fram på 1 timme och 55 minuter. Med Santo Amaro som avreseort kan du istället räkna med att vara i luften i ungefär 1 timme och 54 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Belo Horizonte?
Alla känner vi några lyckostar som på något sätt kan hitta otroligt billiga biljetter vart de än ska åka. Vet du hur de gör? De dröjer inte till sista stund innan de bokar. En annan bra metod att hitta fina erbjudanden är att titta på många olika alternativ. Om din destination har mer än en flygplats kan du undersöka om det är billigare att boka flyg till en mindre använd terminal. Till sist ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du har bra koll på var priserna brukar ligga kan du slå till direkt när du väl hittar ett ovanligt lågt pris. De finaste erbjudandena blir fort slutsålda.
Hur tar man sig igenom flygresan till Belo Horizonte?
Vi har sammanställt all information du behöver för att din flygresa ska gå så smidigt som möjligt. Följ våra tips så tar du dig snabbt igenom säkerhetskontrollerna och kan börja utforska allt vad Belo Horizonte har att erbjuda.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en bekväm flygtur är att planera i förväg. Vi börjar med det viktigaste: pass, dina resedokument, dina bankkort och viktiga mediciner. Därefter bör du komma ihåg att ta med dig sådant som kan få tiden att gå fortare, till exempel en dator eller en bra bok. Det kan även vara en bra idé att packa ner laddare, hörlurar och en flygkudde. Sist men inte minst bör du inte glömma att reservera plats i väskan för några toalettartiklar och ett klädombyte.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Se till att du inte råkar ha ett vasst föremål någonstans i din väska. Explosiva eller brandfarliga produkter, till exempel tändstickor och fyrverkerier, är också förbjudna, och du får inte packa med dig vätskor eller geler i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Gångarna på ett flyg är inte den bästa platsen för att imponera med dina nya och trendiga kläder. Välj någonting bekvämt och lägg på minnet att ha med dig en extra tröja, eftersom det ofta blir ganska svalt på längre flygturer. Sköna skor med platt sula kan också rekommenderas.
  • Många resenärer har hört talas om DVT, eller djup ventrombos. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar bildas, till följd av utdragna perioder utan rörelse. Det finns dock sätt att minska risken att drabbas av detta. Du kan bland annat bära kompressionsstrumpor, dricka mycket vatten och röra på benen och fötterna. Res på dig då och då och gå lite fram och tillbaka eller försök att göra några enkla övningar i ditt säte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Belo Horizonte?
Om du är väl förberedd innan du kommer till flygplatsen går resan till Belo Horizonte mycket smidigare. Har har vi samlat ihop några behändiga tips på hur du tar dig igenom säkerhetskontrollen utan dröjsmål.

  • Kom ihåg att ha dina resedokument och ditt pass nära tillhands. De är vad du kommer att frågas om först under kontrollen.
  • Därefter ska både du och ditt handbagage röntgas. För att se till att det hela går smidigt tar du av dig allt som skulle kunna aktivera larmet. Föremål som din jacka, ditt bälte och dina hörlurar måste gå igenom maskinen.
  • Elektronikenheter, till exempel mobiler och surfplattor, måste också inspekteras. Men ta det lugnt. Du får snart tillbaka allt igen.
  • Handkräm, rakvatten och övriga vätskor och geler i ditt handbagage måste ligga i förpackningar som inte rymmer mer än 100 milliliter. Allt måste dessutom placeras i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det kan hända att du också måste ta av dig skorna och lägga upp dem på röntgenmaskinens band, så det kan vara en god idé att ha på dig skor som du lätt kan ta av och på.
  • Knivar och andra vassa föremål är förbjudna i handbagaget. De kommer att omhändertas av säkerhetspersonalen, så kom ihåg att lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Belo Horizonte
Ankomstflygplats
Tancredo Neves Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
CNF
Destination
Belo Horizonte
Pris tur-och-retur
846 kr