Hyrbil i Belo Horizonte

Sök och jämför från bilföretag i Belo Horizonte

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Belo Horizonte

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Belo Horizonte
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Belo Horizonte per dag?
Vissa hyrbilar i Belo Horizonte kostade så lite som den här veckan. Med så bra priser kan du snabbt slå till och ge dig ut på vägarna i Belo Horizonte.
Kan man hyra bil på Belo Horizonte (CNF-Tancredo Neves Intl.)?
Budget och Movida har kontor i närheten av Belo Horizonte (CNF-Tancredo Neves Intl.), så du kan snabbt hämta upp din bil och inleda ditt semesteräventyr.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Belo Horizonte?
Vi förstår att planer kan ändras i sista minuten. Därför har du i de flesta fall rätt att få en full återbetalning av din förskottsbetalning om du avbokar minst sex timmar före den planerade upphämtningen. Du finner nog all information som behövs i hyrbilskontraktet, men om du inte hittar vad du letar efter där kan du även gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Belo Horizonte?
De flesta resenärer i Belo Horizonte väljer ekonomibilar. Många bilförare gillar dem eftersom de är prisvärda och bränslesnåla, och den mindre storleken gör det lättare att ta sig runt i städer där parkeringsfickorna är trånga. Men du har förstås fler valmöjligheter. Du kan till exempel boka en stadsjeep eller en standardbil. Oavsett om du räknar med att hålla dig inom Belo Horizonte eller har siktet inställt på längre upptäcktsresor har vi en bil som passar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Belo Horizonte?
Boka din egen hyrbil, hämta upp nycklarna och gör dig redo att upptäcka allt vad Belo Horizonte har att erbjuda. Men kom ihåg att även utforska resten av regionen, där du hittar intressanta platser som följande:

  • Ouro Preto ligger runt 70 kilometer från Belo Horizonte och erbjuder gott om attraktioner. Det första du kan göra är att besöka Mina da Passagem, som är en av stadens höjdpunkter.
  • Ipatinga, cirka 150 kilometer bort, kan också locka med massor av roliga nöjen. Vet du inte riktigt var du ska börja? Pica Da Ibituruna utsiktsplats är en av våra favoriter.
  • Om du skulle behöva lämna staden en stund kan du besöka Sockertoppen, runt 350 kilometer utanför Belo Horizonte. Här kan du verkligen andas ut i den friska luften.

Varför ska man hyra bil i Belo Horizonte med Expedia?
Det finns flera goda anledningar att boka hyrbil med Expedia, från våra exklusiva medlemsförmåner till våra praktiska paketresor. Om du reser till Belo Horizonte finns det olika hyrbilsfirmor att välja mellan, med alternativ i alla prisklasser. Om du skulle vilja spara ännu mer kan du slå ihop din bokning av hyrbil med dina bokningar av boende och flyg. När du är redo att ge dig ut på nästa bilutflykt kan vi hjälpa dig på traven.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Belo Horizonte med Expedia?
Ta en titt på vårt breda utbud av hyrbilar, läs recensioner och betyg och jämför priser från ledande varumärken. Med några få klick hjälper Expedia dig att få tag i de bästa erbjudandena för din nästa semesterbil. Har du redan bokat boende och flyg? Lägg till en hyrbil i Belo Horizonte så kan du spara ännu mer.
Vad behöver man för att hyra bil i Belo Horizonte?
Oftast behöver du visa upp ett körkort och ett kreditkort i ditt namn när du hämtar upp bilen. Om du inte vill använda hyrbilsfirmans normala försäkring kan du också behöva bevisa att du har en annan försäkring. Reglerna skiljer sig mellan de olika leverantörerna, så det är alltid en bra idé att kolla upp vad som gäller innan du reser.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Belo Horizonte?
Baserat på uppgifter från den senaste veckan kostar de billigaste hyrbilarna i Belo Horizonte per dag. Det näst lägsta dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Belo Horizonte?
Oavsett om du har tänkt stanna i Belo Horizonte eller vill utforska en större del av området kan du boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i dina resdatum och upphämtnings-/avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta enastående erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Belo Horizonte om jag är under 25?
Du behöver läsa villkoren hos de hyrföretag i Belo Horizonte som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut ytterligare avgifter, och det är bäst att vara medveten om detta i förväg så att du kan anpassa din budget. Varje uthyrare har sina egna villkor för unga förare, så det lönar sig att läsa på.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Belo Horizonte?
Efter att du har valt vilket fordon du vill ha ska du läsa hyrbilsbolagets villkor och regler noga för att hitta ytterligare information.