Billiga flygbiljetter till Birmingham

Förslag på billiga flygresor till Birmingham

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 055 kr för enkelflyg och 1 750 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines

Om Birmingham

Flyg med Expedia till Birmingham

När du söker efter flyg till Birmingham så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Birmingham och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Birmingham erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Birmingham, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Birmingham. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Birmingham på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Birmingham?
Om du anländer med flyg behöver du inte lista ut vilken flygplats som passar bäst. Birmingham har bara en, Birmingham (BHX).
Hur långt från centrala Birmingham ligger Birmingham (BHX)?
Om du ska bo i centrala Birmingham kan det vara en bra idé att planera hur du ska göra för att ta dig in till staden innan du ger dig av. Stadskärnan ligger 11 kilometer från terminalen på Birmingham (BHX).
Kan jag flyga till Birmingham?
Titta på våra reseråd under covid-19 för att få veta allt om aktuella reserestriktioner för Birmingham innan du flyger. Allt från krav på karantän till hälsorekommendationer uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig informerad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Birmingham?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Birmingham kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Birmingham med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Birmingham kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Birmingham?
Eftersom det bara finns en större flygplats i närheten av Birmingham, tar det inte lång tid att avgöra vilket flyg som passar bäst. Du landar på BHX, som är belägen 11 kilometer utanför stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Birmingham?
24 flygbolag flyger regelbundet till Birmingham, från 108 olika flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Birmingham?
Ryanair och Aer Lingus flyger ofta till Birmingham, och ett av de populäraste sätten att resa hit är ombord på ett Ryanair-flyg från Södra Dublin.
Hur många direktflyg går det till Birmingham?
Det går ungefär 860 direktflyg till Birmingham i veckan, så du kommer att kunna landa innan du ens har hunnit fråga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Birmingham från?
Många flygresor till Birmingham avgår från Dublin, Gamla stadskärnan eller Centrum.
Hur lång tid tar flyget till Birmingham?
Vilken stad du reser från avgör hur många filmer du hinner se på planet. Från Dublin till Birmingham brukar resan ta 1 timme och 5 minuter. Ett flyg från Gamla stadskärnan brukar vara framme på uppemot 2 timmar och 14 minuter. Om du har Centrum som avreseort kan du istället räkna med att vara i luften i 1 timme och 59 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Birmingham?
Vänta inte till precis innan avfärden innan du bokar din flygresa. Detta tips har du nog fått höra från flera vana resenärer. Genom att boka i god tid har du fler alternativ att välja mellan, och biljettpriserna är ofta lägre. Du kan även utvidga din sökning och jämföra de olika alternativen. Om resmålet har mer än en flygplats är det möjligt att du kan hitta bättre erbjudanden genom att flyga till en mindre trafikerad terminal. Sist men inte minst ska du vara beredd på att boka omedelbart när du väl har hittat ett fint erbjudande, för priserna kan ändras utan förvarning. Med lite förberedelse och en gnutta tur går det att få tag i ett perfekt flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Birmingham?
Beroende på var du stiger ombord kan flyget till Birmingham gå väldigt fort eller ta lite längre tid. Vi har samlat ihop en del tips som hjälper dig att börja resan på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första ska du ta med dig ditt pass, alla dina resedokument, plånboken och dina dagliga mediciner. För det andra vill du nog ha någon sorts underhållning under resan. En god bok och en dator som är full med dina favoritserier är ett par bra alternativ. Om du har planer på att vila en stund kan en flygkudde och ett par hörlurar som stänger ute ljud komma väl till pass. Sist men inte minst bör du inte glömma att lämna plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar, så att du enkelt kan känna dig fräschare när du anländer.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Kontrollera att du inte råkar ha en sax i en ficka i din väska. Explosiva eller brandfarliga artiklar, såsom tändare och aerosolburkar, är också förbjudna, och du får inte ta med dig geler eller vätskor i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Bekvämlighet bör vara det allra viktigaste när du avgör hur du ska klä dig under resan. Fundera även noga på vilka skor som passar bäst, eftersom det kan hända att fötterna blir lite svullna i luften. Heltäckande skor med flat sula är vanligtvis det bästa alternativet.
  • På längre flygresor kan en del personer drabbas av DVT, eller djup ventrombos, som är ett tillstånd där blodproppar uppstår i samband med utdragna perioder av stillasittande. För att undvika att drabbas av detta kan du utnyttja varje tillfälle att resa på dig och gå lite fram och tillbaka i kabinen. Du kan även minska risken genom att ta på dig antitrombosstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Birmingham?
Det är egentligen inte särskilt svårt – var förberedd helt enkelt. Vi har sammanställt en lista med behändiga tips så att du lättare kan ta dig igenom säkerhetskontrollen utan dröjsmål. Nästa stopp är Birmingham.

  • Säkerhetspersonalen måste först kontrollera att du har rätt boardingpass och ett giltigt pass innan du får gå vidare. Se till att du har allt inom räckhåll.
  • Härnäst väntar röntgenmaskinen. Lägg av allt som skulle kunna trigga larmet, såsom jackor och bälten. Lägg upp allt på maskinens band.
  • Elektronik, till exempel surfplattor och bärbara datorer, måste också inspekteras. Men du behöver inte oroa dig. Du får snart tillbaka dem igen.
  • Schampo, hårsprej och andra vätskor eller geler som du vill ta med dig ombord måste förvaras i förpackningar som rymmer max 100 milliliter. Dessutom måste allting få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det kan hända att du även måste ta av dig dina skor och låta dem gå genom skannern, så det kan vara en god idé att bära skor som du lätt kan ta av och på.
  • Vassa och spetsiga föremål är förbjudna ombord. De kommer att omhändertas av personalen i kontrollen, så kom ihåg att packa ner dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Birmingham
Ankomstflygplats
Birmingham
IATA-kod för ankomstflygplats
BHX
Destination
Birmingham
Pris tur-och-retur
2 175 kr

Populära flyg till Birmingham

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 055 kr för enkelflyg och 1 750 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Brussels Airlines