Flygdestinationer England

Populära städer att besöka i England

Förslag på billiga flygresor till England

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 299 kr för enkelflyg och 746 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Iberia
British Airways
Eurowings
Swiss International Air Lines
KLM
KLM
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Swiss International Air Lines
Lufthansa
British Airways
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa

Boka din resa till England

Expedia erbjuder flyg till England för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till England och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till England på grund av covid-19?
Besök vår kundtjänstportal för att hitta viktig information om att avboka ditt flyg till följd av covid-19. Kom ihåg att också läsa igenom villkoren som gäller för ditt flygbolag innan du slutför flygbokningen till England.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till England med flexibel avbokningspolicy?
Med Expedia går det snabbt och lätt. Börja med att ange dina reseuppgifter och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du i rutan “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer” till vänster på skärmen. Sedan är det fritt fram att välja ut ditt flexibla och billiga flyg till England.
Finns det några allmänna tips för resande till England under coronaviruspandemin?
Coronavirusutbrottet har fullständigt förändrat världen på många sätt, inklusive hur vi reser. De här tipsen kan hjälpa dig att förstå och hantera alla nya utmaningar och förbereda dig för semestern i England.

  • Innan du genomför bokningen av dina flygbiljetter bör du kontrollera om det finns några reserestriktioner, både på din avreseort och på destinationen. Läs igenom de senaste uppgifterna från relevanta myndigheter och flygbolag.
  • När du rör dig genom flygplatsen ska du bära munskydd. Personalen kan dock be dig att tillfälligtvis ta av dig skyddet för att bekräfta din identitet. Passagerare som inte bär munskydd får kanske inte lov att stiga ombord och kan bli bötfällda.
  • Istället för att lämna över ditt elektroniska eller fysiska boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen ska du själv placera det på läsaren. Håll sedan upp boardingpasset för visuell inspektion.
  • Du kan ta med dig en behållare med handsprit på högst 100 ml i ditt handbagage. Kom ihåg att du måste ta ut behållaren ur väskan när du passerar säkerhetskontrollen.
  • För att säkerhetskontrollen ska gå fortare bör du placera föremål som mobilen och bältet i ditt handbagage istället för i en korg.
  • Ta upp alla matvaror som du eventuellt har med dig för att gå igenom skannern i säkerhetskontrollen. Om du förvarar matvarorna i en genomskinlig plastpåse som du själv lägger upp på brickan är det mindre risk för att personalen på flygplatsen tar i din väska för att undersöka den.

Hur hittar man billiga biljetter till England?
En bra strategi om du vill hitta de bästa erbjudandena är att vara flexibel med datumen. Börja med att söka efter flyg till England och klicka sedan på “Flexibla datum” för att jämföra priserna för närliggande dagar. Ett annat praktiskt tips är att vara ute i god tid. För att ge dig en uppfattning om biljettpriserna kan vi meddela att de billigaste flygbiljetterna till England de senaste sju dagarna kostade 746 kr.
Vad kostar ett flyg till England?
Det var en hel del prisvärda flygresor som erbjöds under den senaste veckan, och priset för flygbiljetter tur och retur till England låg på mellan 746 kr och 1 857 kr. Några lyckliga semesterfirare lyckades boka enkelresor från Stockholm (ARN) för endast 299 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i England?
East Midlands (EMA) är den viktigaste flygplatsen i England, och den tar emot 1040 flyg per månad. Hitta ett bra erbjudande, boka ditt flyg och gör dig redo för att upptäcka detta välkomnande område.
Vad kostar det att flyga till England?
Den senaste veckan kostade en flygbiljett till England mellan 746 kr och 1 857 kr. Priserna har en tendens att stiga med tiden, så tveka inte för länge.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till England?
Snappa upp en flygbiljett i Mars för att ro hem bra biljettpriser på flyg till England. Under semestertider, det vill säga sommar och jul, är priserna vanligen högre än vanligt.
Vilka är de bästa sakerna att göra i England?

  • London är en av de ledande städerna i England och är full av saker att göra. Starta din resa här och utforska sevärdheter som Buckingham Palace, ät gott på restaurangerna och kaféerna och lär känna områdets unika atmosfär. Det är bara början.
  • I London är det ett kustklimat. Ett par dagar innan du åker kan det vara en god idé att ta en titt på det lokala vädret så att du vet vilka kläder du ska packa och vad du kan lämna i garderoben.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka England?
Sommaren börjar runt den 20 juni i den norra hemisfären, och de varmare månaderna är verkligen en bra tid att resa till den största staden i England – London. Du kan vänta dig temperaturer på mellan 57Fº (14Cº) och 71Fº (22Cº) under denna årstid, och flest besökare ser du i .

❓ Kan jag avboka min flygresa till England på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till England.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till England med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till England. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till England.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till England under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i England erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.