Billiga flygbiljetter till Brighton

Om Brighton

Flyg med Expedia till Brighton

När du söker efter flyg till Brighton så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Brighton och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Brighton erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Brighton, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Brighton. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Brighton på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Brighton?
London (LGW-Gatwick) är den enda flygplatsen du kan välja i närheten av Brighton.
Hur långt från centrala Brighton ligger LGW?
Färden mellan LGW och centrum i Brighton kan ta förhållandevis lång tid. Du måste ta dig cirka 35 kilometer från flygplatsen innan du kommer fram till ditt boende i stadskärnan.
Kan jag flyga till Brighton?
Läs våra reseråd under covid-19 för den senaste informationen om att flyga till Brighton. Här kan du läsa mer om gällande reserestriktioner och om du behöver sitta i karantän när du landar.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Brighton?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Brighton kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Brighton med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Brighton kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Brighton?
Besökare som flyger till Brighton kan välja att stiga av flyget på någon av stadens två större flygplatser. London (LHR-Heathrow) ligger 75 kilometer från stadens centrum, medan LGW är belägen omkring 35 kilometer från stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Brighton?
Brighton tar emot flyg från 101 olika flygbolag, som erbjuder flyg från minst 274 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Brighton?
Aer Lingus och British Airways är de mest kända flygbolagen som erbjuder flyg till Brighton. Ett stort antal resenärer väljer att flyga från Södra Dublin, och Aer Lingus har flest alternativ på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Brighton?
Det går cirka 7 275 direktflyg till Brighton i veckan, så du kommer att landa innan du ens har hunnit säga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Brighton från?
Många som reser med flyg till Brighton hoppar på planet i Gamla stadskärnan, Dublin eller Centrum.
Hur lång tid tar flyget till Brighton?
Var du reser från avgör hur lång flygtiden blir. Från Gamla stadskärnan till Brighton tar resan i genomsnitt 2 timmar och 58 minuter. Ett flyg från Dublin brukar komma fram på uppemot 1 timme och 25 minuter. Om du har Centrum som avreseort är du normalt i luften i 2 timmar och 38 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Brighton?
Avvakta inte till precis innan avfärden med att boka flygresan. Detta tips har du kanske fått höra från många vana resenärer. Om du bokar i god tid får du fler alternativ att välja bland, och priserna är vanligtvis lägre. Du kan även bredda din sökning och jämföra alternativen. Om resmålet har flera flygplatser skulle du kunna hitta lägre priser genom att flyga till en flygplats som ligger lite längre bort. Slutligen kan du spara ytterligare några kronor genom att boka snabbt. Om du hittar ett bra erbjudande ska du inte avvakta, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Brighton?
Vi har samlat all information du behöver för att resan ska gå så enkelt som möjligt. Följ våra tips så tar du dig snabbt igenom alla kontroller och kan börja utforska allt vad Brighton har att erbjuda.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första ska du ta med dig ditt pass, alla dina resedokument, dina kreditkort och viktiga mediciner. Härnäst vill du förmodligen ha någon typ av underhållning under resan. En god bok och bärbar elektronik som är full med dina favoritfilmer är ett par bra alternativ. Om du räknar med att vila en stund kan en flygkudde och ett par hörlurar vara användbara. Slutligen ska du inte glömma att reservera plats i väskan för några enkla toalettartiklar, så att du kan känna dig fräschare när du anländer.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Se till att du inte råkar ha ett vasst föremål i en ficka i ditt handbagage. Brandfarliga eller explosiva produkter, såsom tändare och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte packa med dig vätskor eller geler i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Att vara bekväm bör vara vad som är viktigast när du avgör hur du ska vara klädd på resan. Tänk även noga igenom vilka skor som passar bäst, eftersom det kan hända att fötterna svullnar något i luften. Omslutande skor utan klackar är det bästa alternativet.
  • Du har kanske hört talas om djup ventrombos, eller DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar bildas, till viss del på grund av långa perioder av inaktivitet. Det finns ett par saker som du kan göra för att minska risken att råka ut för detta. Du kan bland annat ha på dig stödstrumpor, se till att du dricker mycket och röra på benen. Res på dig då och då och gå lite fram och tillbaka eller försök göra lite övningar i ditt säte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Brighton?
Om du har tänkt igenom allt ordentligt innan du kommer till flygplatsen blir din resa till Brighton betydligt smidigare. Här har vi sammanställt några praktiska tips på hur du tar dig igenom säkerhetskontrollen snabbt och lätt.

  • Personalen i kontrollen kommer först att kontrollera att du har ett giltigt pass och korrekta resedokument innan du får fortsätta. Se till att du har allt nära tillhands.
  • Därefter är det dags för din jacka, ditt bälte, dina nycklar och andra småsaker från dina fickor, till exempel hörlurar, att åka genom röntgenmaskinen. Det här steget går smidigare om du börjar göra dig i ordning när du närmar dig främre delen av kön.
  • En kort stund måste du klara dig utan digital teknik. Din bärbara dator, din mobil och alla andra elektroniska enheter ska också passera genom skannern.
  • Plocka ut alla vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa behöver ofta skannas av maskinen separat. Varje produkt måste förvaras i en förpackning som rymmer högst 100 milliliter, och allt måste placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta sneakers är ett praktiskt val, eftersom det är mindre risk för att du måste ta av dem när du går igenom säkerhetskontrollen. Stövlar och andra kraftigare skor inspekteras ofta separat.
  • Försök inte ta med dig någonting som är förbjudet ombord. Om du ska ta saxar eller andra vassa föremål med dig måste du packa ner dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att konfiskeras av personalen.

Information om flyg till Brighton
Ankomstflygplats
Heathrow
IATA-kod för ankomstflygplats
LHR
Destination
London
Pris tur-och-retur
1 087 kr