Billiga flygbiljetter till Brisbane

Förslag på billiga flygresor till Brisbane

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 7 732 kr för enkelflyg och 11 837 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air France
Swiss International Air Lines
Lufthansa
KLM
Qatar Airways
Qatar Airways
Finnair
Lufthansa
Air France
Turkish Airlines

Om Brisbane

Flyg till Brisbane

Det är lätt att hitta billiga flyg till Brisbane under alla årstider, eftersom det är ett av Australiens mest populär semesterresmål. Oavsett om du vill boka biljetter till Brisbane för en romantisk semester för två eller om du letar efter en plats som har familjeaktiviteter till glädjande priser kan vi hjälpa dig att hitta rätt biljetter till Brisbane. Om du bokar ditt flyg till Brisbane direkt genom oss får du tillgång till erbjudanden och rabatter som du inte får någon annanstans.

Brisbane är en modern stad med många kulturella sevärdheter. Världskända musikartister uppträder ofta på Queensland Performing Arts Centre, och Queensland gallery of Modern Art visar konst från hela världen och har många utställningar av australiska konstnärer. I Queensland Cultural Centre finns Queensland Museum samt flera olika lokala restauranger, caféer och butiker. De som vill veta mer om Brisbanes historia kommer att uppskatta ett besök på Museum of Brisbane.

Även om du inte är en naturentusiast kommer du att bli förtrollad av Brisbanes botaniska trädgård med den skira skönheten hos många av de ovanliga arterna som finns i växthuset. Närliggande Brisbane Forest Park är ett av kontinentens viktigaste naturreservat. Om du tycker om bergsklättring är Kangaroo Point Cliffs ett av de bästa resmålen i hela landet.

Queen Street Mall är perfekt om du vill köpa souvenirer och presenter till vänner och familj där hemma medan du är på besök i Brisbane. Här finns ett utbud av butiker i alla prisklasser och eftersom shoppingcentret har en öppen planlösning kan du även roa dig med att titta på folk. Om du vill ha en mer bohemisk upplevelse kan du bege dig till Portside Wharf där det finns konstnärliga butiker inklämda mellan mysiga små caféer med utsikt över den pittoreska Brisbane-floden.

Det finns alltid billiga flyg till Brisbane genom oss, så se till att du kollar på alla våra specialerbjudanden och boka sedan flyg för din semester till Brisbane. Vi kan erbjuda dig stora besparingar på flygbiljetter samt råd om aktiviteter och underhållning när du har anlänt till resmålet.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Brisbane?
Brisbane har en flygplats, och den heter Brisbane, QLD (BNE).
Hur långt från centrala Brisbane ligger Brisbane, QLD (BNE)?
Om du bor i centrum i Brisbane kan det vara en god idé att planera hur du ska åka in till staden innan du kommer fram. Stadskärnan ligger 13 kilometer från Brisbane, QLD (BNE).
Kan jag flyga till Brisbane?
Besök våra reseråd under covid-19 för den senaste informationen om att flyga till Brisbane. Här kan du läsa mer om gällande reserestriktioner och om karantän krävs när du landar.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Brisbane?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Brisbane kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Brisbane med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Brisbane kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Brisbane?
Det stora utbudet av flygplatser som ligger nära Brisbane gör att det är lätt att ta sig till staden på kort varsel. De tre flygplatserna som de flesta anländer till är Brisbane, QLD (BNE) (13 kilometer från centrum), OOL (90 kilometer från centrum) och Maroochydore, QLD (MCY-Sunshine Coast) (95 kilometer från centrum).
Hur många flygbolag flyger till Brisbane?
Det finns 21 flygbolag som erbjuder flyg till Brisbane, från 65 flygplatser världen över.
Vilka flygbolag flyger till Brisbane?
Turister bokar oftast biljetter med Qantas, Virgin Australia eller Jetstar när de reser med flyg till Brisbane. Majoriteten av flygen kommer från Prospect, och det är Qantas som är det populäraste alternativet på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Brisbane?
Det blir mycket smidigare att flyga till en ny ort om man inte behöver bry sig om mellanlandningar. Om du reser till Brisbane kan du känna dig trygg över att det vanligtvis går 2 154 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Brisbane från?
Många av de populäraste flygen till Brisbane avgår från flygplatserna i Kensington, Richmond och Windsor.
Hur lång tid tar flyget till Brisbane?
Om du ska resa från Kensington kommer du att vara i luften uppemot 2 timmar och 27 minuter innan du anländer till Brisbane. Från Richmond tar flyget omkring 2 timmar, medan flygtiden från Windsor är ungefär 1 timme och 37 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Brisbane?
Alla känner vi sådana personer som på något sätt kan få tag i omöjligt billiga biljetter vart de än reser. Kan du gissa hur de gör? De dröjer inte till sista stund med att boka. Du skulle också kunna bredda din sökning och jämföra alternativen. Om destinationen i fråga har flera flygplatser är det möjligt att du kan hitta bättre erbjudanden genom att boka biljetter till en flygplats som ligger lite längre bort. Till sist kan du spara ytterligare några kronor genom att boka direkt. Om du ser ett fint erbjudande ska du inte vänta, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Brisbane?
Vi har samlat all information som behövs för att din resa ska bli så bekväm som möjligt. Följ bara de här tipsen så tar du dig snabbt igenom säkerhetskontrollerna och kan börja utforska de intressantare delarna av Brisbane.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst måste du komma ihåg att ta med dig passet, alla resedokument, dina bankkort och eventuella mediciner. För det andra vill du förmodligen ha någon typ av underhållning på resan. En spännande bok och bärbar elektronik som är full med dina favoritfilmer är ett par bra alternativ. Om du vill kunna vila en stund kan ett bekvämt nackstöd och ett par hörlurar som stänger ute ljud komma väl till pass. Slutligen bör du komma ihåg att lämna lite plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar, så att du enkelt kan känna dig fräschare när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan med otillåtna föremål kan skilja sig mellan olika flygbolag, men grundregeln är att ingenting som är vasst, brandfarligt eller explosivt är tillåtet. Här ingår till exempel knivar, saxar, tändare och fyrverkerier. Idrottsutrustning som skridskor eller andra objekt som skulle kunna skada övriga passagerare, exempelvis ammunition och pepparsprej, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Flygets gångar är inte den bästa platsen för att visa upp dina moderiktigaste kläder. Ta på dig någonting bekvämt och glöm inte att packa ner en mysig tröja, eftersom det kan bli lite svalt ombord. Sköna skor med flat sula är också att rekommendera.
  • Ett tillstånd som kallas djup ventrombos, eller DVT, skulle kunna uppstå under längre flygturer. Då bildas det blodproppar, vanligtvis i benen, vilket skulle kunna bero på att man har suttit still för länge. Du kan begränsa risken för detta genom att sträcka på benen och gå lite längs med mittgången. Ett par bra stödstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Brisbane?
Hemligheten är att ha tänkt igenom allt ordentligt redan innan du är framme på flygplatsen. På så sätt blir det lättare att stiga ombord på ditt flyg till Brisbane snabbt och lätt. Följ tipsen nedan för att inleda din semester på rätt sätt.

  • Flygplatsens säkerhetspersonal måste först försäkra sig om att du har ett giltigt pass och korrekta resedokument innan du får gå vidare. Se till att du är redo och har allt inom räckhåll.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Töm dina fickor och lägg av allt som kan aktivera larmet, såsom skärp och hörlurar. Lägg upp allt på maskinens band.
  • En kort stund måste du klara av att leva utan digital teknik. Din surfplatta, din bärbara dator och all annan elektronik ska också skannas.
  • Ta ut alla vätskor och geler ur handbagaget, för dessa måste vanligtvis skickas separat genom röntgenmaskinen. Varje produkt måste ligga i en förpackning som rymmer högst 100 milliliter, och allt måste placeras i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det kan hända att du måste ta av dig skorna och låta dem gå genom skannern, så det kan vara en bra idé att ha på dig skor som är lätta att ta av och på.
  • Försök inte ta med dig förbjudna saker ombord på flyget. Om du ska ta saxar eller andra vassa föremål med dig på resan måste du lämna dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att konfiskeras av personalen.

Information om flyg till Brisbane
Destinationens flygplatsBrisbane
IATA-kod för ankomstflygplatsBNE
DestinationBrisbane
Flygpris2 309 kr

Populära flyg till Brisbane

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 7 732 kr för enkelflyg och 11 837 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air France
Qatar Airways