Billiga flygbiljetter till Bristol

Förslag på billiga flygresor till Bristol

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 168 kr för enkelflyg och 1 680 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
Swiss International Air Lines
easyJet
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
easyJet

Om Bristol

Flyg till Bristol

Bristol är en riktig pärla i sydvästra England. Det är en av de åtta största städerna i Storbritannien och dessutom en riktigt gammal och spännande stad. Grunden till vad som idag är Bristol lades redan på 1000-talet, men fornfynd i omgivningarna visar att såväl romare som neandertalare har huserat i närområdet. I dag är Bristol känt för att vara en grön, alternativ och nytänkande stad. Dess storlek samt den härliga kombinationen av moderna influenser och en rik historia bidrar till att de många besökare som kommer hit bjuds på en spännande blandning av kultur, arkitektur, upplevelser och shopping.

Boka dina flygbiljetter till Bristol och utforska den härliga staden

Flygplatsen ligger relativt nära staden och det går flygresor till Bristol direkt från över hundra destinationer runt om i Europa, bland annat finns flyg från Stockholm och Göteborg. Med flygbussen tar du dig vidare till centrum på ungefär en halvtimme – enklare kan det inte bli!

Bristol kallas för den första cykelstaden i Storbritannien, och har fått pris för att vara den mest hållbara staden i hela landet. Men är du själv inte en hängiven cyklist kan du såklart också välja att hyra bil i Bristol. Med hjälp av Expedia kan du boka din bil samtidigt som ditt billiga flyg som en del av en paketresa till Bristol. Du kan också få hjälp med att boka hotellrum i Bristol så att du kan slappna av i trygg förvissning om att allt redan är ordnat och klart när du anländer till staden!

Gott om saker att göra i Bristol

När du har hittat ditt billiga flyg till Bristol är det dags att börja planera din resa. Bristol är en av de varmaste och soligaste städerna i hela Storbritannien, så åker du hit på sommaren får du inte glömma att packa ned badkläderna. Tröttnar du på att ligga och sola kan du sedan roa dig med att spana in den vackra arkitekturen som kännetecknar de äldre delarna av staden, eller shoppa allt från vintage i bohemiska Clifton Village till skinande nytt i gigantiska Bristol Shopping Quarter. Reser du med äventyrslystna och vetgiriga barn är ett par förslag till roliga aktiviteter att besöka till exempel Bristol Aquarium eller Bristol Science Center.

Hitta rätt aktivitet för dig i Bristol

I Bristol finns egentligen något för alla. Teatrar, museer och kyrkor, men också sportarenor och parker. Passa på att uppleva den engelska kulturen på ett sätt som tilltalar dig, oavsett om det innebär några timmar som åskådare på en cricketmatch eller kanske en afternoon tea på något av stadens många fina caféer eller hotell.

Att äta är förstås en populär aktivitet för de allra flesta resenärer och i Bristol behöver ingen gå hungrig. Staden kan skryta med en hel uppsjö spännande och prisbelönta restauranger, och i enlighet med den gröna filosofin som råder i Bristol i allmänhet lagar många ställen sina rätter med lokalproducerade ingredienser efter säsong. Känner du för att fortsätta ut i natten efter din måltid finns det också gott om klubbar och pubar att välja bland.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Bristol?
Om du ska resa med flyg behöver du inte fundera länge på vilken flygplats du ska välja. Bristol har bara en enda, och den heter Bristol (BRS-Bristol Intl.).
Hur långt från centrala Bristol ligger BRS?
Det är cirka 12 kilometer mellan BRS och centrala Bristol. Fundera ut hur du ska resa från terminalen till stadskärnan innan du landar, så går allt lättare.
Kan jag flyga till Bristol?
Head to the reseråd under covid-19 för att få veta mer om gällande reserestriktioner för Bristol innan din flygresa. Allt från krav på karantän till hälsorekommendationer uppdateras regelbundet för att du ska kunna hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Bristol?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Bristol kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Bristol med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Bristol kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Bristol?
Innan du bokar flyg till Bristol kan det vara bra att avgöra vilken flygplats som passar bäst. Om du reser till Bristol (BRS-Bristol Intl.) befinner du dig 12 kilometer från stadskärnan, medan Cardiff (CWL-Cardiff Intl.) ligger cirka 55 kilometer utanför stadens centrum.
Hur många flygbolag flyger till Bristol?
Det finns 15 olika flygbolag som ansluter Bristol till 107 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Bristol?
KLM och easyJet är två av de mest kända flygbolagen med flyg till Bristol. Ett stort antal resenärer väljer att flyga från Oud-Zuid, och KLM har det största utbudet på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Bristol?
Det brukar bli lättare att resa med flyg till ett nytt resmål om man kan undvika mellanlandningar. Om du reser till Bristol kan du känna dig trygg över att det vanligtvis går 846 direktflyg varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Bristol från?
Många av de populäraste flygresorna till Bristol avgår från Gamla stadskärnan, Dublin eller Centrum.
Hur lång tid tar flyget till Bristol?
Om du ska flyga till Bristol från Gamla stadskärnan tar resan 2 timmar och 4 minuter. Om din avreseort är Dublin kan du förvänta dig att vara i luften i 1 timme och 4 minuter. Från Centrum ligger Bristol ungefär 1 timme och 40 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Bristol?
Avvakta inte till sista minuten innan du bokar dina flygbiljetter. Detta tips kan du få höra från ett flertal vana resenärer. När du bokar i god tid i förväg får du fler alternativ att välja bland, och biljettpriserna är ofta lägre. Ett annat bra sätt att hitta fina erbjudanden kan vara att titta på flera olika alternativ. Om resmålet i fråga har mer än en flygplats kan du ta reda på vad det kostar att resa till en mindre använd terminal. Till sist kan du spara lite till genom att vara beredd på att boka omedelbart. Om du hittar ett fint erbjudande ska du inte dröja, utan boka när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Bristol?
Om du inte är väl förberedd kan en resa verka utmanande, men du kan ta det lugnt. Följ bara de här tipsen, så kan du inleda din resa till Bristol utan bekymmer.Packa det här i ditt handbagage:

  • En resa med flyg kan bli ett rent nöje, om du bara planerar din packning på rätt sätt. Först och främst behöver du ett klädombyte, någonting intressant att läsa och enkla toalettartiklar, såsom en hårborste och handkräm. Härnäst bör du reservera plats i väskan för en surfplatta med laddare, eventuella mediciner och kanske en flygkudde. Slutligen bör du komma ihåg att packa med ditt pass, alla resedokument samt lite pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Vad som betraktas som ej tillåtna saker kan variera mellan flygbolagen, men normalt gäller regeln att ingenting som är brandfarligt, explosivt eller vasst tillåts. Här ingår till exempel knivar, saxar, fyrverkerier och sprejburkar. Sportutrustning som pilbågar och pilar eller andra föremål som skulle kunna skada resten av passagerarna, till exempel ammunition och pepparsprej, får du inte heller ta med dig ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm resa med flyg är inte mer komplicerad än rätt klädval. Om du klär dig i lager är du förberedd på temperaturväxlingarna ombord och du kan lyckas hålla dig varm om det skulle bli kallt i kabinen. Skor med klackar och vandringskängor bör du lämna i ditt incheckade bagage, även om de normalt är dina favoriter. Välj istället omslutande skor med platt sula, så mår dina fötter som bäst.
  • Du har förmodligen hört talas om djup ventrombos, eller DVT. Tillståndet innebär att blodproppar uppstår, till viss del på grund av långa perioder av inaktivitet. Det finns ett par saker som du kan göra för att minska risken att råka ut för detta. Du kan till exempel bära antitrombosstrumpor, dricka mycket och röra på benen. Gå lite fram och tillbaka i flygets mittgång eller gör enkla övningar från ditt säte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Bristol?
Var förberedd – det är inte mer komplicerat än så. Vi har plockat fram en lista med behändiga tips så att du kan passera igenom säkerhetskontrollen utan onödig stress. Sedan bär det av mot Bristol.

  • För det första måste du presentera ditt pass och boardingpass för flygplatsens säkerhetspersonal. Kom ihåg att ha allt redo, så att du inte behöver stanna upp och leta.
  • Efter detta är det dags för ditt skärp, din jacka, dina nycklar och andra småsaker från dina fickor, till exempel mynt, att gå igenom röntgenmaskinen. Processen går smidigare om du förbereder dig när du närmar dig främre delen av kön.
  • Elektronikenheter, till exempel mobiler och surfplattor, måste också gå genom maskinen. Men ta det lugnt. Du är snart online igen.
  • Handkräm, hårsprej och övriga vätskor och geler som du vill ha i handbagaget måste förvaras i förpackningar som rymmer max 100 milliliter. Dessutom måste allting få plats i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Det är sannolikt att du även måste ta av skorna och skicka dem genom skannern, så det kan vara praktiskt att bära skor som är lätta att ta av och på.
  • Spetsiga föremål kan inte tas med på flyget. De kommer att omhändertas av säkerhetspersonalen, så lämna dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Bristol
Ankomstflygplats
Bristol
IATA-kod för ankomstflygplats
BRS

Populära flyg till Bristol

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 168 kr för enkelflyg och 1 680 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines