Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Cagliari

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Cagliari

Flyg till Cagliari

På underbara Sardinien har du verkligen Italien i ett nötskal. I vackra huvudorten Cagliari trängs mysiga pastarestauranger och pizzerior på charmiga piazzor och vesporna susar fram på gatorna. Det är en gammal stad med en rik historia, och om du kan slita dig från de härliga strandpromenaderna och havet får du inte missa att ta en guidad rundtur i staden. Här finns en rad vackra kyrkor och till och med lämningar från romarriket att titta på.

Cagliari är en fin promenadstad och ett måste på vägen är Il Castello, som anses vara stadens mest ikoniska byggnad. Il Castellos torn och domer tornar upp sig över staden, och är det perfekta motivet för semesterbilden. Här finns också ett bra museum som lockar många turister. Det närliggande historiska kvarteret med samma namn är dock allt annat än dammigt. Här finns det idag ett antal hippa barer och caféer som är väl värda ett besök när en öl lockar mer än historiens vingslag.

När du är på semester i Cagliari kan det vara en bra idé att ha tillgång till egen bil. Med hyrbil kan du till exempel åka på längre dagsturer och verkligen se allt som ön har att erbjuda. Du kan hyra bil antingen direkt när du landar efter din flygresa till Cagliari, eller i stadens centrum. Hyrbil ingår även ofta i en paketlösning om du väljer att boka det. Det kan vara skönt att ha allt fixat när du åker hemifrån, så behöver du bara hämta ut din bil när du kommer fram.

Ta dig till Cagliari

Även om Cagliari har bra färjeförbindelser till fastlandet är det enklast att flyga direkt till Sardinien från Sverige. Det tar ungefär 3–4 timmar att flyga hit från Arlanda. Om du vill kan du passa på att boka en paketresa till Cagliari när du tittar på flygresor till Cagliari. Då ingår både flygbiljetter till Cagliari och ett trevligt hotell i Cagliari.

Flyg till Cagliari flygplats

Flygplatsen ligger ungefär sju kilometer norr om innerstaden, och du tar dig lätt in till centrum med en hyrbil i Cagliari. Du kan också åka buss in till staden, men tänk då på att det finns två busstationer på flygplatsen, med olika tidtabeller. Om du vill åka mellan morgonen och kvällen tar du den buss som avgår utanför ankomsthallen. Anländer du tidigt på morgonen kan du ta den andra bussen som går utanför flygplatsområdet för avgångar. Det finns ingen direkt tågförbindelse från flygplatsen till staden, så om du vill åka tåg till närliggande orter måste du ta bussen till tågstationen som ligger ungefär tio minuter från flygplatsen.

Bra att tänka på när du bokar flygresa till Cagliari

Tänk på att vara ute i god tid för att hitta billiga flyg till Cagliari. Om du vill göra reseplanerandet så enkelt som möjligt kan det vara en bra idé att boka en paketresa. Då har du också möjlighet att pressa ned de totala priset för din resa.