Billiga flygbiljetter till Campos do Jordão

Förslag på billiga flygresor till Campos do Jordão

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 207 kr för enkelflyg och 1 605 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

GOL Linhas Aereas S.A.
GOL Linhas Aereas S.A.
LATAM Airlines Group
Azul
Azul
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
GOL Linhas Aereas S.A.
Azul
Azul

Om Campos do Jordão

Flyg med Expedia till Campos do Jordão

När du söker efter flyg till Campos do Jordão så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Campos do Jordão och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Campos do Jordão erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Campos do Jordão, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Campos do Jordão. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Campos do Jordão på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Campos do Jordão?
Sao Jose dos Campos (SJK-Sao Jose dos Campos-Professor Urbano Ernesto Stumpf) är den enda flygplatsen du kan välja nära Campos do Jordão.
Kan jag flyga till Campos do Jordão?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för den senaste informationen om flyg till Campos do Jordão. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om karantän krävs vid din ankomst.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Campos do Jordão?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Campos do Jordão kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Campos do Jordão med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Campos do Jordão kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Hur många flygbolag flyger till Campos do Jordão?
Campos do Jordão tar emot flyg från 28 flygbolag, som flyger från 91 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Campos do Jordão?
Besökare bokar oftast biljetter med LATAM Airlines, Gol eller Azul när de ska resa med flyg till Campos do Jordão. Merparten av flygen avgår från Rio de Janeiro, och LATAM Airlines är det ledande alternativet på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Campos do Jordão?
Att planera en oförglömlig vistelse i Campos do Jordão är hur lätt som helst när du har 1 925 direktflyg att välja mellan varenda vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Campos do Jordão från?
Flygen till Campos do Jordão från Centro, Boa Vista eller Floresta är de som är populärast.
Hur lång tid tar flyget till Campos do Jordão?
Om du ska resa med flyg till Campos do Jordão från Centro tar resan cirka 2 timmar och 24 minuter. Om din avreseort är Boa Vista bör du förvänta dig att vara i luften i uppemot 2 timmar och 3 minuter. Med Floresta som startpunkt ligger Campos do Jordão 1 timme och 42 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Campos do Jordão?
Erfarna resenärer är medvetna om att du inte bör vänta till sista stund med att boka biljetterna. Flygpriserna är vanligtvis som högst precis innan avgångsdatumet. Men nöj dig inte med det. Utvidga sökningen och se om destinationen har flera flygplatser. Priserna skiljer sig ofta beroende på vilken flygplats du anländer till. Kom ihåg att även jämföra biljettpriser från flera olika flygbolag. Sist men inte minst bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du vet vad priserna brukar ligga på kan du slå till med en gång när du väl har hittat ett ovanligt bra pris. De bästa erbjudandena säljer slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Campos do Jordão?
Om du inte är redo kan en resa verka besvärlig, men du behöver inte oroa dig. Följ bara de här enkla tipsen, så kan du inleda din resa till Campos do Jordão på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst måste du komma ihåg att ta med dig passet, dina resedokument, pengar och viktiga mediciner. Utöver detta vill du sannolikt ha någon typ av underhållning under resan. En bra bok och en bärbar dator fullpackad med dina favoritprogram är ett par bra alternativ. Om du har planer på att sova en stund kan ett nackstöd och ett par öronproppar vara användbara. Slutligen bör du inte glömma att lämna lite plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar, så att du enkelt kan känna dig fräsch när du kommer fram.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Vad som betraktas som otillåtna föremål kan skilja sig mellan flygbolagen, men en allmän regel är att ingenting vasst, brandfarligt eller explosivt tillåts. Här ingår till exempel rakblad, skruvmejslar, blekmedel och aerosolburkar. Idrottsutrustning som pilbågar och pilar eller andra saker som hade kunnat skada de övriga passagerarna, såsom batonger och skjutvapen, är inte heller tillåtna ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Gångarna på ett flyg är inte rätt ställe för att visa upp dina moderiktigaste kläder. Ta på dig någonting bekvämt och lägg på minnet att packa ner en varm tröja, eftersom det kan bli lite kyligt på längre flygturer. Rymliga skor med plan sula är också en bra idé.
  • På längre flygresor kan vissa personer drabbas av DVT, eller djup ventrombos, ett tillstånd där blodproppar uppstår efter utdragna perioder utan aktivitet. För att undvika detta kan du utnyttja alla tillfällen att sträcka på dig och gå lite fram och tillbaka i kabinen. Du kan även minska risken genom att bära kompressionsstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Campos do Jordão?
Det är egentligen inte särskilt svårt – var förberedd helt enkelt. Vi har tagit fram en lista med bra tips så att du enklare kan passera igenom säkerhetskontrollen utan problem. Sedan bär det av mot Campos do Jordão.

  • Först och främst måste du presentera dina resedokument och ditt pass för säkerhetspersonalen. Kom ihåg att ha allt inom räckhåll, så att du slipper leta.
  • Därefter är det dags för din jacka, ditt bälte, dina nycklar och andra småsaker, till exempel hörlurar, att passera igenom röntgenmaskinen. Processen går smidigare om du börjar förbereda dig medan du väntar på din tur i kön.
  • Elektronik, till exempel mobiler och bärbara datorer, ska också skannas.
  • Handkräm, rakvatten och alla andra vätskor eller geler i ditt handbagage måste ligga i behållare som rymmer högst 100 milliliter. Dessutom måste allting få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det är möjligt att du också måste ta av dig dina skor och låta dem gå genom skannern, så det kan vara en god idé att ha på dig skor som går snabbt att ta av och på.
  • Ta inte med dig några förbjudna saker ombord. Om du tänker ha saxar eller andra vassa föremål med dig på semestern är du tvungen att lämna dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att omhändertas av säkerhetspersonalen.

Information om flyg till Campos do Jordão
Destinationens flygplatsGuarulhos - Governor Andre Franco Montoro Intl.
IATA-kod för ankomstflygplatsGRU
DestinationSao Paulo
Flygpris1 602 kr

Populära flyg till Campos do Jordão

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 207 kr för enkelflyg och 1 605 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
TAP Portugal