Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Flygdestinationer Sao Paulo

Populära städer att besöka i Sao Paulo

Förslag på billiga flygresor till Sao Paulo

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 737 kr för enkelflyg och 5 461 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
Air Europa
United
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
LATAM Airlines Group
Ethiopian Airlines
TAP Portugal
KLM
Air France
British Airways
KLM
Air France
KLM
Swiss International Air Lines
Lufthansa

Boka din resa till Sao Paulo

Expedia erbjuder flyg till Sao Paulo för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Sao Paulo och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Sao Paulo på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Sao Paulo.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Sao Paulo med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Sao Paulo. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Sao Paulo.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Sao Paulo under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Sao Paulo erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.