Billiga flygbiljetter till Cannes

Förslag på billiga flygresor till Cannes

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 205 kr för enkelflyg och 824 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Wizz Air
Wizz Air UK
Wizz Air
easyJet
easyJet
Wizz Air UK
easyJet
easyJet
Brussels Airlines
Air France

Om Cannes

Din semester i Cannes kommer att kännas som en romantisk film. Här hålls en av världens mest kända filmfestivaler och det kommer även att bli platsen för din bästa semester. Blunda och föreställ dig en stad med lustjakter, glittrande nattklubbar, perfekta stränder, exklusiva butiker och inflytelserika människor. Packa ned dina snyggaste kläder och svassa runt i folkmassorna på Rue Meynadier och Rue d'Antibes. Se även till att besöka Promenade de la Croisette, Le Suquet och Musée de la Marine. Att hyra bil i Cannes och köra genom områden med enastående vackra villor är ett roligt alternativ du har när du är här. Det är svårt att hitta så mycket historia, vacker natur och rikedom i någon annan stad. Du kan resa som en stjärna när du bokar billiga flyg till Cannes hos Expedia.se. Ta dig tid att boka biljetter till vackra priser till staden som världens vackraste personer väljer.

Flyg till Cannes

Till skillnad från många entreprenörer, skådespelare, regissörer och kändisar som reser till Cannes i år behöver du inte en sekreterare som bokar dina biljetter. Du har kompisar på Expedia som kan vara dina personliga reseplanerare. Ta några minuter och ange resedatum och avgångsort i vårt bokningsverktyg. Här kan du känna dig som en riktig diva genom att begränsa sökningen till den flygplats och det flygbolag som du helst vill resa med. Vi lovar att inte berätta för någon i Cannes hur lite du faktiskt betalade för flygbiljetterna.

Så här flyger du till franska rivieran

Ha en skön semester när du landar på Côte d'Azur Airport (NCE) i Nice i Frankrike. Flygplatsens perfekta läge gör att du hamnar ett stenkast från Cannes glitter och glamour. Den är känd för att vara den flygplats som kändisarna använder när filmfestivalen i Cannes hålls i maj varje år. Om du vill utforska mer av franska rivieran ska du utnyttja våra flygerbjudanden från Côte d'Azurs flygplats så att du kan festa som en filmstjärna på din vanliga lön.

Ta del av drömerbjudanden på flygresor till Cannes

Innan du börjar dagdrömma om alla glamorösa saker att göra här kan du ta del av våra verkliga, budgetvänliga erbjudanden. Vi hjälper dig att imponera på andra resenärer genom att visa dig de bästa priserna på populära hotell i Cannes. När du bokar billiga erbjudanden får du mycket pengar över som du kan lägga på champagne och kaviar när du festar med stjärnorna. Spela huvudrollen i årets bästa semester genom att ta del av Expedias rabatterbjudanden på flyg till Cannes nu.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Cannes?
Nice (NCE-Cote d’Azur) är den enda flygplatsen du kan resa till nära Cannes.
Hur långt från centrala Cannes ligger NCE?
NCE ligger cirka 20 kilometer från centrala Cannes, så var beredd på lite extra restid för att ta dig in till hjärtat av staden.
Kan jag flyga till Cannes?
Gå till våra reseråd under covid-19 för den senaste informationen om att flyga till Cannes. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om du behöver sitta i karantän efter att du landat.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Cannes?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Cannes kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Cannes med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Cannes kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Cannes?
Om du flyger till Cannes anländer du förmodligen till Nice (NCE-Cote d’Azur), 20 kilometer från centrum. Cannes (JCA-Croisette Heliport), som ligger 3 kilometer från stadskärnan, är den andra större flygplatsen i staden.
Hur många flygbolag flyger till Cannes?
Cannes välkomnar flyg från 48 flygbolag, som erbjuder flyg från 86 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Cannes?
Air France och easyJet erbjuder många flygalternativ till Cannes, och ett av de vanligaste sätten att ta sig hit är med ett Air France-flyg från Hauts-de-Seine.
Hur många direktflyg går det till Cannes?
Det går vanligtvis 1 162 direktflyg till Cannes varje vecka, så du kan vara på plats innan du ens har hunnit säga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Cannes från?
Många flygresor till Cannes avgår från flygplatserna i Loiret, Hauts-de-Seine och Meuse.
Hur lång tid tar flyget till Cannes?
Vilken flygplats du reser från avgör hur lång flygtiden blir. Från Loiret till Cannes tar resan i genomsnitt cirka 1 timme och 28 minuter. En flygresa från Hauts-de-Seine brukar vara framme på uppemot 1 timme och 28 minuter. Med Meuse som startpunkt kan du istället räkna med att vara i luften i ungefär 1 timme och 28 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Cannes?
Många erfarna resenärer är medvetna om att man inte bör dröja till sista minuten med att boka biljetterna. Priserna är ofta högre strax innan avgångsdatumet. Ett annat bra sätt att hitta låga priser är att titta på många olika alternativ. Om ditt resmål har mer än en flygplats kan du kolla upp vad det kostar att flyga till en mindre använd terminal. Sist men inte minst ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du vet vilken nivå priserna brukar ligga på kan du slå till med en gång om du väl hittar ett ovanligt lågt pris. De bästa erbjudandena blir fort slutsålda.
Hur tar man sig igenom flygresan till Cannes?
Om du inte har förberett dig ordentligt kan en flygresa verka utmanande, men du kan ta det lugnt. Kom bara ihåg att följa de här användbara tipsen, så kan du inleda din semester i Cannes utan problem.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första måste du komma ihåg att ta med dig ditt pass, alla resedokument, plånboken och eventuella mediciner. För det andra vill du förmodligen ha någon sorts underhållning under flygresan. En spännande bok och en dator fullpackad med dina favoritfilmer är ett par bra alternativ. Om du har planer på att ta en kort tupplur kan ett nackstöd och ett par öronproppar komma väl till pass. Slutligen bör du inte glömma att lämna plats i väskan för några toalettartiklar, så att du kan känna dig fräsch när du anländer.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Packa alla fulla flaskor med schampo och hårsprej i dina incheckade väskor. Alla vätskor och geler i mängder på över 100 milliliter kommer att omhändertas av säkerhetspersonalen. Vassa föremål, som skruvmejslar, och brandfarliga eller explosiva objekt, till exempel starka kemikalier och tändstickor, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Mittgången på flyget är inte det bästa stället för att imponera med dina nya och trendiga kläder. Klä dig bekvämt och glöm inte att ha med dig en varm tröja, eftersom det ofta blir lite svalt på längre flygturer. Heltäckande skor med flat sula kan också rekommenderas.
  • Ett tillstånd som kallas djup ventrombos, eller DVT, kan vara en risk under långa flygresor. Det innebär att blodproppar bildas, vanligtvis i benen, vilket kan bero på att man har förblivit stillasittande för länge. Du kan begränsa risken för detta genom att sträcka på benen och gå fram och tillbaka i gången. Ett par ordentliga stödstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Cannes?
Tricket är att ha tänkt igenom allt ordentligt i förväg, innan du kommer till flygplatsen. På så sätt blir det lättare att slå dig ned på ditt flyg till Cannes utan onödiga dröjsmål. Följ de här tipsen för att börja semestern på bästa möjliga vis.

  • Ha alltid dina resedokument och ditt pass inom räckhåll. De är det första du kommer att frågas om i kontrollen.
  • Efter detta ska du och ditt handbagage röntgas. För att allt ska gå smidigt tar du av dig allt som skulle kunna aktivera larmet. Saker som dina hörlurar, ditt bälte och din jacka måste skannas av maskinen.
  • Ett litet ögonblick måste du klara av att leva utan digital teknologi. Din bärbara dator, din mobil och dina övriga elektroniska enheter ska också skannas.
  • Läppbalsam, rakvatten och alla andra vätskor eller geler i ditt handbagage måste ligga i behållare som inte rymmer mer än 100 milliliter. Dessutom måste allting få plats i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Genom att välja rätt skor kan du eventuellt spara lite tid. Vandringskängor och andra tyngre skor ska ofta inspekteras separat, medan du sannolikt slipper detta om du går i lätta sneakers.
  • Flygbolag kan inte tillåta att du har med dig knivar och andra vassa föremål i ditt handbagage. Om du tvunget måste ha med dem på semestern måste du packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Cannes
Destinationens flygplats
Cote d'Azur
IATA-kod för ankomstflygplats
NCE
Destination
Nice
Flygpris
963 kr