Billiga flygbiljetter till Cannes

Förslag på billiga flygresor till Cannes

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 898 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Norwegian Air International Ltd
easyJet
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines
Brussels Airlines

Om Cannes

Din semester i Cannes kommer att kännas som en romantisk film. Här hålls en av världens mest kända filmfestivaler och det kommer även att bli platsen för din bästa semester. Blunda och föreställ dig en stad med lustjakter, glittrande nattklubbar, perfekta stränder, exklusiva butiker och inflytelserika människor. Packa ned dina snyggaste kläder och svassa runt i folkmassorna på Rue Meynadier och Rue d'Antibes. Se även till att besöka Promenade de la Croisette, Le Suquet och Musée de la Marine. Att hyra bil i Cannes och köra genom områden med enastående vackra villor är ett roligt alternativ du har när du är här. Det är svårt att hitta så mycket historia, vacker natur och rikedom i någon annan stad. Du kan resa som en stjärna när du bokar billiga flyg till Cannes hos Expedia.se. Ta dig tid att boka biljetter till vackra priser till staden som världens vackraste personer väljer.

Flyg till Cannes

Till skillnad från många entreprenörer, skådespelare, regissörer och kändisar som reser till Cannes i år behöver du inte en sekreterare som bokar dina biljetter. Du har kompisar på Expedia som kan vara dina personliga reseplanerare. Ta några minuter och ange resedatum och avgångsort i vårt bokningsverktyg. Här kan du känna dig som en riktig diva genom att begränsa sökningen till den flygplats och det flygbolag som du helst vill resa med. Vi lovar att inte berätta för någon i Cannes hur lite du faktiskt betalade för flygbiljetterna.

Så här flyger du till franska rivieran

Ha en skön semester när du landar på Côte d'Azur Airport (NCE) i Nice i Frankrike. Flygplatsens perfekta läge gör att du hamnar ett stenkast från Cannes glitter och glamour. Den är känd för att vara den flygplats som kändisarna använder när filmfestivalen i Cannes hålls i maj varje år. Om du vill utforska mer av franska rivieran ska du utnyttja våra flygerbjudanden från Côte d'Azurs flygplats så att du kan festa som en filmstjärna på din vanliga lön.

Ta del av drömerbjudanden på flygresor till Cannes

Innan du börjar dagdrömma om alla glamorösa saker att göra här kan du ta del av våra verkliga, budgetvänliga erbjudanden. Vi hjälper dig att imponera på andra resenärer genom att visa dig de bästa priserna på populära hotell i Cannes. När du bokar billiga erbjudanden får du mycket pengar över som du kan lägga på champagne och kaviar när du festar med stjärnorna. Spela huvudrollen i årets bästa semester genom att ta del av Expedias rabatterbjudanden på flyg till Cannes nu.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Cannes

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 898 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings