Billiga flygbiljetter till Charlotte

Förslag på billiga flygresor till Charlotte

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 8 443 kr för enkelflyg och 1 435 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

American Airlines
Delta
United
Lufthansa
Lufthansa
LOT-Polish Airlines
Turkish Airlines
LOT-Polish Airlines
Delta
KLM

Om Charlotte

Söderns gästfrihet, amerikansk historia och nöjen av alla de slag väntar på dig i Charlotte i North Carolina. Charmiga Charlotte erbjuder en blandning av lyxiga kvarter, fascinerande museer, pittoreska parker och välgörande energi. Det här är en plats där man fortfarande håller dörren öppen för främlingar. Några roliga aktiviteter som du kan uppleva på egen hand eller tillsammans med familjen är ett besök på Bechtler Museum of Modern Art, en rundtur på Billy Graham Library och en upptäcktsfärd på Discovery Place. Få upp ångan med ett besök på Charlotte Trolley Museum. Utforska viktiga platser från den amerikanska revolutionen och inbördeskriget. Hitta ett trevligt litet ställe i Historic South End där du kan sätta tänderna i stadens berömda barbecuefläsk. Självklart hjälper Charlottes biluthyrningar dig att enkelt dra iväg till närliggande Lake Norman om du vill ha lite sjönära rekreation. Om du letar efter billiga flygbiljetter till Queen City ska du stanna kvar här på Expedia.se. De låga priserna på våra flyg till Charlotte kommer att få dig att rodna av förtjusning.

Flyg till Charlotte

Vänta inte längre utan ange resedatum och avgångsort i de exklusiva bokningsverktygen på Expedia.se. Då får du omedelbart tillgång till världens bästa erbjudanden på flygbiljetter till denna vackra stad. Skräddarsy din reseupplevelse genom att begränsa sökningen till den flygplats och det flygbolag som du vill resa med. Äntligen kan du spara mycket pengar utan krånglet med att besöka flera webbplatser för att gräva fram erbjudanden.

Det billiga sättet att resa till Charlotte

Om du vill uppleva Söderns gästfrihet är Charlotte Douglas International Airport (CLT) det bästa stället att landa på. När det är dags att åka hem ser vi till att du får exklusiva specialpriser på flygbiljetter från Charlotte Douglas International Airport tillbaka till din avresestad.

Boka tur och retur till Charlotte i North Carolina

Idag har du ett perfekt tillfälle att få rejäl rabatt på din flygresa till Charlotte. Utforska möjligheten att boka ett paket med flygbiljetter och de populäraste hotellen så att du får lite extra pengar kvar i din resebudget. Vi har de billiga flygresorna som besökare till Charlotte behöver för att ha en trevlig vistelse utan att betala för mycket. Låt våra trevliga reseexperter besvara alla dina frågor om semestererbjudanden och hur du besöker lokala sevärdheter till ett lägre pris. Njut av en kopp sött te på Expedias virtuella veranda och boka ett billigt flyg till Charlotte idag.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Charlotte?
Charlotte har en flygplats, och den heter Charlotte, NC (CLT-Charlotte-Douglas Intl.).
Hur långt från centrala Charlotte ligger Charlotte, NC (CLT-Charlotte-Douglas Intl.)?
Charlotte, NC (CLT-Charlotte-Douglas Intl.) ligger bara en kort körsträcka från livet och rörelsen i Charlotte. När du landar på flygplatsen är du 9 kilometer från stadskärnan.
Kan jag flyga till Charlotte?
Läs våra reseråd under covid-19 för att få veta allt om gällande reserestriktioner för Charlotte innan du flyger. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig informerad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Charlotte?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Charlotte kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Charlotte med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Charlotte kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Charlotte?
Eftersom det bara finns en enda stor flygplats i närheten av Charlotte, blir det lätt att avgöra vilket flyg du ska välja. Du anländer till Charlotte Airport (CLT), som ligger 9 kilometer utanför stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Charlotte?
Charlotte tar emot flyg från 11 olika flygbolag, som erbjuder flyg från minst 172 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Charlotte?
American Airlines och Delta Air Lines är de huvudsakliga flygbolagen som erbjuder flyg till Charlotte. Ett av de vanligaste sätten att resa hit är att flyga med American Airlines från New York.
Hur många direktflyg går det till Charlotte?
Att organisera en härlig semester i Charlotte är ingen match när du har 4 686 direktflyg att välja mellan varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Charlotte från?
Flyg till Charlotte som avgår från Clinton, Burlington och Fairfield brukar vara de som har störst efterfrågan.
Hur lång tid tar flyget till Charlotte?
Om du reser från Clinton kommer du att vara i luften 2 timmar och 18 minuter innan du landar i Charlotte. Från Burlington tar resan 2 timmar och 12 minuter, medan den genomsnittliga flygtiden från Fairfield är ungefär 2 timmar och 19 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Charlotte?
Alla erfarna resenärer känner till att man inte bör vänta till sista minuten med att boka biljetterna. Flygpriserna är ofta högre strax innan avresedatumet. Men stanna inte där. Se dig omkring och se om resmålet har flera flygplatser. Biljettpriserna varierar ofta beroende på vilken flygplats du landar på. Glöm inte heller att jämföra alternativ från flera olika flygbolag. Till sist ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du har bra koll på vilken nivå priserna brukar ligga på kan du slå till omedelbart när du väl har hittat ett ovanligt lågt pris. De allra finaste erbjudandena tar slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Charlotte?
Vi har samlat all information du behöver för att flygresan ska bli så enkel som möjligt. Följ våra tips så tar du dig snabbt ut från flygplatsen och kan börja upptäcka allt vad Charlotte har att erbjuda.Packa det här i ditt handbagage:

  • En resa med flyg kan bli helt stressfri, om du bara planerar din packning på rätt sätt. För det första ska du ta med dig ett klädombyte, en bra bok och enkla toalettartiklar, såsom en hårborste och tandkräm. Därefter bör du spara plats i väskan för en surfplatta med laddare, eventuella mediciner du tar och kanske en uppblåsbar flygkudde. Till sist måste du komma ihåg att packa med dig ditt pass, alla dina resedokument och lite pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan över ej tillåtna föremål varierar mellan de olika flygbolagen, men normalt gäller regeln att ingenting explosivt, brandfarligt eller vasst tillåts. Här ingår exempelvis borrar, bestick, sprejburkar och bränsle. Sportutrustning som slagträn eller andra föremål som skulle kunna skada de övriga passagerarna, exempelvis batonger och skjutvapen, är inte heller tillåtna ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din målsättning är att känna dig så bekväm som möjligt, så välj att klä dig i ventilerande plagg och lägg på minnet att ta med dig en varm tröja, eftersom det kan bli lite svalt under resans gång. Välj alltid rymliga skor med platt sula, eftersom fötterna kan bli lite svullna i luften. Lämna stilettklackarna och tunga kängor i de incheckade väskorna.
  • Du har förmodligen hört talas om djup ventrombos, även kallat DVT. Tillståndet innebär att blodproppar bildas, till viss del på grund av långa perioder av inaktivitet. Det finns dock sätt att minska risken. Du kan till exempel bära stödstrumpor, dricka mycket vatten och röra på benen. Gå lite fram och tillbaka i flygets mittgång eller gör några övningar i ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Charlotte?
Nyckeln är att ha tänkt igenom allt ordentligt innan du kommer till flygplatsen. På så sätt är det större chans att du kan stiga ombord på flyget till Charlotte utan fördröjningar. Följ de här tipsen för att börja din semester på rätt sätt.

  • Personalen i kontrollen måste först verifiera att du har rätt boardingpass och ett giltigt pass innan du får fortsätta. Se till att du har allt nära tillhands.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Töm fickorna och lägg av allt som kan aktivera larmet, exempelvis hörlurar och jackor. Lägg upp allt på maskinens band.
  • Elektroniska enheter, såsom surfplattor och bärbara datorer, måste också passera genom maskinen. Men ta det lugnt. Du får snart tillbaka dem igen.
  • Reser du med din nya parfym? Inga problem. Så länge behållaren bara rymmer upp till 100 milliliter och du har placerat den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse får du ha med den i handbagaget.
  • Det är sannolikt att du dessutom måste ta av dig dina skor och lägga dem på bandet, så det kan vara praktiskt att ha på dig skor som du lätt kan ta av och på.
  • Knivar och andra vassa föremål kan inte tas med ombord. De kommer att omhändertas av personalen i säkerhetskontrollen, så kom ihåg att packa ner dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Charlotte
Destinationens flygplats
Charlotte-Douglas Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
CLT
Destination
Charlotte
Flygpris
1 435 kr

Populära flyg till Charlotte

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 8 443 kr för enkelflyg och 1 435 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
LOT-Polish Airlines