Billiga flygbiljetter till Costa Brava

Förslag på billiga flygresor till Costa Brava

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 428 kr för enkelflyg och 748 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Eurowings
SAS
Air Serbia
Iberia
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Vueling Airlines
SAS
Air Serbia

Om Costa Brava

Flyg till Costa Brava

Costa Brava är namnet på kusten i nordöstra Katalonien i Spanien. Området brukar vanligtvis definieras som den kustlinje som sträcker sig från området norr om Barcelona upp till den franska gränsen. Costa Brava är känt för att vara en riktig turistregion, och flera av områdets stora orter, som Tossa de Mar, Lloret de Mar och l’Estartit, är fulla med hotell och välskötta badstränder. Det går att resa till Costa Brava via flera olika flygplatser. Eftersom själva området är stort och vidsträckt måste du tänka på vilken slutdestination du ska till när du bokar flygbiljetter till Costa Brava.

Olika sorters flygresor till Costa Brava

Även om det finns flera flygplatser att välja mellan kan du vara säker på att det är lätt att hitta billiga flyg till Costa Brava. Det går många flygresor dagligen mellan Sverige och Spanien, och flera av dem är direktflyg. Däremot är det inte säkert att det går direktflyg till just den flygplats som är närmast din slutdestination. Ett av de vanligaste sätten att resa på när du ska till Costa Brava är att flyga till Barcelonas flygplats. Hit går det väldigt många direktflyg från Sverige som både är billiga och bekväma. Från Barcelonas flygplats kan du sedan ta dig vidare dit du ska, till exempel till flygplatsen i Girona. Det går också bra att hyra bil på Costa Brava när du anlänt och därefter köra till din destination. Flyger du via Barcelona kan du hyra bil på flygplatsen när du anländer.

Välj mellan bil eller flyg till Costa Brava

Barcelonas flygplats är stor och har bra service. På grund av flygplatsens nära läge till stadens centrum kan du snabbt ta dig ut på de stora vägförbindelserna och fortsätta dit du ska. Tänk på att Barcelona i princip utgör den sydligaste punkten av Costa Brava, vilket gör att det kan ta lång tid om din slutdestination ligger i den nordligaste delen i regionen. Att köra bil från Barcelonas flygplats till Girona – en populär region i Costa Brava – tar lite över en timme. Om du ska köra ända upp till den nordligaste delen vid franska gränsen tar det flera timmar. Det är klokt att jämföra olika resvägar och resalternativ och se vilka som har de bästa priserna och sparar mest tid. Om du till exempel hittar lämpliga flyg utan långa väntetider kan det vara värt att lägga ut extra pengar för att slippa en flera timmar lång bilkörning på motorvägarna.

Äntligen framme vid ditt hotell i Costa Brava

När du tittar ut genom fönstret ser du ett soligt landskap som erbjuder mycket att göra. Vad sägs om att prova ett av regionens många badområden? Här finns långgrunda stränder med len och vit sand, spännande klippstränder med intressanta formationer och mer avlägsna badplatser som i stort sett har lämnats orörda. Det finns även väldigt många spännande museer på Costa Brava. Här kan alla hitta något de är intresserade av. Bara i Girona finns ett arkeologiskt museum, ett filmmuseum och många olika konstmuseer.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Costa Brava

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 428 kr för enkelflyg och 748 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings