Flygdestinationer Katalonien

Populära städer att besöka i Katalonien

Förslag på billiga flygresor till Katalonien

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 449 kr för enkelflyg och 948 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Air Serbia
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Iberia
Scandinavian Airlines
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Air France
Air Baltic
Air Serbia
Lufthansa
Eurowings
Lufthansa
Iberia
LOT-Polish Airlines
Scandinavian Airlines
Brussels Airlines
Swiss International Air Lines

Boka din resa till Katalonien

Expedia erbjuder flyg till Katalonien för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Katalonien och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Katalonien på grund av covid-19?
I dessa svåra tider erbjuder många flygbolag större flexibilitet. Besök vår kundtjänstportal för att få mer information om hur du byter eller avbokar ditt flyg till Katalonien till följd av covid-19.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Katalonien med flexibel avbokningspolicy?
Med Expedia är det snabbt och enkelt. Du börjar med att ange dina reseuppgifter och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du för “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer” till vänster på skärmen. Sedan är det fritt fram att välja ut ditt billiga och flexibla flyg till Katalonien.
Finns det några allmänna tips för resande till Katalonien under coronaviruspandemin?
Nya säkerhetsregler som rör coronaviruset har gjort att resandet ser rätt annorlunda ut numera. Här kommer lite information som kan vara bra att veta innan du packar ditt bagage och ger dig iväg till Katalonien.

 • Kom ihåg att ta reda på om det är några reserestriktioner som gäller på avreseorten eller på destinationen innan du bokar dina flygbiljetter. Kolla även upp om det finns några andra föreskrifter som kan påverka dig vid ankomst, såsom karantänkrav.
 • När du rör dig på flygplatsen måste du ha munskydd på dig. Personalen kan dock be dig att tillfälligtvis ta av dig skyddet för att kunna verifiera din identitet. Passagerare som inte bär munskydd får kanske inte stiga ombord och kan dessutom bli bötfällda.
 • Istället för att lämna fram ditt elektroniska eller fysiska boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen ska du själv lägga det på skannern. Håll därefter upp det för inspektion.
 • En behållare med handdesinficeringsmedel tillåts i handbagaget. Behållaren får rymma upp till 100 ml, och du måste ta ut den ur din väska vid säkerhetskontrollen.
 • För att säkerhetskontrollen ska gå snabbare bör du placera föremål som nycklar och lösa mynt i handbagaget istället för i en korg.
 • Om du har med dig matvaror på flyget bör du förvara dem i en genomskinlig plastpåse och placera påsen på brickan i säkerhetskontrollen. Då är det inte lika stor risk för att personalen på flygplatsen rör vid väskan för att öppna och undersöka den.

Vilka flygbolag flyger till Katalonien?
Boka ett flyg med Vueling så kan du börja smida planer inför din kommande vistelse i Katalonien. Flygbolaget erbjuder 5543 flygresor i månaden till Barcelona (BCN-Barcelona Intl.), som är en populär inkörsport till destinationen.
Hur hittar man billiga biljetter till Katalonien?
Det finns flera olika sätt. Du kan exempelvis vara ute i god tid, titta på flygresor till olika flygplatser och undvika semestertider. Ett annat smart sätt är att testa Expedias funktion för flexibla datum. Sök efter ditt flyg till Katalonien och jämför sedan priser för omkringliggande datum. Under de senaste sju dagarna var det billigaste priset för en flygresa till Katalonien 948 kr.
Vad kostar ett flyg till Katalonien?
De senaste sju dagarna har det sålts flygbiljetter tur och retur till Katalonien för så lite som 948 kr, och det högsta priset var 1 612 kr. För enkelresor från Stockholm (ARN) var det bästa priset under samma period 449 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Katalonien?
Om du väljer att flyga till en av dessa populära flygplatser i Katalonien är du väl placerad för att utforska området:

 • Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) – 10837 flyg per månad.
 • Gerona (GRO-Costa Brava) – 286 flyg per månad.
 • Reus (REU) – 251 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Katalonien?
Priset låg på mellan 948 kr och 1 612 kr under den senaste veckan. När du vill boka kan vi stå till tjänst med att hitta ett kanonbra erbjudande.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Katalonien?
Den idealiska tiden på året att få tag i ett fantastiskt erbjudande på en resa till Katalonien är i Mars. Priserna är som högst under sommar- och jullov, så res inte då om du har en lite mindre resebudget.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Katalonien?

 • Med så mycket att göra i Barcelona är det inte konstigt att många resenärer börjar vistelsen i Katalonien i just denna fartfyllda stad. Spendera ett par dagar på att titta närmare på framstående sevärdheter, som Sagrada Familia, innan du utforskar stadens mindre kända besöksmål.
 • I Barcelona råder ett medelhavsklimat, men innan du åker är det ändå en bra idé att titta närmare på vilket väder som förväntas under ditt besök. Oavsett om det är varmt eller kallt och torrt eller blött är det klokt att komma förberedd.
 • Stanna till i Manresa härnäst. Du hittar staden runt 50 kilometer nordväst om Barcelona, och här finner du bland annat Casa Torrents, som är en av traktens populäraste sevärdheter.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka Katalonien?
Om du längtar efter att uppleva den mest befolkade staden i Katalonien när den är som livligast ska du flyga till Barcelona under . Här i den norra hemisfären börjar sommarsäsongen runt den 20 juni, och medeltemperaturen ligger på från 69Fº (21Cº) till 80Fº (27Cº).

❓ Kan jag avboka min flygresa till Katalonien på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Katalonien.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Katalonien med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Katalonien. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Katalonien.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Katalonien under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Katalonien erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.