Förslag på billiga flygresor till Denpasar

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 813 kr för enkelflyg och 4 689 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Denpasar

Flyg till Denpasar

Även om många använder Denpasar som språngbräda till andra destinationer i Bali har denna livliga multikulturella stad gott om egen charm. Den vackra naturen är en av stadens höjdpunkter, men några av de mest spännande sevärdheterna är de många andliga och kulturella strukturerna som templet Pura Agung Jagatnata och Bali Museum. Du kan behöva planera på förhand om du vill ha billiga flygresor till Denpasar eftersom många turister flyger till staden på väg till närliggande platser.

Bästa tiden att åka till Denpasar

Högsäsong:

Högsäsongen i Denpasar infaller i juni till september. Dessa månader är varma och behagliga, och torrare än vanligt. Tack vare det fantastiska klimatet är den här tiden perfekt för den som vill leka i den glittrande vita sanden och inbjudande varma vattnet på de närliggande stränderna Sanur och Kuta. Flygresor till Denpasar är dyrast under dessa månader, så vi rekommenderar att du bokar på förhand.

Mellansäsong:

April och maj är vanligen milda månader, men eftersom de bjuder på några regnskurar brukar turisterna minska. Om det inte stör dig att du kan råka på en storm är detta en utmärkt tid att besöka galleriet Taman Wedhi Budaya eller shoppa på marknaden Pasar Badung utan att behöva trängas så mycket.

Lågsäsong:

När regnsäsongen kommer från oktober till mars blir flyg och logi fantastiskt billiga. De flesta turister föredrar att undvika det fuktiga och regniga klimatet, men den som inte bryr sig om fukten kan hänga i lugn och ro med lokalbefolkningen på Bhineka Jaya Cafe eller koppla av på Genesis Hotel and Spa utan trängsel.

Information om Denpasars flygplats och transport

Ngurah Rai International Airport (DPS)

Avstånd: 13 km söder om Denpasar

Det bästa sättet att ta sig fram är taxi och hyrbil. Dessa alternativ kan vara dyra på andra ställen, men är förvånansvärt rimligt prissatta här. Det är också snabbt – det tar bara 30 minuter. Lokalbussen är billigare, men det kan ta upp till en timme innan den är framme i staden.

Populära flyg till Denpasar

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 813 kr för enkelflyg och 4 689 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.