Billiga flygbiljetter till Denpasar

Förslag på billiga flygresor till Denpasar

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 447 kr för enkelflyg och 1 080 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Indonesia AirAsia
AirAsia
Indonesia AirAsia
Indonesia AirAsia
Scoot

Om Denpasar

Flyg till Denpasar

Även om många använder Denpasar som språngbräda till andra destinationer i Bali har denna livliga multikulturella stad gott om egen charm. Den vackra naturen är en av stadens höjdpunkter, men några av de mest spännande sevärdheterna är de många andliga och kulturella strukturerna som templet Pura Agung Jagatnata och Bali Museum. Du kan behöva planera på förhand om du vill ha billiga flygresor till Denpasar eftersom många turister flyger till staden på väg till närliggande platser.

Bästa tiden att åka till Denpasar

Högsäsong:

Högsäsongen i Denpasar infaller i juni till september. Dessa månader är varma och behagliga, och torrare än vanligt. Tack vare det fantastiska klimatet är den här tiden perfekt för den som vill leka i den glittrande vita sanden och inbjudande varma vattnet på de närliggande stränderna Sanur och Kuta. Flygresor till Denpasar är dyrast under dessa månader, så vi rekommenderar att du bokar på förhand.

Mellansäsong:

April och maj är vanligen milda månader, men eftersom de bjuder på några regnskurar brukar turisterna minska. Om det inte stör dig att du kan råka på en storm är detta en utmärkt tid att besöka galleriet Taman Wedhi Budaya eller shoppa på marknaden Pasar Badung utan att behöva trängas så mycket.

Lågsäsong:

När regnsäsongen kommer från oktober till mars blir flyg och logi fantastiskt billiga. De flesta turister föredrar att undvika det fuktiga och regniga klimatet, men den som inte bryr sig om fukten kan hänga i lugn och ro med lokalbefolkningen på Bhineka Jaya Cafe eller koppla av på Genesis Hotel and Spa utan trängsel.

Information om Denpasars flygplats och transport

Ngurah Rai International Airport (DPS)

Avstånd: 13 km söder om Denpasar

Det bästa sättet att ta sig fram är taxi och hyrbil. Dessa alternativ kan vara dyra på andra ställen, men är förvånansvärt rimligt prissatta här. Det är också snabbt – det tar bara 30 minuter. Lokalbussen är billigare, men det kan ta upp till en timme innan den är framme i staden.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Denpasar?
Denpasar har bara en flygplats, Denpasar (DPS-Ngurah Rai Intl.).
Hur långt från centrala Denpasar ligger Balis flygplats (DPS)?
Om du har bokat boende vid centrum i Denpasar kan det vara en god idé att ta reda på hur du ska resa in till staden innan du landar. Stadskärnan ligger 11 kilometer från terminalen på Denpasar (DPS-Ngurah Rai Intl.).
Kan jag flyga till Denpasar?
Gör flygresan till Denpasar enkel och lätt genom att först besöka vår sida med reseråd under covid-19. Det är ett smidigt sätt att hålla dig informerad om gällande restriktioner, inklusive krav på karantän och den senaste hälsoinformationen.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Denpasar?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Denpasar kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Denpasar med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Denpasar kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Denpasar?
DPS ligger cirka 11 kilometer från centrum och välkomnar de flesta av alla resenärer på väg till Denpasar.
Hur många flygbolag flyger till Denpasar?
Totalt finns det 26 olika flygbolag som ansluter Denpasar till 36 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Denpasar?
Turister väljer oftast att boka biljetter med Lion Air, Indonesia AirAsia eller Citilink när de ska resa med flyg till Denpasar. Större delen av flygen kommer från Cengkareng, och Lion Air är det ledande flygbolaget på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Denpasar?
Det blir så mycket lättare att flyga till en ny ort om man kan undvika mellanlandningar. Om du ska ta dig till Denpasar är de goda nyheterna att det går ungefär 991 direktflyg varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Denpasar från?
Många av de populäraste flygresorna till Denpasar avgår från Kelapa Gading, Cengkareng eller Grogol.
Hur lång tid tar flyget till Denpasar?
Vilken flygplats du reser från avgör hur länge du måste stanna på planet. Från Kelapa Gading till Denpasar tar resan i genomsnitt 1 timme och 54 minuter. En flygresa från Cengkareng brukar vara framme på uppemot 1 timme och 54 minuter. Med Grogol som avreseort får du istället räkna med att vara i luften i 1 timme och 54 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Denpasar?
Dröj inte till sista minuten innan du bokar din flygresa. Detta tips kan du få höra från flera vana resenärer. Om du bokar i god tid i förväg får du fler alternativ att välja bland, och priserna är vanligtvis lägre. Ett annat bra tips för att hitta specialerbjudanden är att titta på många olika alternativ. Om din destination har mer än en flygplats kan du ta reda på om det är billigare att flyga till en mindre trafikerad terminal. Slutligen bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du känner till vilken nivå priserna brukar ligga på kan du slå till omedelbart när du väl har hittat ett ovanligt bra pris. De finaste erbjudandena varar inte länge.
Hur tar man sig igenom flygresan till Denpasar?
Oavsett avreseort kan ditt flyg gå smidigt från början till slut, så länge du är ordentligt förberedd. Vi har tagit fram en lista med praktiska tips som hjälper dig se till att semestern i Denpasar börjar på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst måste du ta med dig ditt pass, alla dina resedokument, pengar samt eventuella mediciner du tar. Härnäst vill du nog ha någon sorts underhållning på resan. Någonting intressant att läsa och en bärbar dator som du har laddat med dina favoritprogram är bra alternativ. Om du har planer på att sova en stund kan ett uppblåsbart nackstöd och ett par öronproppar komma väl till pass. Slutligen ska du komma ihåg att lämna lite plats i väskan för några toalettartiklar, så att du har möjlighet att känna dig fräschare när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan med ej tillåtna föremål varierar mellan de olika flygbolagen, men grundregeln är att ingenting brandfarligt, explosivt eller vasst tillåts. Här ingår till exempel rakblad, skruvmejslar, aerosolburkar och tändare. Idrottsutrustning som skridskor eller andra objekt som skulle kunna skada resten av passagerarna, såsom vapen och ammunition, får du inte heller ta med dig ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Att vara bekväm ska vara det allra viktigaste när du avgör vad du ska ha på dig under flygresan. Fundera även på vilka skor du ska ha på dig, eftersom det händer att fötterna blir lite svullna under resans gång. Heltäckande skor utan klackar är vanligtvis det bästa alternativet.
  • Utdragna perioder av stillasittande skulle kunna orsaka djup ventrombos, eller DVT, vilket är någonting som då och då drabbar vissa passagerare på långa flygresor. Den goda nyheten är att du kan minska risken genom att dricka mycket, regelbundet sträcka på dig och gå ett par steg i mittgången och genom att bära kompressionsstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Denpasar?
Det är egentligen inte särskilt svårt – var förberedd helt enkelt. Vi har sammanställt en lista med bra tips så att du lättare kan ta dig igenom säkerhetskontrollen utan problem. Sedan är det full fart mot Denpasar.

  • För det första måste du presentera ditt pass och dina resedokument för säkerhetspersonalen. Se till att du har allt nära tillhands, så att de bakom dig i kön slipper vänta.
  • Härnäst är det dags för ditt bälte, din jacka, dina nycklar och andra småsaker från dina fickor, till exempel mynt, att åka genom röntgenmaskinen. Hela proceduren går fortare om du gör dig i ordning medan du väntar på din tur i kön.
  • En kort stund måste du leva utan digital teknologi. Din bärbara dator, din mobil och all annan elektronik ska också gå genom skannern.
  • Har du med dig din nya parfym eller handkräm? Inga problem. Så länge förpackningen bara rymmer upp till 100 milliliter och du har placerat den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse får du lov att ta med den ombord.
  • Det kan hända att du även måste ta av dina skor och låta dem skannas, så det kan vara praktiskt att bära skor som du lätt kan ta av och på.
  • Ta inte med dig några förbjudna saker på flyget. Om du tänker ha vassa eller spetsiga föremål med dig på resan måste du lämna dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att konfiskeras av personalen.

Information om flyg till Denpasar
Ankomstflygplats
Ngurah Rai Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
DPS
Destination
Denpasar
Pris tur-och-retur
1 080 kr

Populära flyg till Denpasar

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 447 kr för enkelflyg och 1 080 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air France