Flygdestinationer Bali

Populära städer att besöka i Bali

Förslag på billiga flygresor till Bali

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 662 kr för enkelflyg och 1 117 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Indonesia AirAsia
Indonesia AirAsia
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
KLM
KLM
Singapore Airlines
Singapore Airlines
Philippine Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Philippine Airlines
Qantas Airways
Air France
Air France
Air France
Turkish Airlines

Boka din resa till Bali

Expedia erbjuder flyg till Bali för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Bali och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Bali på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Bali.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Bali med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Bali. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Bali.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Bali under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Bali erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Vanliga frågor och svar