Billiga flygbiljetter till Denver

Förslag på billiga flygresor till Denver

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 913 kr för enkelflyg och 5 741 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Lufthansa
American Airlines
Icelandair
Delta
Brussels Airlines
Turkish Airlines
Icelandair
LOT-Polish Airlines
Delta

Om Denver

Flyg till Denver

Denver brukar kallas för den milshöga staden (Mile-High City) eftersom den ligger så högt. Det är en vacker stad i närheten av Klippiga bergen. De flesta inser det inte, men Denver är en väldigt solig stad med 300 soldagar om året. Många av besökarna kommer hit för att de se majestätiska bergen och andas den friska luften. Denver är en stad för alla årstider. På vintern kan du åka snowboard eller skidor och på sommaren kan du vandra i bergen och njuta av utsikten. Gör dig redo att besöka drottningen bland städerna i väst genom att boka billiga flyg till Denver på Expedia.se i dag.

Flygplatser i Denver

De flesta flygen till Denver landar på Denver Intl. Airport (DEN). Denna flygplats, som brukar kallas DIA, är den största flygplatsen i USA och den näst största i världen. Dessutom har DIA den längsta offentliga landningsbanan i landet och är den 11:e mest trafikerade flygplatsen i världen när det gäller passagerartrafik. Några av de flygbolag som har omfattande verksamhet vid DIA är Frontier Airlines, Great Lakes Airlines, United Airlines och Southwest Airlines. DIA har ett ganska unikt utseende för en flygplats: den täcks av ett vitt, teflonbelagt fiberglastak som liknar Klippiga bergen på ett abstrakt sätt. Rocky Mountain Metropolitan Airport, Centennial Airport och Front Range Airport är exempel på andra flygplatser i Denverområdet.

Boka ditt flyg till Denver med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

När ska jag boka flygbiljetter till Denver?

Denver är ett bra resmål året om. Många tror att Denver är kallt och snötäckt hela året – de kunde inte ha mer fel! Vädret i Denver är i allmänhet milt och behagligt, till och med mitt i vintern. Visst kan det förekomma snöstormar ibland, men när det slutar snöa smälter snön snabbt bort när solen tittar fram igen. Boka en resa till Denver mellan juni och augusti om du vill uppleva en av de mest behagligaste sommartemperaturerna i landet. Tack vare den höga höjden är luften torr under sommaren.

Saker att göra efter incheckningen på hotellet i Denver

I januari varje år firar Denver Dr. Martin Luther King Jrs liv och arbete. Evenemanget är känt som ”the Marade”, en kombination av orden för marsch och parad, och inkluderar duktiga talare, livemusik och multikulturella föreställningar. Evenemanget är känt som ett av de största firandena av sitt slag i USA och lockar till sig tusentals besökare. Maraden går genom City Park, Civic Center Park och Colorado Capital State Capitol Building. Om du vill upptäcka fler saker att göra i Denver kan du söka här på vår sida på Expedia.se.

Om du befinner dig i milshöga staden i maj ska du inte missa den årliga festivalen Downtown Denver Arts Festival. Festivalen brukar anordnas under Memorial Day-helgen och visar upp både lokala konstnärer och konstnärer från resten av landet. Fler än 100 olika konstnärer ställer ut under festivalen som lockar över 100 000 besökare varje år. Kom i kontakt med din konstnärliga sida eller köp en unik souvenir under denna tillställning i Denver.

I oktober kan du njuta av hösten under den årliga pumpafestivalen. Den tre dagar långa festivalen hålls i Devers vackra botaniska trädgård och är en tradition i Colorado. Ta med familjen på en heldag med lekar och spel, ansiktsmålning och kurser i hur man skär ut sina pumpor på denna plats med mer än tio tunnland plockfärdiga pumpor. Håll ihop familjen när ni letar er fram genom majslabyrinten och se till att fotografera barnen när de provar på ponnyridning.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Denver?
Denver har bara en enda flygplats, och den heter Denver, CO (DEN-Denver Intl.).
Hur långt från centrala Denver ligger DEN?
Denver Airport (DEN) ligger 30 kilometer från centrum i Denver, så räkna med att resa en bit extra för att komma fram.
Kan jag flyga till Denver?
Gör flygresan till Denver smidig genom att besöka våra reseråd under covid-19. Det är ett utmärkt sätt att hålla dig informerad om aktuella reserestriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Denver?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Denver kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Denver med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Denver kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Denver?
När du flyger till Denver landar du på Denver, CO (DEN-Denver Intl.). Efter att du har passerat alla kontroller och fått tag i ditt bagage är du 30 kilometer från stadens centrum.
Hur många flygbolag flyger till Denver?
Denver välkomnar flyg från 23 olika flygbolag, som flyger från minst 209 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Denver?
United Airlines, Southwest Airlines och Delta Air Lines är de huvudsakliga flygbolagen som erbjuder flyg till Denver. Majoriteten av flygen avgår från Los Angeles, och det är United Airlines som har flest valmöjligheter på sträckan.
Hur många direktflyg går det till Denver?
Att organisera en fantastisk semester i Denver är ingen match när det finns 6 040 direktflyg att välja och vraka bland varenda vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Denver från?
Flygresor till Denver som avgår från Clinton, Aurora och Glendale brukar vara mycket efterfrågade.
Hur lång tid tar flyget till Denver?
Om du reser med flyg till Denver från Clinton tar resan 2 timmar och 44 minuter. Om du stiger ombord på planet i Aurora kan du förvänta dig att vara i luften i uppemot 2 timmar och 25 minuter. Från Glendale ligger Denver ungefär 2 timmar och 6 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Denver?
Alla känner vi några personer som på något sätt hittar otroligt billiga flygbiljetter vart de än åker. Vill du veta hur de gör för att lyckas? De avvaktar inte till sista stund med att boka. Du skulle också kunna bredda sökningen och jämföra alternativen. Om ditt resmål har flera flygplatser är det möjligt att du kan hitta bättre priser genom att resa till en flygplats som ligger lite längre bort. Sist men inte minst kan du spara ytterligare några kronor genom att vara beredd på att boka med en gång. Om du råkar se ett fint erbjudande ska du inte tveka, utan slå till när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Denver?
Om du inte är redo kan en resa med flyg verka besvärlig, men ta det lugnt. Du behöver bara följa de här tipsen, så kan du börja din resa till Denver på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst måste du komma ihåg att ta med dig ditt pass, alla resedokument, plånboken samt eventuella mediciner du tar. Utöver detta kommer du att vilja ha någon sorts underhållning under flygresan. En god bok och en surfplatta som du har laddat med dina favoritfilmer är ett par bra alternativ. Om du vill kunna vila en stund kan en bekväm flygkudde och ett par hörlurar komma väl till pass. Sist men inte minst bör du komma ihåg att spara lite plats i väskan för några enkla toalettartiklar, så att du har möjlighet att känna dig fräsch när du anländer.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan med otillåtna saker skiljer sig mellan de olika flygbolagen, men normalt gäller regeln att ingenting explosivt, brandfarligt eller vasst är tillåtet. Här ingår exempelvis skruvmejslar, knivar, bränsle och blekmedel. Sportutrustning som skidstavar eller andra objekt som hade kunnat skada de övriga passagerarna, såsom vapen och ammunition, får du inte heller ta med dig ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Mittgången på flyget är inte det bästa stället för att synas i dina moderiktigaste kläder. Ta på dig någonting bekvämt och kom ihåg att packa ner en mysig tröja, eftersom det ofta blir lite svalt ombord. Heltäckande skor utan klackar är också att föredra.
  • Utdragna perioder av stillasittande skulle kunna orsaka djup ventrombos (DVT), vilket är någonting som kan drabba vissa passagerare på långa flygturer. De goda nyheterna är att du kan minska risken genom att dricka mycket vatten, regelbundet gå fram och tillbaka i mittgången och genom att bära stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Denver?
Var förberedd – det är inte svårare än så. Vi har plockat fram en lista med behändiga tips så att du lättare kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan onödiga dröjsmål. Sedan bär det av mot Denver.

  • Säkerhetspersonalen måste först kontrollera att du har rätt boardingpass och ett giltigt pass innan du får fortsätta. Se till att du har allt nära tillhands.
  • Därefter måste du och ditt handbagage röntgas. För att se till att allt går smidigt lägger du ifrån dig allt som sannolikt skulle aktivera larmet. Saker som skärp, jackor och hörlurar måste skannas av maskinen.
  • All din elektronik, till exempel mobiler och bärbara datorer, måste också skannas.
  • Tandkräm, hårsprej och alla andra vätskor eller geler som du vill ha i handbagaget måste ligga i behållare som inte rymmer mer än 100 milliliter. Allt måste dessutom placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Om du väljer rätt skor kan du spara ett par minuter. Vandringskängor och andra kraftiga skor ska ofta inspekteras separat, medan du förmodligen slipper detta med lätta gymnastikskor.
  • Spetsiga föremål får inte tas med ombord. De kommer att konfiskeras av personalen i säkerhetskontrollen, så packa ner dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Denver
Ankomstflygplats
Denver Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
DEN
Destination
Denver
Pris tur-och-retur
1 946 kr

Populära flyg till Denver

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 913 kr för enkelflyg och 5 741 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Icelandair