Billiga flygbiljetter till Florens

Förslag på billiga flygresor till Florens

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 561 kr för enkelflyg och 1 547 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Iberia
Air France
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Scandinavian Airlines
Lufthansa

Om Florens

Flyg med Expedia till Florens

När du söker efter flyg till Florens så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Florens och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Florens erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Florens, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Florens. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Florens på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Florens?
Florence (FLR-Peretola) är den enda flygplatsen du kan resa till nära Florens.
Hur långt från centrala Florens ligger Florence (FLR-Peretola)?
FLR har ett behändigt läge nära stadens hjärta, endast 6 kilometer från centrum i Florens.
Kan jag flyga till Florens?
Läs våra reseråd under covid-19 för att få veta allt om eventuella reserestriktioner för Florens innan du flyger. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Florens?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Florens kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Florens med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Florens kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Florens?
Eftersom det bara finns en enda stor flygplats i närheten av Florens, blir det enkelt att ta reda på vilket flyg du ska välja. Du kommer att landa på FLR, som ligger omkring 6 kilometer från centrum.
Hur många flygbolag flyger till Florens?
Florens hanterar flyg från 17 olika flygbolag, som erbjuder flyg från minst 25 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Florens?
Flygen till Florens flygs framför allt av Air France. De flesta av flygresorna hit avgår från Hauts-de-Seine, och Air France är det ledande flygbolaget på rutten.
Hur många direktflyg går det till Florens?
Att arrangera en otrolig resa till Florens är lätt när det finns 280 direktflyg att välja mellan per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Florens från?
Många av de populäraste flygresorna till Florens avgår från flygplatser i Centrum, Gamla stadskärnan och Altstadt.
Hur lång tid tar flyget till Florens?
Om du ska resa från Centrum kommer du att vara i luften cirka 1 timme och 35 minuter innan du landar i Florens. Från Gamla stadskärnan tar flyget 1 timme och 35 minuter, medan restiden från Altstadt är 1 timme och 22 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Florens?
Erfarna resenärer vet att man inte bör vänta till sista minuten med att boka biljetterna. Flygpriserna är ofta högre strax innan avresedatumet. Du skulle även kunna bredda sökningen och jämföra alternativen. Om ditt resmål har flera flygplatser skulle du kunna hitta lägre priser genom att resa till en mindre trafikerad flygplats. Till sist kan du spara ett par slantar till genom att vara beredd på att boka snabbt. Om du hittar ett fint erbjudande ska du inte avvakta, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Florens?
Om du inte är förberedd kan en resa med flyg kännas som en utmaning, men oroa dig inte. Du behöver bara följa de här tipsen, så kan du inleda din resa till Florens på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en bekväm flygresa är att planera i förväg. Börja med det viktigaste: pass, alla dina resedokument, bankkort och eventuella mediciner. Härnäst bör du ta med dig sådant som får tiden att gå fortare, såsom en surfplatta eller en god bok. Det kan även vara en bra idé att packa ner en laddare, hörlurar och en uppblåsbar flygkudde. Sist men inte minst bör du komma ihåg att reservera plats i väskan för några toalettartiklar och ett klädombyte.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte har en sax eller något annat vasst föremål som gömmer sig någonstans i din väska. Explosiva eller brandfarliga produkter, till exempel tändstickor och aerosolburkar, är inte heller tillåtna, och du får inte packa med dig vätskor eller geler i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din målsättning är att vara så avslappnad som möjligt, så välj ut ventilerande plagg och lägg på minnet att packa med dig en extra tröja, för om det skulle bli kallt på längre flygresor. Ta alltid på dig välpassande skor med plan sula, eftersom fötterna kan bli lite svullna i luften. Lämna stilettklackarna och tunga kängor i dina incheckade väskor.
  • Ett tillstånd som kallas djup ventrombos (DVT) kan uppstå under längre flygresor. Det innebär att blodproppar bildas, vanligtvis i benen, vilket kan bero på att man har förblivit stillasittande för länge. Du kan begränsa risken för detta genom att sträcka på benen och gå fram och tillbaka i gången. Ett par kompressionsstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Florens?
Om du har tänkt igenom allt ordentligt innan du anländer till flygplatsen går resan till Florens mycket smidigare. Har har vi samlat ihop ett par behändiga tips på hur du tar dig igenom säkerhetskontrollen snabbt och lätt.

  • Kom ihåg att ha ditt pass och boardingpass nära tillhands. De är det första du kommer att frågas om i kontrollen.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Töm dina fickor och lägg av allt som sannolikt skulle få larmet att gå, såsom jackor och hörlurar. Lägg upp allt på bandet så att det kan passera genom maskinen.
  • Under en kort stund måste du klara av att leva utan digital teknologi. Din surfplatta, din bärbara dator och all annan elektronik ska också gå genom skannern.
  • Vill du resa med din nya parfym? Inga problem. Om förpackningen inte rymmer mer än 100 milliliter och du har placerat den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse får du lov att ta med den ombord.
  • Om du tänker igenom ditt val av skor kan du eventuellt spara ett par minuter. Vandringsskor och andra tunga skor behöver ofta granskas separat, medan detta vanligtvis inte gäller för lätta gymnastikskor.
  • Vassa föremål är förbjudna ombord. De kommer att konfiskeras av personalen i säkerhetskontrollen, så packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Florens
Destinationens flygplatsPeretola
IATA-kod för ankomstflygplatsFLR
DestinationFlorence
Flygpris1 681 kr

Populära flyg till Florens

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 561 kr för enkelflyg och 1 547 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Lufthansa