Flygdestinationer Toscana

Populära städer att besöka i Toscana

Förslag på billiga flygresor till Toscana

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 499 kr för enkelflyg och 1 121 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Air Serbia
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Air France
Iberia
Eurowings
Air Serbia
Norwegian Air International Ltd
Swiss International Air Lines
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Austrian Airlines
Air France
Austrian Airlines
KLM

Boka din resa till Toscana

Expedia erbjuder flyg till Toscana för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Toscana och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Toscana på grund av covid-19?
I dessa svåra tider är det många flygbolag som erbjuder lite mer flexibilitet. Gå till vår kundtjänstportal för att hitta mer information om hur du byter eller avbokar ditt flyg till Toscana till följd av covid-19.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Toscana med flexibel avbokningspolicy?
Du kan använda vårt fiffiga filter för ändringsavgifter. Fyll i dina reseuppgifter och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du i rutan “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer” på vänster sida. Med Expedias hjälp blir det lätt att få tag i en billig flygbiljett till Toscana.
Finns det några allmänna tips för resande till Toscana under coronaviruspandemin?
Covid-19 har förändrat världen i många avseenden, inklusive hur vi reser. De här tipsen kan hjälpa dig att klara av alla nya utmaningar och göra dig redo för resan till Toscana.

 • Innan du slutför bokningen av flyget bör du kontrollera om det finns några reserestriktioner, både på avreseorten och på din destination. Läs de senaste nyheterna från relevanta myndigheter och flygbolag.
 • Ha ett munskydd på dig under flygplatsens säkerhetskontroller. Personalen skulle dock kunna be dig att ta av skyddet för att kunna bekräfta din identitet.
 • Istället för att lämna över ditt boardingpass till personalen på flygplatsen ska du själv lägga det på skannern. Håll sedan upp boardingpasset så att det kan inspekteras.
 • En behållare med handdesinfektionsmedel tillåts i handbagaget. Behållaren får rymma upp till 100 ml, och du måste ta ut den ur väskan när du passerar igenom säkerhetskontrollen.
 • För att få säkerhetskontrollen att gå smidigare kan du lägga föremål som plånboken och mobilen i handbagaget istället för på en bricka.
 • Förvara matvaror i en genomskinlig plastpåse och lägg upp påsen på brickan i säkerhetskontrollen. Tar du ut matvarorna ur ditt handbagage är risken mindre för att personalen på flygplatsen öppnar och inspekterar väskan.

Vilka flygbolag flyger till Toscana?
Air France är ett större flygbolag som trafikerar sträckan till Toscana. Om du ska boka en resa till Florence (FLR-Peretola) erbjuder Air France 121 flyg per månad att välja bland.
Hur hittar man billiga biljetter till Toscana?
En smart strategi om du vill hitta de bästa erbjudandena är att vara flexibel med datumen. Börja med att söka efter flyg till Toscana och klicka sedan på länken “Flexibla datum” för att jämföra priserna som gäller dagarna däromkring. Ett annat tips är att boka långt i förväg. För att du ska få en uppfattning om priserna kan vi meddela att de billigaste flygen till Toscana de senaste sju dagarna kostade 1 121 kr.
Vad kostar ett flyg till Toscana?
Enkelresor från Stockholm (ARN) såldes för endast 499 kr under de senaste sju dagarna. Under samma period kostade flygen tur och retur till Toscana mellan 1 121 kr och 1 773 kr. Om du lyckas få tag i ett bra erbjudande bör du slå till med en gång, för priset kan fort ändras.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Toscana?
Om du reser med flyg till en av de här populära flygplatserna i Toscana kan du utan problem ge dig ut för att upptäcka regionen:

 • Pisa (PSA-Galileo Galilei) – 1370 flyg per månad.
 • Florence (FLR-Peretola) – 1102 flyg per månad.
 • Portoferraio (EBA-Marina Di Campo) – 26 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Toscana?
Priserna på flyg till Toscana låg på mellan 1 121 kr och 1 773 kr under de senaste sju dagarna. I de flesta fall kan du hitta allt bättre erbjudanden ju tidigare du bokar dina biljetter.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Toscana?
För att få tag i ett fantastiskt erbjudande på flyg till Toscana bör du försöka att boka någon gång i September, då priserna är låga. När är det dyrast att resa? Om du reser från Sverige är det under sommar- och vinterloven.
Hur lång tid tar flyget till Toscana?
Din flygtid beror främst på varifrån du flyger. Denna lista över några av de populäraste resvägarna till Toscana ger dig en uppfattning om vad du kan vänta dig.

 • Nyköping (NYO-Stockholm - Skavsta) till Pisa (PSA-Galileo Galilei) – 2 timmar och 45 minuter
 • Stockholm (ARN-Arlanda) till Pisa (PSA-Galileo Galilei) – 2 timmar och 55 minuter
 • Göteborg (GOT-Landvetter) till Pisa (PSA-Galileo Galilei) – 2 timmar och 30 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Toscana?

 • Pisa har kultur och atmosfär så att det heter duga, vilket gör staden till en härlig startpunkt för ditt besök i Toscana. Utforska kända sevärdheter som Pisa-katedralen, shoppa loss och ät och drick gott på stadens inbjudande restauranger. Det är upp till dig.
 • När du ska planera aktiviteter för din semester får du inte glömma att det råder ett medelhavsklimat i Pisa. För att få veta vad du kan förvänta dig kan du titta på hur vädret ska vara innan du beger dig.
 • Runt 20 kilometer öster om Pisa ligger Pontedera, som också kan vara värt ett besök. De populära sevärdheterna inkluderar Piaggio-museet, som definitivt hör hemma bland reseminnena.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka Toscana?
Om du skulle vilja uppleva den mest befolkade staden i Toscana när det händer som mest ska du planera en semester i Prato under . Här på det norra halvklotet börjar sommaren runt den 20 juni, och temperaturen är mellan 57Fº (14Cº) och 84Fº (29Cº).

❓ Kan jag avboka min flygresa till Toscana på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Toscana.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Toscana med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Toscana. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Toscana.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Toscana under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Toscana erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.