Billiga flygbiljetter till Foshan

Förslag på billiga flygresor till Foshan

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 6 336 kr för enkelflyg och 12 468 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

China Southern Airlines
KLM
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Emirates
LOT-Polish Airlines
Emirates
LOT-Polish Airlines
China Eastern Airlines
LOT-Polish Airlines

Om Foshan

Flyg med Expedia till Foshan

När du söker efter flyg till Foshan så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Foshan och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Foshan erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Foshan, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Foshan. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Foshan på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Foshan?
Foshan (FUO-Shadi) är den enda flygplatsen i närheten av Foshan.
Hur långt från centrala Foshan ligger FUO?
Om du bor i centrala Foshan är du framme på nolltid när du väl har anlänt till FUO. Terminalen ligger bara 8 kilometer från stadskärnan.
Kan jag flyga till Foshan?
Gå till våra reseråd under covid-19 för att få uppdaterad information om flyg till Foshan. Här kan du läsa mer om alla aktuella reserestriktioner och om du behöver sitta i karantän vid din ankomst.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Foshan?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Foshan kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Foshan med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Foshan kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Foshan?
Foshan är en populär destination, och varje dag anländer en mängd resenärer till Guangzhou flygplats (CAN), 45 kilometer från centrum, och Shenzhen (SZX-Shenzhen Intl.), 80 kilometer från stadskärnan. Även Foshan (FUO-Shadi), som ligger 8 kilometer utanför centrala Foshan, tar emot en hel del flygtrafik.
Hur många flygbolag flyger till Foshan?
Foshan välkomnar flyg från 53 flygbolag, som erbjuder flyg från 151 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Foshan?
Majoriteten av alla flyg till Foshan flygs av China Southern Airlines, China Eastern Airlines eller Spring Airlines, och China Southern Airlines är ledaren av dessa. Den vanligaste avreseorten är Shanghai.
Hur många direktflyg går det till Foshan?
Det blir mycket enklare att flyga till en ny ort om man kan undvika mellanlandningar. Om du reser till Foshan är den goda nyheten att det går cirka 7 686 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Foshan från?
Många av de populäraste flygen till Foshan avgår från Shanghai, Lujiazui eller Yangpu.
Hur lång tid tar flyget till Foshan?
Vilken flygplats du reser från avgör hur lång flygtiden blir. Från Shanghai till Foshan brukar resan ta 2 timmar och 30 minuter. Flyg från Lujiazui brukar komma fram på uppemot 2 timmar och 26 minuter. Med Yangpu som startpunkt får du istället räkna med att vara i luften i 2 timmar och 26 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Foshan?
Alla har vi stött på några lyckostar som på något sätt får tag i superbilliga biljetter vart de än åker. Vet du hur de gör för att lyckas? De dröjer inte till sista stund med att boka. Du kan även utvidga sökningen och jämföra de olika alternativen. Om ditt resmål har flera flygplatser kan du kanske hitta bättre priser genom att resa till en mindre trafikerad terminal. Slutligen kan du spara lite till genom att boka med en gång. Om du lyckas hitta ett bra erbjudande ska du inte avvakta, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Foshan?
Oavsett var du stiger ombord kan ditt flyg gå smidigt från början till slut, om du bara är förberedd. Vi har plockat fram en lista med användbara tips som hjälper dig se till att din semester i Foshan inleds på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första ska du komma ihåg att ta med dig passet, dina resedokument, din plånbok och eventuella mediciner du tar. Utöver detta vill du nog ha lite underhållning under resan. En spännande bok och en dator fullpackad med dina favoritfilmer är två bra alternativ. Om du har planer på att vila en stund kan en bekväm flygkudde och ett par hörlurar vara användbara. Slutligen bör du komma ihåg att spara plats i väskan för några toalettartiklar, så att du enkelt kan känna dig på topp när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Kontrollera att du inte råkar ha ett vasst föremål någonstans i handbagaget. Brandfarliga eller explosiva produkter, såsom tändstickor och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte ta med dig geler eller vätskor i behållare som är större än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Hemligheten bakom en bekväm resa med flyg är inte mer komplicerad än rätt klädval. Om du klär dig i flera lager är du väl förberedd på den skiftande temperaturen ombord och du klarar av att hålla dig varm om det skulle bli svalt i kabinen. Skor med höga klackar och badtofflor bör du lämna i dina incheckade väskor, även om det normalt är ditt favoritpar. Ta istället på dig välsittande skor med flat sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • Ett tillstånd som kallas djup ventrombos, eller DVT, kan uppstå under långa flygturer. Då bildas det blodproppar, oftast i benen, vilket bland annat kan bero på att man har suttit still för länge. Du kan begränsa risken för detta genom att resa dig upp och gå fram och tillbaka i gången. Ett par ordentliga antitrombosstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Foshan?
Om du har tänkt igenom allt ordentligt innan du kommer till flygplatsen går resan till Foshan betydligt smidigare. Har har vi samlat ihop några praktiska tips på hur du passerar säkerhetskontrollerna utan problem.

  • För det första måste du presentera ditt pass och dina resedokument för flygplatsens säkerhetspersonal. Ha allt nära tillhands, så att du inte behöver stanna upp och leta.
  • Efter detta ska både du och ditt handbagage röntgas. För att se till att det hela går smidigt lägger du ifrån dig allt som sannolikt skulle trigga larmet. Saker som skärp, jackor och hörlurar måste skannas av maskinen.
  • Alla dina elektronikenheter, till exempel mobiler och bärbara datorer, ska också skannas.
  • Schampo, hårolja och övriga vätskor och geler som du vill ha i handbagaget måste förvaras i förpackningar som inte rymmer mer än 100 milliliter. Dessutom måste du lägga allt i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Det är möjligt att du även måste ta av dig dina skor och lägga dem på bandet, så det kan vara en bra idé att ha på dig skor som är lätta att ta av och på.
  • Försök inte ta med dig förbjudna saker ombord på flyget. Om du ska ta saxar eller andra vassa föremål med dig på resan är du tvungen att lämna dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att konfiskeras av personalen.

Information om flyg till Foshan
Destinationens flygplatsBaiyun Intl.
IATA-kod för ankomstflygplatsCAN
DestinationGuangzhou
Flygpris12 468 kr

Populära flyg till Foshan

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 6 336 kr för enkelflyg och 12 468 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

China Southern Airlines
Emirates