Billiga flygbiljetter till Genève

Förslag på billiga flygresor till Genève

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 418 kr för enkelflyg och 404 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines
Air France
Air France
Brussels Airlines
Brussels Airlines

Om Genève

Flyg till Genève

Expedia hjälper dig att hitta billiga flyg till Genève. Expedia har hundratals billiga flygbiljetter till Genève och resenärer kan även bläddra bland hundratals hotell för att spara ännu mer.

Det är enkelt och smidigt att flyga till Genève från Sverige. Det finns flera flygplatser på nära avstånd från staden och de trafikeras av många olika flygbolag. Flera av dem har billiga flygbiljetter så att alla kan resa hit oavsett budget.

Detta blomstrande turistresmål är känt i hela världen. Genève spelar en viktig roll i världen som ett stort ekonomiskt nav, ett världsomspännande center för diplomati och det viktigaste internationella samarbetscentret för FN. Staden bjuder också på många vackra naturupplevelser, som till exempel den fantastiska Genèvesjön i hjärtat av staden.

På många hotell blir besökarna bortskämda med omsorg om detaljer och utsökt inredning. Men Genève är inte bara en stad för rika och berömda. Det finns hotell här som passar alla, från de lyxigaste alternativen till de mer prisvärda för budgetmedvetna par och familjer. Genève röstades nyligen fram som en av de 10 dyraste städerna i världen, så de prisvärda alternativen kan vara extra värdefulla!

När du bokar flyg med Expedia får du ett bra pris på varje resa. Dessutom kan du få ytterligare hjälp till besparingar. Boka ditt hotell och flyg tillsammans så kan du spara ännu mer! Det har aldrig varit lättare att hitta billiga flyg till Genève med Expedia. Hitta och köp dina billiga flygbiljetter nu.

Flyg till Genève från flygplatser i Sverige

Med Expedia kan kunderna välja de billigaste flygen till Genève med mängder av kvalitetsflygbolag (bland annat SAS, Swiss Air och Lufthansa).

Att flyga direkt till Genève från Stockholm tar omkring 2 timmar och 40 minuter. Från andra flygplatser i Sverige kan det ta längre tid att flyga till Genève och det finns kanske inga direktflyg. För passagerare som är EU-medborgare behövs inget visum för att flyga till Genève och det tar inte lång tid att passera tullen.

Flyg till Geneva International Airport

Geneva International Airport, känd som Cointrin Airport, är Schweiz näst största flygplats efter Zürich. Geneva International Airport har en genomströmning av flera miljoner passagerare varje år, vilket gör den till landets viktigaste flygplats för internationell trafik. De flesta av alla internationella flyg till Schweiz landar här.

I Sverige går det direktflyg till Genève från Arlanda, men det går även att flyga hit från andra flygplatser som Landvetter och Sturup.

Flygplatsen är praktiskt belägen endast 4 km från stadskärnan och betjänar även andra kringliggande områden. För besökare som vill ta sig in till centrum finns det flera olika transportalternativ. Det finns reguljära flygbussar och dessutom ett omfattande järnvägssystem som trafikerar både Genèves förorter och andra destinationer längre bort.

Det finns även andra alternativ. Att hyra bil i Genève är mycket billigt när du bokar med Expedia och det kan skapa det lilla extra för alla semestrar här. Bilvägen från flygplatsen är väl skyltad och hyrbilen ger dig även möjlighet att besöka stadens vackra omgivningar.

Det är enklare och bekvämare att flyga till Genève än någonsin, vilket gör att miljontals människor kan uppleva allt som den här fantastiska staden har att erbjuda. Boka din semesterresa med Expedia så kan du göra stora besparingar på flygbiljett, hotell och hyrbil. Vänta inte. Hitta dina biljetter och boka din resa till Genève!

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Genève

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 418 kr för enkelflyg och 404 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
easyJet