Flygdestinationer i Schweiz

Populära städer att besöka i Schweiz

Förslag på billiga flygresor till Schweiz

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 504 kr för enkelflyg och 1 053 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Vueling Airlines
Swiss International Air Lines
Eurowings
Lufthansa
Austrian Airlines
easyJet
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Austrian Airlines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Norwegian Air Shuttle
Swiss International Air Lines
LOT-Polish Airlines

Boka din resa till Schweiz

Expedia erbjuder flyg till Schweiz för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Schweiz och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Schweiz på grund av covid-19?
Gå till vår kundtjänstportal för att hitta viktig information om att byta eller avboka ditt flyg på grund av covid-19. Glöm inte att läsa igenom villkoren som gäller för ditt flygbolag innan du genomför din flygbokning till Schweiz.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Schweiz med flexibel avbokningspolicy?
Med Expedia är det snabbt och enkelt. Du börjar med att ange reseuppgifter och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du i rutan “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer” till vänster på skärmen. Sedan är det fritt fram att välja ut ditt flexibla och billiga flyg till Schweiz.
Finns det några allmänna tips för resande till Schweiz under coronaviruspandemin?
Coronapandemin har lett till många förändringar i hur vi reser. Om du planerar en resa till Schweiz kan de här tipsen hjälpa dig att ta dig an de nya reglerna och utmaningarna.

 • Innan du genomför bokningen av flyget bör du undersöka om det finns några reserestriktioner, både på avreseorten och på destinationen. Läs igenom de senaste uppgifterna från relevanta myndigheter och flygbolag.
 • Du måste ha munskydd på dig på flygplatsen, vilket inkluderar när du passerar säkerhetskontrollen. Förbered dig på att ta av munskyddet för att kunna bekräfta din identitet.
 • För att reducera risken för smittospridning ska du själv lägga det fysiska eller elektroniska boardingpasset på skannern och sedan hålla upp det så att det kan inspekteras. Räck inte över ditt boardingpass till personalen på flygplatsen.
 • En behållare med handsprit är tillåten i ditt handbagage. Behållaren får inte vara större än 100 ml, och du måste ta ut den ur din väska när du passerar igenom säkerhetskontrollen.
 • För att få säkerhetskontrollen att gå fortare bör du lägga föremål som mobilen och bältet i handbagaget istället för på en bricka.
 • Om du tar med dig matvaror ombord bör du förvara dessa i en genomskinlig påse och placera påsen på brickan vid säkerhetskontrollen. Då är det mindre risk för att säkerhetspersonalen tar i din väska för att undersöka den.

Vilka flygbolag flyger till Schweiz?
När du känner dig redo att boka biljett till Schweiz eller dess omnejd är de här flygbolagen redo att hälsa dig välkommen ombord:

 • SWISS – 130 flyg till Schweiz eller dess närhet varje månad, inklusive 130 flyg till Zürich (ZRH) per månad.
 • EasyJet – 21 flyg till Schweiz eller dess närhet varje månad, inklusive 21 flyg till Genève (GVA-Cointrin Intl.) per månad.
 • SAS – 21 flyg till Schweiz eller dess närhet varje månad, inklusive 21 flyg till Zürich (ZRH) per månad.

Hur hittar man billiga biljetter till Schweiz?
De senaste sju dagarna var det bästa priset för en flygresa till Schweiz så lite som 1 053 kr. Om du vill hitta ännu finare erbjudanden är det en bra idé att boka i god tid och vara flexibel med resedatumen. Du kan söka efter flygresor till Schweiz och därefter klicka på länken “Flexibla datum” över sökresultaten, så får du se en jämförelse av priserna för dagarna däromkring.
Vad kostar ett flyg till Schweiz?
Priset på en resa med flyg tur och retur till Schweiz var mellan 1 053 kr och 2 098 kr den senaste veckan. Du hade kunnat köpa en billig enkelresa från Stockholm (ARN) för så lite som 504 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Schweiz?
Vilken flygplats du flyger till i Schweiz beror på din avreseort och vart du ska bli av. Här följer en lista med några av de vanligaste flygplatserna i regionen:

 • Zürich (ZRH) – 6819 flyg per månad.
 • Genève (GVA-Cointrin Intl.) – 3633 flyg per månad.
 • Basel (BSL-EuroAirport) – 1986 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Schweiz?
Under den senaste veckan kostade flygen mellan 1 053 kr och 2 098 kr. Gå igenom våra fina erbjudanden till Schweiz, välj ut något som passar dig och börja packa bagaget.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Schweiz?
September är den bästa månaden att få tag i billiga resor till Schweiz. Men kom ihåg att i Sverige är det som dyrast att boka flyg när skolorna har lov.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Schweiz?

 • Med så mycket att göra i Genève är det inte konstigt att många besökare börjar äventyret i Schweiz i denna färgsprakande stad. Spendera några dagar på att titta närmare på välkända sevärdheter, som Palexpo, innan du upptäcker några av stadens mindre kända höjdpunkter.
 • När du ska planera aktiviteter för din resa är det bra att komma ihåg att det råder ett kustklimat i Genève. För att få veta vad du kan förvänta dig kan du titta på vad väderleksprognosen säger innan du beger dig.
 • När du vill utforska detta underbara område kan du boka någon av våra budgetvänliga hyrbilar och bege dig till Basel. Staden ligger runt 190 kilometer nordöst om Genève och är hem till intressanta sevärdheter, som Zoological Garden.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Schweiz på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Schweiz.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Schweiz med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Schweiz. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Schweiz.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Schweiz under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Schweiz erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Schweiz

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
easyJet