Början av huvudsektionen

Förslag på billiga flygresor till Girona

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Girona

Spanska pärlan Girona är en härlig kontrast till landets många charterresmål. Här kan du njuta av de romantiska medeltida kullerstensgatorna och samtidigt ha nära till sol och bad på någon av de närliggande stränderna. Staden är dessutom ett riktigt centrum för kultur, konst och lyxiga matupplevelser. Om du är ute efter en oslagbar Spanien-semester gör du helt rätt i att glömma turisttäta solkusten – åk till vackra Girona istället!

Staden är bland spanjorerna känd för sina vackra gotiska miljöer med fantastiska sevärdheter för alla som är ens det minsta intresserade av områdets rika historia. Här kan du till exempel besöka vackra gamla kyrkor, vandra runt i förtrollande gränder och äta riktigt god mat på någon pittoresk uteservering i kvällssolen. Om man ska tro spanjoren är det också här som norra Spaniens bästa uteliv finns, strax efter nöjesmetropolen Barcelona bara någon timme bort. När du turistar i Spanien vill du naturligtvis gärna också spendera lata dagar vid kusten. Bor du här har du förutom lugnet och den speciella atmosfären också nära till havets nöjen. Hyr du bil tar det ungefär tjugo minuter att nå Medelhavskustens vackra stränder!

Ta dig hit

Hit tar du dig lätt med flyg från ett flertal svenska flygplatser. Det tar ungefär sju timmar att ta sig hit och reser du reguljärt kan du räkna med något stopp på vägen. Om du vill kan du kombinera flyg och boende i en paketresa till Girona. Då ingår både flygbiljetter till Girona och ett bra hotell i Girona.

Du vill säkert kunna ta dig runt på egen hand under din semester och besöka de närmaste sevärdheterna. Då kan det vara smart att hyra bil i Girona, det kan du till exempel göra redan vid ankomst på den närmaste flygplatsen eller i stadens centrum. Det går naturligtvis också bra att boka en hyrbil med din paketresa hit, så slipper du tänka på det när du helst bara vill njuta av semestern!

Flyg till Girona via Girona–Costa Brava Airport

Den närmaste större flygplatsen är Girona-Costa Brava som ligger ungefär tjugo minuters bilresa från centrum. Girona-Costa Brava är en mycket populär flygplats för turister som vill upptäcka Katalonien, så du behöver inte vara orolig för kvaliteten på flygplatsens service! Från flygplatsen tar du dig enkelt in till staden med lokalbuss eller flygbuss. Du kan även hyra bil direkt på flygplatsens biluthyrningscentral.

Bra att tänka på när du bokar flygresor till Girona

Som alltid är det smart att vara ute i god tid för att få tag i riktigt billiga flyg till Girona. Det gäller särskilt under högsäsong (vår och sommar) då din flygresa till Girona kan gå upp i pris. Många researrangörer rekommenderar att du dessutom ser till att vara ute i god tid om du vet med dig att du vill hyra en bil under den här perioden. Vill du göra det enkelt för dig bokar du naturligtvis en paketresa där bil ingår!

Information om flyg till Girona

Destinationens flygplats Girona
IATA-kod för ankomstflygplats GRO

Populära flyg till Girona

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.