Billiga flygbiljetter till Glasgow

Förslag på billiga flygresor till Glasgow

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 449 kr för enkelflyg och 1 047 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
SAS
KLM
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
KLM

Om Glasgow

Flyg till Glasgow

Det finns flera och billiga flyg till Glasgow från många flygplatser i Sverige. Resenärer kan hitta billiga flygbiljetter till Glasgow samt ytterligare rabatter på hotell och biluthyrning, med Expedia.

Det är enkelt att flyga till Glasgow, och det finns flera flygplatser på nära avstånd från staden och de trafikeras av många olika flygbolag. Flera av dem har billiga flygbiljetter till Glasgow så att alla kan resa hit oavsett budget.

Glasgow är Skottlands andra stad och har en rik historia. Skottlands största stad är ett perfekt resmål för en kort semester för både historieälskare och festprissar. Glasgow har sevärdheter som passar alla intressen och önskemål, från ett sjudande nattliv till vackra katedraler och världskända museum.

Besökare som flyger till Glasgow vill så klart få ut så mycket som möjligt av tiden i Skottland, och det finns mycket att göra. Allt från avslappnade promenader längs stadens kullerstensgator till utflykter till Loch Lomond eller den närliggande staden Sterling.

Hotellen i Glasgow varierar från de allra lyxigaste till de mest prisvärda. Det finns hundratals budgethotell i Glasgow vars priser gör att du kan spara pengarna till att utforska staden och de många sevärdheterna.

När du bokar flyg till Glasgow med Expedia kan du vara säker på att du får bästa tillgängliga pris på alla flyg. Du kan dessutom dra nytta av andra rabatter. Boka ditt hotell och flyg till Glasgow tillsammans så kan du spara ännu mer! Om du vill spara ännu mer kan du även boka biluthyrning i Glasgow via Expedia.

Det kan inte bli mer bekvämt och prisvärt att flyga till Glasgow, så planera din resa nu!

Flyg till Glasgow från flygplatser i Sverige

Med Expedia kan kunderna välja de billigaste flygen till Glasgow med mängder av kvalitetsflygbolag (bland annat British Airways och KLM).

Flygtiden till Glasgow är ungefär 4 timmar om du flyger från Stockholm. Svenska medborgare behöver inte bekymra sig för visum, men för andra nationaliteter, främst utanför EU, kan visumkraven variera.

Flyg till Glasgow International Airport

Glasgows flygplats är den näst största i Skottland och den åttonde största i hela Storbritannien. De flesta av alla internationella flyg till Skottland landar på Glasgow International Airport, där miljontals passagerare varje år reser till och från många olika resmål i hela världen.

Glasgow International Airport ligger på bekvämt avstånd från staden, bara 12 km sydväst om centrala Glasgow, och det finns många olika transportalternativ för resenärer. En regelbunden transportservice utgår från flygplatsen och kör dygnet runt.

Det finns även andra alternativ. Att hyra bil i Glasgow är väldigt billigt när du bokar med Expedia och det kan ge det där lilla extra för alla semestrar här. Bilvägen från flygplatsen är ganska enkel och väl skyltad.

Hitta dina billiga flygbiljetter till Glasgow så att du kan spara ännu mer på hyrbil och hotell i Glasgow. När Expedia gör allt så enkelt och bekvämt för dig har du all anledning att uppleva denna vackra skotska stad. Boka nu!

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Glasgow

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 449 kr för enkelflyg och 1 047 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd