Billiga flygbiljetter till Goleniow

Förslag på billiga flygresor till Goleniow

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 308 kr för enkelflyg och 1 249 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Wizz Air
Norwegian Air Shuttle
LOT-Polish Airlines
Norwegian Air Shuttle
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Norwegian Air Shuttle
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines

Om Goleniow

Flyg med Expedia till Goleniow

När du söker efter flyg till Goleniow så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Goleniow och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Goleniow erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Goleniow, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Goleniow. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Goleniow på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Goleniow?
Goleniow har en flygplats, Szczecin (SZZ-Solidarnosc).
Hur långt från centrala Goleniow ligger Szczecin (SZZ-Solidarnosc)?
Om du ska bo vid centrum i Goleniow tar den sista biten av resan inte lång tid efter att du landat på Szczecin (SZZ-Solidarnosc). Terminalen ligger endast 8 kilometer från stadskärnan.
Kan jag flyga till Goleniow?
Läs våra reseråd under covid-19 för att få veta allt om aktuella reserestriktioner för Goleniow innan du flyger. Allt från krav på karantän till hälsorekommendationer uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig informerad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Goleniow?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Goleniow kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Goleniow med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Goleniow kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Goleniow?
När du anländer till Szczecin (SZZ-Solidarnosc) börjar din semester i Goleniow på riktigt. Stadens största flygplats ligger 8 kilometer från stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Goleniow?
Det finns ett par olika alternativ om du ska resa till Goleniow. Du kan välja bland 4 flygbolag som trafikerar rutten till staden, från 9 flygplatser i olika delar av världen.
Vilka flygbolag flyger till Goleniow?
Flygen till Goleniow drivs framför allt av LOT - Polish Airlines. De flesta av flygresorna hit har Warszawa som avreseort, och det är LOT - Polish Airlines som är det ledande flygbolaget på sträckan.
Hur många direktflyg går det till Goleniow?
Det går omkring 42 direktflyg till Goleniow varje vecka, så du kommer att kunna landa innan du ens har hunnit fråga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Goleniow från?
Många av de populäraste flygresorna till Goleniow avgår från Warszawa, Wesola eller Goclaw.
Hur lång tid tar flyget till Goleniow?
Vilken stad du reser från avgör hur länge du måste stanna på planet. Från Warszawa till Goleniow tar resan i genomsnitt cirka 1 timme och 10 minuter. En flygresa från Wesola brukar nå fram på 1 timme och 12 minuter. Om du har Goclaw som avreseort får du istället räkna med att vara i luften i ungefär 1 timme och 10 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Goleniow?
Alla har vi stött på några lyckostar som på något sätt kan hitta otroligt billiga flygbiljetter vart de än åker. Skulle du vilja veta hur det går till? De avvaktar inte till sista stund med att boka. Men nöj dig inte med det. Bredda sökningen och se om din destination har mer än en flygplats. Biljettpriserna varierar ofta beroende på vilken flygplats du anländer till. Kom ihåg att även jämföra flygpriser från flera olika flygbolag. Till sist kan du spara lite till genom att vara beredd på att boka med en gång. Om du hittar ett fint erbjudande ska du inte avvakta, utan slå till när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Goleniow?
Om du inte har förberett dig ordentligt kan en resa med flyg verka utmanande, men oroa dig inte. Kom bara ihåg att följa de här enkla tipsen, så kan du inleda din semester i Goleniow utan bekymmer.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst ska du komma ihåg att ta med dig ditt pass, alla dina resedokument, din plånbok samt eventuella mediciner. Härnäst vill du förmodligen ha lite underhållning ombord på flyget. En spännande bok och en bärbar dator som är full med dina favoritfilmer är ett par bra alternativ. Om du vill ha möjlighet att vila en stund kan en bekväm flygkudde och ett par hörlurar vara användbara. Slutligen ska du inte glömma att spara plats i väskan för några enkla toalettartiklar, så att du kan känna dig fräschare när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla större flaskor med schampo och balsam i ditt incheckade bagage. Alla vätskor och geler i behållare på över 100 milliliter kommer att konfiskeras. Spetsiga föremål, som saxar, och övriga farliga objekt, till exempel fyrverkerier och tändstickor, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm flygresa kan vara så enkel som rätt val av kläder. Om du klär dig i flera lager är du väl förberedd på den växlande temperaturen ombord och du kan lyckas hålla dig varm om det skulle bli kallt i kabinen. Skor med klackar och vandringskängor bör du lämna i ditt incheckade bagage, även om det normalt är favoritparet. Välj istället rymliga skor med plan sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • På långa flygresor finns det en risk för att man drabbas av djup ventrombos, eller DVT, vilket innebär att blodproppar uppstår efter utdragna perioder utan aktivitet. För att minska risken för detta kan du utnyttja alla tillfällen att resa på dig och gå lite fram och tillbaka ombord på flyget. Ett annat sätt att minska risken är att ha på dig kompressionsstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Goleniow?
Tricket är att ha planerat allt ordentligt innan du kommer till flygplatsen. På så sätt kan du slå dig ned på flyget till Goleniow snabbt och lätt. Följ våra tips för att inleda din semester på rätt sätt.

  • Först och främst måste du visa upp ditt pass och boardingpass för flygplatsens säkerhetspersonal. Se till att du har allt nära tillhands, så att du inte behöver stanna upp och leta.
  • Efter detta är det tid för ditt bälte, din jacka, dina nycklar och andra småsaker, till exempel hörlurar, att åka genom röntgenmaskinen. Proceduren går smidigare om du gör dig i ordning när du närmar dig främre delen av kön.
  • Under en kort stund måste du leva utan digital teknologi. Din surfplatta, din bärbara dator och alla andra elektroniska enheter ska också skannas.
  • Vill du resa med din nya parfym? Inga problem. Om förpackningen rymmer max 100 milliliter och du förvarar den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse får du lov att ta med den i ditt handbagage.
  • Det kan hända att du dessutom måste ta av skorna och låta dem skannas, så det kan vara bra att ha på dig skor som du lätt kan ta av och på.
  • Saxar och andra vassa föremål får inte tas med i handbagaget. De kommer att omhändertas av personalen i kontrollen, så kom ihåg att lämna dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Goleniow
Destinationens flygplatsSolidarnosc
IATA-kod för ankomstflygplatsSZZ
DestinationSzczecin
Flygpris1 599 kr