Billiga flygbiljetter till Guaruja

Förslag på billiga flygresor till Guaruja

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 507 kr för enkelflyg och 1 648 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

GOL Linhas Aereas S.A.
LATAM Airlines Group
GOL Linhas Aereas S.A.
GOL Linhas Aereas S.A.
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
GOL Linhas Aereas S.A.
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group

Om Guaruja

Flyg med Expedia till Guaruja

När du söker efter flyg till Guaruja så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Guaruja och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Guaruja erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Guaruja, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Guaruja. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Guaruja på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Guaruja?
Sao Paulo (GRU-Guarulhos - Governor Andre Franco Montoro Intl.) är den mest välbesökta flygplatsen i Guaruja. Det finns dock flera andra flygplatser i området, så jämför alternativen och välj vad som passar dig bäst när du bokar din resa.
Kan jag flyga till Guaruja?
Läs igenom våra reseråd under covid-19 för att få veta allt om aktuella reserestriktioner för Guaruja innan du flyger. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Guaruja?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Guaruja kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Guaruja med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Guaruja kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Guaruja?
Om du flyger till Sao Paulo (GRU-Guarulhos - Governor Andre Franco Montoro Intl.) är du 65 kilometer utanför stadskärnan. CGH tar också emot flyg till Guaruja och ligger omkring 55 kilometer från centrum.
Hur många flygbolag flyger till Guaruja?
Guaruja hanterar flyg från 28 flygbolag, som flyger från 94 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Guaruja?
Turister väljer oftast LATAM Airlines, Gol eller Azul när de flyger till Guaruja. Merparten av flygen kommer från Rio de Janeiro, och det är LATAM Airlines som är det ledande alternativet på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Guaruja?
Att arrangera en uppiggande semester i Guaruja är enkelt när det finns 3 381 direktflyg att välja mellan varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Guaruja från?
Många som reser med flyg till Guaruja stiger på planet från en flygplats i Centro, Petropolis eller Boa Vista.
Hur lång tid tar flyget till Guaruja?
Om du reser från Centro kommer du att vara i luften 2 timmar och 13 minuter innan du anländer till Guaruja. Från flygplatsen i Petropolis tar flygresan 1 timme och 22 minuter, medan den genomsnittliga restiden från Boa Vista är 2 timmar.
Hur hittar man det billigaste flyget till Guaruja?
Alla känner vi sådana lyckostar som på något sätt kan få tag i extremt billiga flygbiljetter vart de än reser. Vet du hur de gör för att lyckas? De dröjer inte till sista minuten med att boka. Ett annat bra tips för att hitta kanonerbjudanden kan vara att titta på flera olika alternativ. Om destinationen i fråga har flera flygplatser skulle du kunna undersöka vad det kostar att resa till en mindre trafikerad terminal. Till sist bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om vad priserna brukar vara kan du slå till omedelbart när du väl har hittat ett ovanligt lågt pris. De bästa erbjudandena blir fort slutsålda.
Hur tar man sig igenom flygresan till Guaruja?
Oavsett avreseort kan din flygresa genomföras på ett bekvämt sätt, så länge du har planerat ordentligt i förväg. Vi har gjort en lista med bra tips som kan hjälpa dig försäkra att semestern i Guaruja börjar på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första måste du ta med dig ditt pass, alla dina resedokument, din plånbok och viktiga mediciner. Utöver detta vill du förmodligen ha lite underhållning ombord på flyget. En bra bok och en dator fullpackad med dina favoritfilmer är ett par bra alternativ. Om du räknar med att ta en tupplur kan ett nackstöd och ett par öronproppar komma väl till pass. Slutligen ska du inte glömma att reservera plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar, så att du kan känna dig fräsch när du kommer fram.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan över otillåtna föremål skiljer sig mellan olika flygbolag, men normalt gäller regeln att ingenting explosivt, brandfarligt eller vasst är tillåtet. Här ingår exempelvis borrar, bestick, fyrverkerier och sprejburkar. Sportutrustning som golfklubbor eller andra objekt som hade kunnat skada övriga passagerare, såsom pepparsprej och svärd, är inte heller tillåtna ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din målsättning är att vara så bekväm som möjligt, så välj att ha på dig ventilerande plagg och lägg på minnet att packa med dig en extra tröja, för om det skulle bli svalt ombord på flyget. Ta alltid på dig välpassande skor med flat sula, eftersom dina fötter kan svullna lite i luften. Lämna klackskorna och tunga kängor i dina incheckade väskor.
  • Utdragna perioder av stillasittande kan bidra till att orsaka djup ventrombos (DVT), vilket är ett tillstånd som ibland drabbar vissa passagerare på långa flygresor. Den goda nyheten är att du kan minska risken för detta genom att dricka mycket, regelbundet gå fram och tillbaka i mittgången och genom att bära antitrombosstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Guaruja?
Om du är väl förberedd innan du anländer till flygplatsen går din resa till Guaruja mycket smidigare. Har har vi samlat ihop några praktiska tips på hur du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna snabbt och lätt.

  • Personalen i kontrollen kommer först att försäkra sig om att du har rätt boardingpass och ett giltigt pass innan du får fortsätta. Se till att du är redo och har allt inom räckhåll.
  • Härnäst väntar röntgenmaskinen. Töm fickorna och lägg av allt som sannolikt skulle få larmet att gå, såsom jackor och bälten. Lägg upp allt på bandet så att det kan skannas.
  • Elektronikenheter, till exempel bärbara datorer och surfplattor, måste också skannas.
  • Ska du resa med din nya parfym? Det går bra. Om förpackningen inte rymmer mer än 100 milliliter och du har placerat den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse får du lov att ha med den i handbagaget.
  • Lätta gymnastikskor är ett behändigt val, eftersom det är mindre sannolikt att du måste ta av dem när du tar dig igenom säkerhetskontrollen. Vandringsskor och andra kraftigare skor skannas ofta separat.
  • Vassa och spetsiga föremål kan inte tas med ombord. De kommer att konfiskeras av personalen i säkerhetskontrollen, så packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Guaruja
Destinationens flygplatsCongonhas
IATA-kod för ankomstflygplatsCGH
DestinationSão Paulo
Flygpris1 648 kr